- AutorOdp.
- 4 marca 2011 at 17:21
ja mam w mBanku od ponad 2 lat. Jestem bardzo zadowolona. Jedynie, co mnie denerwuje, ze dzwonia z zastrzezonego numeru i wciskaja karty kredytowe, i musze czasami nawet bardzo nieuprzejmie sie z nimi zegnac.
7 marca 2011 at 06:51ja mam ing i jestem bardzo zadowolona.
7 marca 2011 at 12:24Zmieniłam bank na ing, tylko nie jestem do końca zadowolona, ponieważ wprowadzili wysoką opłatę za korzystanie z karty.
21 marca 2011 at 11:23Ostatnio otworzyłem sobie konto w inteligo – ale tylko i wyłącznie z jednego powodu – u nich bez problemu można kupować obligacje skarbu państwa – dobra rzecz dla osób, które myżlą o przyszłożci 🙂
27 marca 2011 at 23:03Darmowe konto mam od roku w ING i jestem strasznie zadowolona 😉 spełnia wszystkie kryteria…
30 marca 2011 at 06:36A ja mam w inteligo, od pewnego czasu bardzo unowoczesnione i co ważne coraz tańsze 😉
7 maja 2011 at 22:01Ja mam konto od kilku ładnych lat w Millenium i jestem zadowolona, nie mialam z nimi nigdy zadnych problemow. pozdrawiam.
10 maja 2011 at 13:01A jakie koszty są w millenium? tzn. karta, prowadzenie konta, bankomaty, przelewy internetowe
12 sierpnia 2011 at 17:50Chyba zależy od rodzaju konta – musisz przejrzeć cenniki.
Ja mam w BZ WBK, tam zresztą wzięłam kredyt hipoteczny na zakup nowego mieszkania 🙂
14 października 2011 at 09:53teraz wszystkie banki raczej mają obsługę kont przez net wybierz taki który jest blisko twego domu….jak by co to zawsze możesz w 3minuty załatwić sprawę 😆
15 marca 2013 at 06:10Każdy chyba ma inne kryteria co do wyboru konta 🙂
Ja mam w wbk, ale tylko dlatego, że to moje pierwsze konto i z lenistwa nie chce mi się go zmieniać. Drugie konto zakładam na dniach w Kasach Stefczyka, bo mam niecny plan na założenie tam lokaty i jeszcze czegoż ;] Mam nadzieję, że tam jest konto internetowe, nawet nie pomyżlałam wczeżniej, zeby o to zapytać, bo wydawało mi się, że to już standard.4 kwietnia 2013 at 06:03Będziesz pierwszą osobą, która ma tam konto. Ostatni ranking to na pierwszym miejscu alior ze swoim sync.
- AutorOdp.