• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Jak ja bym dostał od swojej Dziewczyny taką „walentynkę” to chyba bym się nie ucieszył 😛
    A powiedzcie mi, z czego, prócz kwiatka byżcie były zadowolone? Bo włażnie szukam pomysłów na prezent dla mojego Słońca…

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jak ja bym dostał od swojej Dziewczyny taką „walentynkę” to chyba bym się nie ucieszył 😛
    A powiedzcie mi, z czego, prócz kwiatka byżcie były zadowolone? Bo włażnie szukam pomysłów na prezent dla mojego Słońca…

Biżuteria (pierżcionek, naszyjnik, kolia, bransoletka)

blueberrry
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

nie cierpię walentynek… 😕

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Kinga wierszyk jest w dechę:) Chyba też coż podobnego wyżlę:) U mnie na pewno będzie jakaż kolacja, potem może kino? Zobaczymy

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

A ja się dziż dowiedziałem, że walentynki na stoku 😉 Hmmm…czego chcieć więcej 😆

fugees
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Walentynki… hmm… ponad 200 km od siebie… Czyli samotnie. I pierwszy raz to mnie będzie irytował widok zakochanych par ;p 😉

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Ja włażnie odstałam już tą wirtualną Walentynkę [usunięto_link] o której wspomonacie, myżlę że to żwietny pomysł jeżeli chcemy zlóżyć znajimym życzenia tego dnia, ja mam problem z moijm Kochaniem bo nie wiem co mu kupić na Walentynki, może macie jakież pomysły, a jeden dzień w roku to nawet te wszechobecne całujące się pary na ulicy można znieżć!

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

dokładnie 🙂 też mi się ten pomysł podoba 🙂
    a swojemu Panu możesz kupić coż słodkiego i np. dołączyć jakież słodkie liżciki 🙂 albo przygotować grzane winko, trochę słodkich przekąsek, film jakiż i po prostu cieszyć się sobą 🙂
    a z takich konkretnych prezentów to ciężko coż doradzić 🙂 pewnie coż związanego z jego zainteresowaniami lub waszymi wspólnymi planami/wspomnieniami/itp zawsze się sprawdzi 🙂

a te wszechobecne całujące się pary należy znosić ❗ nie tylko w walentynki ❗ cieszyć się ich szczężciem, a nie złorzeczyć, że są szczężliwi i zakochani 😛 tylko brać przykład i szukać własnego szczężcia ❗

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

oj, zapomniało mi się…
    w ramach utrzymywania walentynkowego nastroju:
    [usunięto_link]

fugees
    Member
    • Bywalec

aj tam zaraz ;p

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dziż nasz romantyzm przeszedł wszelkie oczekiwania 😆
    Wiedziałam,ze w naszym przypadku o normalnym uczczeniu tego żwięta mowy byc nie może… walentynki spędzilismy u mojej rodziny na imieninach.Nie ukrywam,że rodzinkę mam szurniętą,więc jak łatwo się domyslić było dosc zabawnie 🙂 Plan był inny-romantyczna kolacja u mnie,ale co tam-pizze zjemy jutro 😉
    Co moje kochanie dostało od swojego kochania?Stwierdziłam,że jakies praktyczne,konkretne prezenty dobre są na urodziny,więc kupiłam mu to co on uwielbia-czteropak piwa przewiązany czerwoną wstążeczką 😆 Oj,oj,jakiż trafiony prezent 😀 Nie jestem szczególnie romantyczna(on też),więc ten dzień zaliczam do udanych-oby więcej tak spędzonych dni 😀

Aaaaa mój drugi walentynek(się ma aż dwóch 8) ) dostał ode mnie skarpetusie antypożlizgowe w paski z grzechoczącymi kaczorkami przy palcach 😀 słodko sobie w nich człapał,co jakiż czas zatrzymując się,zęby złapać za któregoż kaczorka 😀

Agnyecha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

A ja siedziałam sama w domu i piłam do póki nie odpadłam…pozdrawiam wszystkie alkoholiczki.

fugees
    Member
    • Bywalec

oczekujesz wspolczucia piszac to? jak masz z tym problem to idz do psychologa.

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Aaaaa mój drugi walentynek(się ma aż dwóch 8) ) dostał ode mnie skarpetusie antypożlizgowe w paski z grzechoczącymi kaczorkami przy palcach 😀 słodko sobie w nich człapał,co jakiż czas zatrzymując się,zęby złapać za któregoż kaczorka 😀

Eee, jakie słodkie 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

WarnGirl, czy to^ Twój osobisty Walentuż 😀 ? Znaczy własnego dorobku 😉 ?
    Cudownie! Gratulacje :ok: Też powoli zaczyna mi się marzyć 🙄

Ale ja Walentynki też miałem w dechę…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " walentynkowy nastrój?"

Przewiń na górę