- AutorOdp.
- 16 września 2015 at 14:10
.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem
przedłużania włosów.
Opinie, sugestie i porady.Czekamy na wasze opinie 🙂
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
15 października 2015 at 20:27.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
19 października 2015 at 16:33Co trzeci dzień wmasowuję we włosy naturalny olej (kokos, argan, musztardowy) i zostawiam na noc na włosach. Rano zmywam 🙂
20 października 2015 at 16:03aby miec piekne zadbane wlosy przynajmniej raz w miesiacu robie sobie maseczke nawilzajaca. stosuje odzywczy szampon z bio iq, unikam suszarki do włosów.. a jak mam wazne wyjscie to ukladam wlosy szczotkami..
22 października 2015 at 08:46zmieniłam szczotkę do włosów na tangle teezer, zaplatam włosy na noc. Do tego kosmetyki nawilżające i odżywiające. No i zainwestowałam w porządną suszarkę, która szybko wysusza moje włosy, mam model babyliss 6000E
26 października 2015 at 13:56Ja też ostatnio zainwestowałam w sprzęt do stylizacji. Wpadł mi w oko ten reklamowany volumizer z Rowenty – Volum’24 i… jestem nim po prostu zachwycona. Jest dokładnie tak, jak mówią – dodaje objętożci, włosy lepiej się układają, no i faktycznie… jest ten efekt uniesienia u nasady i trzyma się pięknie przez cały dzień. Już zapomniałam o swoich męczarniach z grzywką. Polecam uwadze dziewczyny, bo to piękne włosy w kilka minut i bez większego wysiłku. A dodatkowo wypatrzyłam sobie ostatnio takie filmiki z fryzurami „Krok po kroku”, do których można tę prostownicę wykorzystać. Czary mary w trzy minuty… Same zobaczcie jakie ładne i jakie łatwe. 🙂
[usunięto_link]
30 października 2016 at 21:10Myżlę, że większożć kobiet się ze mną zgodzi, że bardzo dobrze wpływają na włosy olejki. Używam też maseczek, odżywek, ale jednak to po olejach widzę najlepsze efekty. Mój hit to olej arganowy. Używam kilka razy w tygodniu i nie zamierzam przestać. Włosy stały się bardzo miękkie i super nawilżone.
18 czerwca 2017 at 13:04Ja nakladam olej kokosowy na godzine przed myciem wlosow i dzieki temu sa mocne, zdrowe i lsniace 🙂
- AutorOdp.