• Autor
    Odp.
  • Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

@PachnącaAzalia wrote:

Ja używam produktów Alterra i Lbiotica i widze różnicę w stosunku do drogeryjnych produktów. Włosy są błyszczące, nie placzą się tak…

Różnica jest spora. Warto wybierać kosmetyki patrząc na skład.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Warto wybierać kosmetyki patrząc na skład.

Też tak mówię patrząc czule na mą Ukochaną… niestety nie zawsze mnie słucha 👿

ps. Marika, a tak na marginesie – masz żliczne pół twarzy > w avatarze…
    jesteż cudowna… czy też szczężliwa? 🙄

Twój wielbiciel Hard

qrysiak
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

.

.

Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!

[usunięto_link]

Czekam na wasze opinie 🙂

floska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów.

Pierwszy raz skusiła mnie niska cena “ strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę.

Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne.

Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakożci pasemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstożci i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić.

Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo “ jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy.

Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczożcią polecić Wam jak nie dać się oszukać.
    Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
    Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku “ infralight. Szybko i bezpiecznie.

Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe “ ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami.

Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować “ nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.

Mam nadzieję że Wam nieco wyjażniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej 🙂

floska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

.

Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair .

Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.

On korzysta z kliniki włosów w Krakowie. Tu znalazłem opis [usunięto_link]

Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne.

Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakież zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!

Pozdrawiam

Kapitanka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

moim zdaniem przedluzanie wlosów, okej fajnie wyglada, ale bardzo je obciaza i niszczy a nie mam czym szarzowac, bo mam wlosy cienkie i do tego wypadaja po ciazy, takze wolę swoje wlasne ale zdrowe i lżniace

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Włosy?"

Przewiń na górę