• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 rzeczywi偶cie nie藕le si臋 zapowiada 馃榾
    ogl膮da艂膮偶 to juz kiedy偶?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

馃槅 馃槅 jak to brzmi, no ale rzeczywi偶cie o tym jest, wi臋c nie ma co ukrywa膰 馃槅 馃槅 trzeba sobie radzi膰, prawda? 馃槢

Miiek
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Plebania i Klan 馃檪

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

hehee 馃榾
    dr. House the best jak na razie 馃檪

Dorota123
    Participant
    • Maniak

@zapominajka wrote:

No ba! Po najbole偶niejszych i najwi臋kszych upadkach 偶ycia cz艂owiek szuka ro偶nych 偶cie偶ek do kariery 馃檪

i jak wra偶enia po pierwszym odcinku?

wernona
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Jak na razie robi sie coraz wi臋cej rodzimych produkcji, super! W ko艅cu maja gdzie pracowac nasi aktorzy. Uwa偶am, 偶e Klan jest dobrym serialem nie tknietym szalonym t臋pem i designerskimi wstawkami… 馃槈

Dorota123
    Participant
    • Maniak

bardzo mi si臋 podoba艂o 馃檪 lekki serial, 偶mieszne sceny, idealny na pi膮tkowe wieczory 馃檪

lateksowa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

A ja znalaz艂am nowy serial: „Siostra Jackie”. Pisz膮, 偶e to niby parodia House, ale nie uwa偶am do ko艅ca.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

nie znam i nawet nie s艂ysza艂am o nim… gdzie to leci?

lateksowa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Na kt贸rym偶 z Nkowych kana艂贸w. Nie pami臋tam czy nFilm czy jaki偶 inny. Ale na pewno tak go widzia艂am.

Paja
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Obecnie ogladam M jak milosc i Flashpoint 馃榾

Ayyo
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 62
    • Sta艂y bywalec

Ja te偶 stawiam na Ulk臋 BrzydUlk臋:P
    Czasem te偶 troch臋 M jak mi艂o偶膰:)

Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Jak dla mnie wi臋kszo偶膰 polskich seriali to albo podr贸bki zagranicznych pomys艂贸w, albo te nudne, tasiemcowate z przeci臋tn膮/s艂ab膮 gr膮 aktorsk膮. Jednak wol臋 bardziej ambitne produkcje ameryka艅skie, kt贸re albo s膮 widowiskowe, albo nios膮 z sob膮 jaki偶 przekaz (czasami jedno i drugie). Jaki偶 czas temu sko艅czy艂em serial Battlestar Galactica, daj臋 10/10 馃檪 A tak to CSI, Big Bang Theory, Numb3rs,

Pajka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

A mnie m膮偶 zara偶a r贸偶nymi serialami ze Stan贸w, kt贸re z mniejszym lub wi臋kszym op贸藕nieniem docieraj膮 i do nas. Niestety lektor bardzo sp艂yca, wi臋c wybieramy wersj臋 komputer-napisy 馃槈 Bardzo polecam wsp贸lne ogl膮danie „Six feet under” czy co偶 ostrzejszego, jak „Dexter”, czy „Californication” – wszystkie do obejrzenia ju偶 w polskich telewizjach, ale ja zdecydowanie wol臋 poogl膮da膰 bez lektora ;)[/b]

doll
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Odk膮d od kilku dni ogl膮dam trzeci sezon Californication, to nie mam ju偶 偶adnych w膮tpliwo偶ci, jaki jest m贸j ulubiony serial:) Hank rz膮dzi!

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wasze ulubione seriale :)"

Przewi艅 na g贸r臋