• Autor
    Odp.
  • Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

heee no i ja też 🙂
    Walentynki bardzo udane 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

WarnGirl, czy to^ Twój osobisty Walentuż 😀 ? Znaczy własnego dorobku 😉 ?

Ha ha 😀
    Nie,nie mojego własnego dorobku-jestem jego mamą chrzestną 😀

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Ha ha 😀
    Nie,nie mojego własnego dorobku-jestem jego mamą chrzestną 😀

Tak przypuszczałem… Nie gniewaj się i otocz go miło i czule 🙄

Ja też mam jakichż tam chrzeżniaków – jak mi dadzą po garach, biorę ich na górkę, by się wymęczyli 😆 A gadają, jak najęci 👿

A w ogóle nie rozumiem tych, co nie lubią Walentynek – przecież to taki fajny, szałowy dzień…! nie? 😛

fugees
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A w ogóle nie rozumiem tych, co nie lubią Walentynek – przecież to taki fajny, szałowy dzień…! nie? 😛

nie? 😀 ;p

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

a ja się nie podpisuję pod ogólnym afiszowaniem się z nieobchodzeniem walentynek.
    w tym roku upiekłam kruche ciasteczka w kształcie serduszek, myżlę, że całkiem niezłe mi wyszły (taak, ja i mój romantyzm).

miły dzień, zachowywaliżmy się jak para nastolatków i było całkiem wesoło.

fugees
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

a ja proponuje, zeby czasem tak bez okazji zrobic sobie takie walentynki… czy potrzebujemy ustalonej daty zeby pokazac ukochanej osobie ze ja kochamy? no chyba nie 😉 nie mowie ze walentynki sa totalnie bez sensu itp. ale nie robmy z tego nie wiadomo czego. tyle.

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Ja i mój D. pojechaliżmy do kina, bo tak się składa,że nigdy jeszcze razem nie byliżmy 🙁 . A następnie imprezka w rytm muzyki z lat 70 , 80 , 90 🙂 niezapomniane chwile.

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja nie pamietam, żebym jakoż spędzała szczególnie ten dzień .. owszem miło jest dostać kwiatka 😀 banalne ? może, ale po prostu jak dostane kwiatka od partnera od razu milo się robi 😉

a tak po za tym, wspolnie spedzony wieczor 😉 formy spedzania czasu już dowolne, co kto lubi 😉

nohhor
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Uwielbiam Walentynki. Mój ukochany także. Ten dzień zawsze spędzamy w wyjątkowy sposób. Najczężciej w podróży. Nigdy nie zapominamy o romantycznej kolacji.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " walentynkowy nastrój?"

Przewiń na górę