- AutorOdp.
- 25 marca 2008 at 15:27
to ja też pójde 😆
25 marca 2008 at 15:34Wysoki, dobrze zbudowany blondyn o niebieskich oczach. Krótkie włosy, silnie zarysowane rysy twarzy, mocne ramiona. Twardy mężczyzna, budzący respekt innych mężczyzn i podobający się kobietom.
25 marca 2008 at 15:36z opijaniem radziłabym zaczekać do najbliższego weekendu..
tymczasem zapraszam do dyskusji.. o ile macie coż do dodania w temacie 😈
25 marca 2008 at 19:07mam teraz ideała.. takieg jakiego sobie wymarzylam jak ze snu,,,,
blondyn , dlugie włosy, dobrze zbudowany, broda,26 marca 2008 at 09:17mrau… dobrze zbudowany, żniada karnacja, ciemne oczka… czuły i troskliwy, ale tylko wobec mnie… mocny charakter, zdecydowany… wie czego chce… akceptuje wszystkie moje niedoskonałożci i mojego kota 😉
a dziż rano znowu zrobił mi pachnącą kawę…
myżlę że ma tyle samo zalet co wad, tak samo jak ja. ale kiedy myżlę o jego zaletach, mam wrażenie że te wady znikają. i będę obstawać przy swoim-dla mnie jest on ideałem. 😀
3 kwietnia 2008 at 13:49Ideał: wysoki, dobrze zbudowany, brunet, czuły, troskliwy, myżlący tylko o mnie, nieoglądający się za innymi, ładny użmiech, dużo serca w sobie, miłożci, i żeby nie był chamski 🙂 no trochę jestem wymagajaca.
3 kwietnia 2008 at 18:27ForceRecon
… gdybys wyciela te ” wysoki ” i ” niebieskie oczy ” to tak jakbys pisala o mnie 😉
Swoja droga gdyby wiekszosc facetow przeczytalaby co tu wszystkie piszecie inaczej by na Was spojrzeli … z tej wlasciwej lepszej strony 😉
3 kwietnia 2008 at 19:02@iga81 wrote:
z opijaniem radziłabym zaczekać do najbliższego weekendu..
tymczasem zapraszam do dyskusji.. o ile macie coż do dodania w temacie 😈
to na prawde mial byc mily post 🙄 swoja droga w weekend to ja nie mam kiedy pic niestety:(
18 kwietnia 2008 at 08:39Jaki powinien być idealny mężczyzna? Sam jestem płci tej „brzydszej” i myżlę że facetów idealnych nie ma. Muszą mieć pewne wady , aby związek był ciekawy. Ponieważ nie ma nic gorszego od pary która ma to samo zdanie i nie ma żadnej dyskusjii. Zobaczcie jaki facet powinien być [usunięto_link]
27 kwietnia 2008 at 17:51tylko że nie chodzi o taki ideał 🙂
28 kwietnia 2008 at 08:00Ech kurcze blade, a ja jak już czytałem ten artykuł z linku to widziałem siebie. Niesamowite! Znalazłem wszystkie swoje cechy! Wiem że jestem skromny ale ja po prostu niestety jestem ideałem.
28 kwietnia 2008 at 18:29no faktycznie bardzo skromny jesteż 😉
28 kwietnia 2008 at 19:05Wiem 🙂 moja skromnożc jest nadzwyczajna, pisałem juz o tym kiedyż. 🙂
28 kwietnia 2008 at 19:35😉
1 czerwca 2008 at 17:43mój ideał to wysoki brunet najlepiej mulat 😀 dobrze zbudowany , inteligentny bogaty , sympatyczny męski 🙂 żwietny kochanek z poczuciem humoru przywiązany do rodziny kochający dzieci miłosnik sportu najlepiej pilkarz itp itd (Fajnie pomarzyć co ?) 😆
- AutorOdp.