- AutorOdp.
- 22 września 2010 at 17:19
Z antybiotykami raczej bym nie eksperymentowała,a to dlatego ze organizm sie uodparnia.Jesli chodzi o dolegliwożć zwiazane z pęcherzem to tutaj polecam wieksze dbanie o higienę osobistą.
22 września 2010 at 20:56U kobiet to wynika z takiej a nie innej budowy układu moczowego, taka nasze uroda po prostu…
24 września 2010 at 20:30@ananeczka wrote:
ale leczenie takich dolegliwożci jest dostępne i nie koniecznie na receptę.
Masz tu na myżli problem z nietrzymaniem moczu?
27 września 2010 at 13:42[usunięto_link] wrote:
U kobiet to wynika z takiej a nie innej budowy układu moczowego, taka nasze uroda po prostu…
i do tego dodałabym tez fakt ze kiedy jest zimno nosimy stringi a to tez nie ma dobrego wpływu na nasz pecherz
27 września 2010 at 17:57[usunięto_link] wrote:
i do tego dodałabym tez fakt ze kiedy jest zimno nosimy stringi a to tez nie ma dobrego wpływu na nasz pecherz
No to prawda… Szczególnie jesli się ma się predyspozycję do przeziębień pęcherza, to powinno się ciepło ubierać… To bardzo ważne… A tak czy inaczej urinal do picia po zimnym dniu- wskazany;)
28 września 2010 at 19:59@ananeczka wrote:
a wiedzieliżcie, że czynnikiem rozpoczynającym infekcję u młodszych kobiet bywa wielokrotnie stosunek płciowy.
Ja wiedziałam- wiele młodych dziewczyn własnie po pierwszym razie mają pierwsze objawy… Dobrze, że urinal można stosowac od 14 r.ż…
4 października 2010 at 08:36żurawinę to chyba można nawet wczeżniej stosować. z uroseptem chyba jest gorzej 🙂
4 października 2010 at 13:34Ja też brałam różne specyfiki. Wszystko o d… rozbić (przepraszam za takie brzydkie stwierdzenie). W końcu lekarka poradziła mi bym sobie czasem piwko chlupła:) Nie przepadam za piwem, ale faktycznie bardzo dobre na nerki i pęcherz o wiele rzadziej poddaje się infekcjom
4 października 2010 at 19:56itsme- czyli każdy musi znaleźć sposób dla siebie, ja stosuję urinal i jestem glad;)
12 października 2010 at 12:11proponuje sposob mojej babci
żurawiny!!!!tylko najlepiej kupic je na targu i samemu zrobic sok
bo te ze sklepu to raczej maja malo witamin
chyba ze ktos ma gdzie to zebrac samemu12 października 2010 at 12:24Termofor i noszenie tunik, kiedy juz mnie dopada to tylko Furagin daje radę to zbić.
13 października 2010 at 11:55nie no sama żurawina nie pomoze to tylko profilaktycznie bo ma bardzo duzo wit c i jakies przeciciała. ale dobra jest jeszcze aronia.
ostatnio widzialam w sklepie mrozona zurawine wiec ona tez moze byc dobra, bo przetworzona ze sklepu to raczej kiepski pomysl.jem duzo wit c jeszcze ja mam problemy z pecherzem
no i furagin zawsze pomagaostatecznie cieply okład z butelka miedzy nogami:)
18 października 2010 at 10:04Furagin rzeczywiżcie jest na receptę, ale działa od razu. Jeżeli masz bolesne zapalenie pęcherza to radzę od razu p****żć do niego p****żć, a żurawinę stosować tylko zapobiegliwie.
18 października 2010 at 10:06@ananeczka wrote:
ale furagin jest na receptę.
żurawina ma działanie antyoksydacyjne, czyli chroni tkanki przed wolnymi rodnikami. to przeczytałam włażnie na opakowaniu Urinalu.
w takiej postaci żurawina jest zapobiega.a okład jak najbardziej, przynosi super ulgę, czasami słyszałam też że grzane piwo z sokiem włażnie żurawinowym.
ale nie każda żurawina da pożądane efekty, ja wieloowocowa NutriCan usuwa znów bakterie Escherichia coli z przewodu moczowego, czyli dobrze jest się wczytywać w ulotki 😀
Wolnego rodniki nie są złe tylko ich nadmiar np. podczas intensywnego wysiłku.
Nie każda żurawina ,a czym się różnią?
A tak poza tym co wy macie z układem moczowym ,że ciągłe problemy?18 października 2010 at 10:10Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale za każdym razem lekarz nazywa zapalenie pęcherza, przypadłożcią kobiet :/ To niesprawiedliwe…
- AutorOdp.