- AutorOdp.
- 31 lipca 2007 at 19:03
Ale jak on działa na Twoje włosy że jesteż z niego taka zadowolona??Bo wiem,że nabłyszcza i wygładza…Coż poza tym???
31 lipca 2007 at 19:13hmm..ja mialam wlosy zniszczone (farbowanie,. rozjasnianie) dzieki jedwabowi wyglądają zdrowiej, hmm…są bardziej błyszczące, to fakt (ale nie tłuste:) ) wygładzone – ale nie przyklapniete, tylko nie widac rozdwojonych koncowek, lepiej mi sie układają… może w dotyku nie zauwazylam jakiejs super miękkosci, ale mi takie przelewające sie miedzy palcami wlsoy tez sie nie podobają
nie wiem co wiecej napisac…mi ta odzywka po prostu odpowiada31 lipca 2007 at 20:24a ja znalazłam patent!(tzn sam się znalazł na półce w kabinie pysznicowej 😆 ) Odzywka do włosów z jedwabiem Dove 😀 Raz jej uzylam a wlosy zrobiły mi sie takie gładkie i nie wywijają sie tak chamsko jak przedtem.Polecam więc 8)
1 sierpnia 2007 at 07:03jeszcze raz polecam : BIOSILK…we wszystkich innych odżywkach (typu Dove) sa domieszki jedwabiu…a to …sam czysty jedwab:)
1 sierpnia 2007 at 17:31Ja też nie stosuje żadnych farb czy lakierów. Udało mi się poprawić włosy dzięki [usunięto_link] lekturze..[/url]
16 lipca 2015 at 17:46.
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
[usunięto_link]
Czekam na wasze opinie 🙂
18 lipca 2015 at 13:42olej z wiesiołka :)) odkąd zaczęłam go używać (w formie suplementu oeparol) to moje włosy dużo lepiej wyglądają 😉
19 lipca 2015 at 10:49[usunięto_link] wrote:
olej z wiesiołka :)) odkąd zaczęłam go używać (w formie suplementu oeparol) to moje włosy dużo lepiej wyglądają 😉
Moje też 😀
19 lipca 2015 at 21:20Widzę, że nie tylko ja znam już dobre działanie wiesiołka 😀 od dawna stosujecie?
21 lipca 2015 at 20:00[usunięto_link] wrote:
olej z wiesiołka :)) odkąd zaczęłam go używać (w formie suplementu oeparol) to moje włosy dużo lepiej wyglądają 😉
I cały sekret jest już znany wszystkim 🙂
Ale fakt, dobre i skuteczne11 sierpnia 2015 at 10:56Rytuał odrodzenia włosów w salonie 🙂 Włażnie byłam, ale mam teraz piękne i gładkie włosy 🙂
Słyszałyżcie o tych zabiegach? A może któraż już też była?12 sierpnia 2015 at 08:27Co to za rytułał? Można samemu zrobić w domu z odpowiednimi kosmetykami czy to jakiż skomplikowany zabieg fryzjerski? I wogóle dla jakiego rodzaju włosów jest on przeznaczony?
13 sierpnia 2015 at 13:42jak rytuał w salonie to może być drogo, jakiej ceny trzeba się spodziewać, bo ja mam na tyle zniszczone włsoy że przydałby się jakiż dobry zabieg kosmetyczny żeby je ożywić.
14 sierpnia 2015 at 15:10Polecam różnego rodzaju płukanki[usunięto_link] np z piwa[usunięto_link] cytryny[usunięto_link] pokrzywy czy nawet octu[usunięto_link] Takie płukanki stosuje się zaraz po myciu głowy[usunięto_link] 😉
16 sierpnia 2015 at 17:43.
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
[usunięto_link]
Czekam na wasze opinie 🙂
- AutorOdp.