- AutorOdp.
- 2 grudnia 2008 at 20:12
a ile czasu stosujesz ten jedwab i odżywki ? ja dopiero po rosku widziałam efekty – a że farbuje włosy to już w ogóle była masakra – ze sklepu polecam czerwoną serię loreala a z salonu – profesjonalne maski 🙂
2 marca 2009 at 09:26Najlepiej przejdź się do jakiegoż dobrego fryzjera,on Ci poleci szampon.
W dzieciństwie mówiono na mnie Szopen, własnie ze względu na taki rodzaj włosów,ale mam już swój szampon i włosy się tak nie puszą.I nie używaj odżywek bez spłukiwania, takie dają tylko efekt brudnych,przetłuszczonych włosów.Odżywki powinno się zawsze zmywać!
Często rozczesuj włosy. I nie myj ich za często.
POWODZENIA!2 marca 2009 at 20:58Warto kupić jakąż porządną,regenerującą odżywkę bez spłukiwania i nałożyć ją hojniej na włosy-nie musisz się bać,że się obciążą a wygląd powinien się od razu poprawić!
Popryskaj jakimż nabłyszczaczem po ułożeniu fryzury!2 marca 2009 at 22:50Spróbuj odżywki Dove Jedwabista Gładkożć, pięknie wygładza puszące się i matowe włosy. Polecam też domową maseczkę: oliwa, żółtko, kilka kropel cytryny i olejku rycynowego. Działa cuda!
10 marca 2009 at 13:56Moje może nie wyglądają jak siano, ale zniszczone prostowaniem są. Dlatego zainwestuję w kosmetyki polecane przez fryzjerów. Mam nadzieję, że okażą się skuteczne. 🙂
10 marca 2009 at 19:24na włosy jak siano, najlepsza dobra odżywka! np „gliskur”- nie pamiętam jak to sie pisze
10 marca 2009 at 21:26[usunięto_link] wrote:
Spróbuj odżywki Dove Jedwabista Gładkożć, pięknie wygładza puszące się i matowe włosy. Polecam też domową maseczkę: oliwa, żółtko, kilka kropel cytryny i olejku rycynowego. Działa cuda!
I znalazłam konkurs: Jak regenerujesz wlosy po zimie? Do wygrania kosmetyki do włosów i porady stylisty Borysa 🙂
[usunięto_link]
11 marca 2009 at 12:14[usunięto_link] wrote:
Moje może nie wyglądają jak siano, ale zniszczone prostowaniem są. Dlatego zainwestuję w kosmetyki polecane przez fryzjerów. Mam nadzieję, że okażą się skuteczne. 🙂
Ja kiedys tez tak mówiłam i nawet kupiłam sobie profesjonalny cement do włosów. Ale niestety nie przyniósł oczekwianego rezultatu.
Co do odzywek Dove to sprawdziłam na własnych włosach i moge powiedziec ze sa naprawde dobre.Lepiej działaja niz np.jedwab do włosów.15 marca 2009 at 18:58Ja polecam maseczkę błotną do włosow! i krem nawilżający z goldenoil. Po tym moje włosy są bardzo gładkie i błyszczą. musze dodac, że mam je strasznie gęste i tez nie zawsze mogłam je poskromić! Wczesniej używalam serii diamentowej z nivea, przyniosło efekt, ale krotkotrwały…
Pozdrawiam17 marca 2009 at 11:30kup dobry szampon do włosów, odżywkę, koniecznie jedwab i raz w tygodniu nakładaj maskę na 30 min, powinno pomóc, unikaj ubrań ze sztucznych materiałów bo dodatkowo mogą sprawiać, że twoje włosy się elektryzują
17 marca 2009 at 12:26[usunięto_link] wrote:
Ja kiedys tez tak mówiłam i nawet kupiłam sobie profesjonalny cement do włosów. Ale niestety nie przyniósł oczekwianego rezultatu.
Co do odzywek Dove to sprawdziłam na własnych włosach i moge powiedziec ze sa naprawde dobre.Lepiej działaja niz np.jedwab do włosów.Wydawało mi się, że skoro są profesjonalne to i skuteczne. Teraz się porządnie zastanowię bo nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. A do dove jakoż nie mam przekonania. Chyba zrobię sobie jakąż domową maseczkę 🙄
18 marca 2009 at 23:09[usunięto_link] wrote:
Wydawało mi się, że skoro są profesjonalne to i skuteczne. Teraz się porządnie zastanowię bo nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. A do dove jakoż nie mam przekonania. Chyba zrobię sobie jakąż domową maseczkę 🙄
A próbowałaż kiedyż czy tak z góry zakładasz? Bo może warto po prostu spróbować, koszt to tylko 11 zł
19 marca 2009 at 11:28[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Co do odzywek Dove to sprawdziłam na własnych włosach i moge powiedziec ze sa naprawde dobre.Lepiej działaja niz np.jedwab do włosów.Wydawało mi się, że skoro są profesjonalne to i skuteczne. Teraz się porządnie zastanowię bo nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto. A do dove jakoż nie mam przekonania. Chyba zrobię sobie jakąż domową maseczkę 🙄
To jest pewnie tak jak z kremami do twarzy nie kazdemu wszystko odpowiada. Ja sobie chwale Dove bo sparawdził sie na moich włosach i dzieki temu nie musze wydawac fortuny na drogie odzywki.
22 kwietnia 2009 at 09:52Polecam picie herbatki ze skrzypu polnego naprawdę pomaga
😉
30 kwietnia 2009 at 23:58Dostałam taką radę od dermatologa i pomogła. Oprócz tych wszystkich odżywek do włosów, kup sobie w aptece opakowanie cynku 30 tabletek i zażywaj codziennie po jednej tabletce po posiłu. Jak skończysz zrób 2-3 miesięcy przerwy i od nowa. Pomaga. Włosy i paznokcie rosną jak opętane. Jeżeli masz mało urozmaicone jedzenie, proponuję też 1 tabletkę witamin (ja używam centrum, bo najwięcej składników) dziennie. Najlepiej multivitamina rano zaraz po żniadaniu, a cynk wieczorem.
- AutorOdp.