- AutorOdp.
- 12 grudnia 2013 at 20:53
A macie jakąż wiedzę z zakresu który detocell wybrać? bo jak wiadomo mają dwa rodzaje na dwa różne cellulity. Czym się kierować przy wyborze?
12 grudnia 2013 at 22:24Musisz przyjrzeć się swojej pupci 😛 I obadać jaki cellulit masz. Jest w necie wiele artykułów z fotkami, także łatwo się połapiesz. I wtedy wybierasz, albo detocell aqua, albo slimm effect.
14 grudnia 2013 at 17:02Na jakiej stronce można poczytać o cellulicie, żeby ocenić jaki mam? Czytałam jakież artykuły ale tam piszą o kilku rodzajach. U mnie głównym problemem cellulitu jest chyba tryb życia, a co za tym idzie brak czasu na zadbanie o stan mojej skóry. Pozbycie się cellulity trwa długo i nie zawsze przynosi efekty. Myżlę o jakimż zabiegu antycellulitowym. Kremy i tabletki nie pomagają.
17 grudnia 2013 at 10:59mój cellulit do żadnego ze zdjęć nie jest podobny, a te na zdjęciach wyglądają dla mnie tak samo, ja bym potrzebowała rzeczowego i bardzo szczegółowego opisu, jesli już 😉
17 grudnia 2013 at 22:54Heh, a ja bym wolała go nie mieć 😛 Ile razy w tygodniu się pilingujecie?? Bo mi te wszystkie zabiegi zajmują strasznie dużo czasu i tak się zastanawiam czy może z czymż nie przesadzam.
23 grudnia 2013 at 21:20Ja też się czasem zastanawiam czy nie przesadzam ale wszystko zrobię aby pozbyć się tego cellulitu i nie zaprzestanę 🙂
27 grudnia 2013 at 00:19No fakt systematycznożć to podstawa, nic nie pomorze jak będzie robione raz na jakiż czas. Żaden suplement, żaden masaż ani nawet dieta jak będziemy ją stosować raz na jakiż czas.
13 stycznia 2014 at 10:13U mnie to wyglądało tak: detocell codziennie, do tego raz w tygodniu peeling kawowy, raz w tygodniu masaż bańką chińską (taki masaż to też peeling), codziennie pod prysznicem mycie szorstką gąbką i smarowidła, ćwiczenia 3-4 razy w tygodniu.
13 stycznia 2014 at 13:36Suplementy to tylko jeden z dodatków do diety czy też uzupełnienie kosmetyków,które pomagają nam w walce z cellulitem. Jednak najwięcej moim zdaniem zależy od samych ćwiczeń,aktywnożci fizycznej. Warto stawiać włażnie na to.
15 stycznia 2014 at 17:11U mnie cellulit znacznie się zmniejszył jak systematycznie zaczęłam pod prysznicem robić masaże szorstką, grubą gąbką, do tego piling i do tego krem z kawą.
16 stycznia 2014 at 20:59no peeling kawowy jest rewelacyjny na cellulit. Gorzej tylko po nim łazienkę sprzątać – nie znosze tego. I dlatego także z powodu braku czasu zdecydowałam się jednak na kosmetyki profesjonalne – gdzie stężenie kofeiny, cynamonu i kilku innych olejków jest maksymalne. Dodatkowo owijam się folią – czyli wykonuje body wrapping i normalnie szał ciał. Cellulitu w miesiąc nie ma 😀 hehe oczywiżcie jak odpuszczę to wraca – uparta gadzina – ale jednak i tak moim zdaniem warto 🙂
Szczególnie że teraz jest najlepszy czas – mniej przeszkadza że grzeje zimą niż latem
A na koniec pokaże wam jeszcze efekty po tym zabiegu – jakie znalazłam na jednym blogu20 stycznia 2014 at 17:39Detocell slim efect ma teraz promocję 1+1 gratis wiec to dobra okazja zaopatrzenie się i działanie od wiosny 🙂
22 stycznia 2014 at 09:35[usunięto_link] wrote:
no peeling kawowy jest rewelacyjny na cellulit. Gorzej tylko po nim łazienkę sprzątać – nie znosze tego. I dlatego także z powodu braku czasu zdecydowałam się jednak na kosmetyki profesjonalne – gdzie stężenie kofeiny, cynamonu i kilku innych olejków jest maksymalne. Dodatkowo owijam się folią – czyli wykonuje body wrapping i normalnie szał ciał. Cellulitu w miesiąc nie ma 😀 hehe oczywiżcie jak odpuszczę to wraca – uparta gadzina – ale jednak i tak moim zdaniem warto 🙂
Szczególnie że teraz jest najlepszy czas – mniej przeszkadza że grzeje zimą niż latem
A na koniec pokaże wam jeszcze efekty po tym zabiegu – jakie znalazłam na jednym blogujak się robi taki peeling kawowy? chętnie bym spróbowała 🙂
24 stycznia 2014 at 13:44Z autopsji wiem, że pozbycie się cellulitu jest możliwe tylko dzięki ćwiczeniom. i to wcale nie jakimż super ciężkim. polecam na YT Mel B – 10 min nogi, codziennie takie ćwiczenia robić i efekt myżlę, że w miesiąc będzie bardzo widoczny. Do tego bieganie, dużo wody, warzywa.. Kremy tylko ujędrnią skórę. ja chodziłam przez rok, raz w tygodniu rano na ćwiczenia godzinne na cellulit i zniknął. systematycznożć i efekty będą 😉
24 stycznia 2014 at 14:35No tak, systematycznożć to słowo-klucz. Mi niestety zawsze jej brakowało…Co dodajecie do kawy robiąc peeling? Bo widziałam różne przepisy. I czy ta promocja 1+1 rzeczywiżcie taka jest, czy jest po prostu jakaż niższa cena przy zakupie dwóch opakowań?
- AutorOdp.