- AutorOdp.
- 26 wrze艣nia 2009 at 16:33
ja pami臋tam i tamta by艂a dla mnie bezkonkurencyjna ! aczkolwiek nasza sobie doskonale radzi r贸wnie偶.
co do reklam – mo偶na i偶c wtedy na herbatke… albo sobie chwilke darowa膰 a p贸藕niej przewin膮膰, ale to ju偶 dla zaawansowanych widz贸w z hiper dekoderami 馃檪
27 wrze艣nia 2009 at 10:10ja nienawidz臋 reklam! blah, no kurcze, wkurzaj膮ce s膮
co do seriali – rzadko ogl膮dam tv
28 wrze艣nia 2009 at 12:04przypomnia艂o mi sie co偶… „True Blood” znacie? na HBO, serial o wampirach…
29 wrze艣nia 2009 at 11:15M贸j ulubiony to M jak mi艂o偶膰 teraz jak mam video na 偶yczenie w to moge ogl膮da膰 kiedy chce. Wiem ze nie kt贸rzy za nim nie przepadaj膮 ale po pracy lubei obejrze膰 co偶 spokojnego.
29 wrze艣nia 2009 at 11:57Dr House 馃檪 uwielbiwam go! 馃檪
29 wrze艣nia 2009 at 16:01Dr House. Na艂ogowo i nami臋tnie 馃檪
29 wrze艣nia 2009 at 16:39o ja te偶 jestem kolejn膮 amatork膮 doktora House’a 馃榾
ale przyznam, 偶e wcze偶niejsze serie kiedy ona mia艂 trzech „pomocnik贸w” ( z Cameron) by艂y lepsze. teraz z tymi nowymi to ju偶 nie to samo.29 wrze艣nia 2009 at 18:50Ja jestem za Dr. House i ewentualnie BrzydUla od czasu do czasu. Ale og贸lnie na seriale mam ostatnio uczulenie. 馃檪 A najlepiej jak zasiadam czasem z moj膮 mam膮 na serialowy wiecz贸r + skakanie po kana艂ach/serialach w przerwach reklamowych. Istny kalejdoskop, nie wiem jak si臋 jej nie myl膮 w膮tki poszczeg贸lnych seriali.
29 wrze艣nia 2009 at 20:19W sumie ja np. mog臋 ogl膮da膰 prawie wszystkie seriale na TVN-nie (o ile czas na to pozwala) odk膮d mog臋 sobie ogl膮da膰 w HD 馃檪
30 wrze艣nia 2009 at 09:47Niegdy偶 bardzo mocno „Friends” (wszystkie serie obejrzane, niekt贸re odcinki kilkukrotnie,a, i bez polskiego lektora oczywi偶cie – bo si臋 z nim nie da ogl膮da膰).
A czy kto偶 ogl膮da mo偶e 'Ugly Betty’? 馃榾 (nie w wersji polskiej ma si臋 rozumie膰).30 wrze艣nia 2009 at 18:43@zapominajka wrote:
Nie mog臋 si臋 drugiej serii doczeka膰 馃檪
True blood wgniata w fotel, dobrze dobrani aktorzy i akcja, kt贸ra nie pozwala si臋 nudzi膰….super, brawa dla HBO za ten serial!ooo… sw贸j cz艂owiek 馃槈
widzia艂a偶 t膮 stron臋? zapraszam do baru 馃槈 [usuni臋to_link]30 wrze艣nia 2009 at 18:56Musz臋 obejrze膰 ten serial 馃槈 Ostatniop przeczyta艂em o nim i bardzo mnie ciekawi 馃槢 A aktualnie HOUSE 6 sezon!! 馃槇
30 wrze艣nia 2009 at 19:28No True Blood jest przyjemne jak wszystko o wampirach z reszt膮 ;).
1 pa藕dziernika 2009 at 08:04Moje ukochane seriale 馃檪
Komediowe:
'Alternatywy 4′
'Zmiennicy’
M*A*S*H
'Absolutely Fabulous’
'How I met your mother’
'Camera Cafe’Obyczajowe:
'Dom’
'Z biegiem lat, z biegiem dni’
'Matki, 偶ony i kochanki’
'Dexter’
'Tudors’i w艂a偶ciwie wszystkie polskie seriale sprzed 1989 roku. Opr贸cz! 'Janosika’ i 'Czarnych chmur’
1 pa藕dziernika 2009 at 21:24w艂a偶nie o Tudorach i Hungu mia艂am napisa膰 馃槢 chyba podobaj膮 nam sie w wi臋kszo偶ci te same seriale 馃檪
ogl膮da艂a kt贸ra偶 poprzedni膮 serie HUNGA? - AutorOdp.