Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 81 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Johani
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

a ile czasu stosujesz ten jedwab i od偶ywki ? ja dopiero po rosku widzia艂am efekty – a 偶e farbuje w艂osy to ju偶 w og贸le by艂a masakra – ze sklepu polecam czerwon膮 seri臋 loreala a z salonu – profesjonalne maski 馃檪

Venus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 640
    • Zas艂u偶ony

Najlepiej przejd藕 si臋 do jakiego偶 dobrego fryzjera,on Ci poleci szampon.
    W dzieci艅stwie m贸wiono na mnie Szopen, w艂asnie ze wzgl臋du na taki rodzaj w艂os贸w,ale mam ju偶 sw贸j szampon i w艂osy si臋 tak nie pusz膮.

I nie u偶ywaj od偶ywek bez sp艂ukiwania, takie daj膮 tylko efekt brudnych,przet艂uszczonych w艂os贸w.Od偶ywki powinno si臋 zawsze zmywa膰!

Cz臋sto rozczesuj w艂osy. I nie myj ich za cz臋sto.
    POWODZENIA!

Lady_Kala
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Warto kupi膰 jak膮偶 porz膮dn膮,regeneruj膮c膮 od偶ywk臋 bez sp艂ukiwania i na艂o偶y膰 j膮 hojniej na w艂osy-nie musisz si臋 ba膰,偶e si臋 obci膮偶膮 a wygl膮d powinien si臋 od razu poprawi膰!
    Popryskaj jakim偶 nab艂yszczaczem po u艂o偶eniu fryzury!

Topaz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Spr贸buj od偶ywki Dove Jedwabista G艂adko偶膰, pi臋knie wyg艂adza pusz膮ce si臋 i matowe w艂osy. Polecam te偶 domow膮 maseczk臋: oliwa, 偶贸艂tko, kilka kropel cytryny i olejku rycynowego. Dzia艂a cuda!

CarolinaV
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Moje mo偶e nie wygl膮daj膮 jak siano, ale zniszczone prostowaniem s膮. Dlatego zainwestuj臋 w kosmetyki polecane przez fryzjer贸w. Mam nadziej臋, 偶e oka偶膮 si臋 skuteczne. 馃檪

Elizabeth
    Cz艂onek
    • Odp.: 16
    • Bywalec

na w艂osy jak siano, najlepsza dobra od偶ywka! np „gliskur”- nie pami臋tam jak to sie pisze

Topaz
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

@Topaz wrote:

Spr贸buj od偶ywki Dove Jedwabista G艂adko偶膰, pi臋knie wyg艂adza pusz膮ce si臋 i matowe w艂osy. Polecam te偶 domow膮 maseczk臋: oliwa, 偶贸艂tko, kilka kropel cytryny i olejku rycynowego. Dzia艂a cuda!

I znalaz艂am konkurs: Jak regenerujesz wlosy po zimie? Do wygrania kosmetyki do w艂os贸w i porady stylisty Borysa 馃檪

http://www.papilot.pl/uroda/news/2009/03/3230.html

ola57777
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 612
    • Zas艂u偶ony

@CarolinaV wrote:

Moje mo偶e nie wygl膮daj膮 jak siano, ale zniszczone prostowaniem s膮. Dlatego zainwestuj臋 w kosmetyki polecane przez fryzjer贸w. Mam nadziej臋, 偶e oka偶膮 si臋 skuteczne. 馃檪

Ja kiedys tez tak m贸wi艂am i nawet kupi艂am sobie profesjonalny cement do w艂os贸w. Ale niestety nie przyni贸s艂 oczekwianego rezultatu.
    Co do odzywek Dove to sprawdzi艂am na w艂asnych w艂osach i moge powiedziec ze sa naprawde dobre.Lepiej dzia艂aja niz np.jedwab do w艂os贸w.

ajazlc
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Ja polecam maseczk臋 b艂otn膮 do w艂osow! i krem nawil偶aj膮cy z goldenoil. Po tym moje w艂osy s膮 bardzo g艂adkie i b艂yszcz膮. musze dodac, 偶e mam je strasznie g臋ste i tez nie zawsze mog艂am je poskromi膰! Wczesniej u偶ywalam serii diamentowej z nivea, przynios艂o efekt, ale krotkotrwa艂y…
    Pozdrawiam

cheethka
    Cz艂onek
    • Odp.: 13
    • Bywalec

kup dobry szampon do w艂os贸w, od偶ywk臋, koniecznie jedwab i raz w tygodniu nak艂adaj mask臋 na 30 min, powinno pom贸c, unikaj ubra艅 ze sztucznych materia艂贸w bo dodatkowo mog膮 sprawia膰, 偶e twoje w艂osy si臋 elektryzuj膮

CarolinaV
    Cz艂onek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

@ola57777 wrote:

Ja kiedys tez tak m贸wi艂am i nawet kupi艂am sobie profesjonalny cement do w艂os贸w. Ale niestety nie przyni贸s艂 oczekwianego rezultatu.
    Co do odzywek Dove to sprawdzi艂am na w艂asnych w艂osach i moge powiedziec ze sa naprawde dobre.Lepiej dzia艂aja niz np.jedwab do w艂os贸w.

Wydawa艂o mi si臋, 偶e skoro s膮 profesjonalne to i skuteczne. Teraz si臋 porz膮dnie zastanowi臋 bo nie chc臋 wyrzuci膰 pieni臋dzy w b艂oto. A do dove jako偶 nie mam przekonania. Chyba zrobi臋 sobie jak膮偶 domow膮 maseczk臋 馃檮

Topaz
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

@CarolinaV wrote:

Wydawa艂o mi si臋, 偶e skoro s膮 profesjonalne to i skuteczne. Teraz si臋 porz膮dnie zastanowi臋 bo nie chc臋 wyrzuci膰 pieni臋dzy w b艂oto. A do dove jako偶 nie mam przekonania. Chyba zrobi臋 sobie jak膮偶 domow膮 maseczk臋 馃檮

A pr贸bowa艂a偶 kiedy偶 czy tak z g贸ry zak艂adasz? Bo mo偶e warto po prostu spr贸bowa膰, koszt to tylko 11 z艂

ola57777
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 612
    • Zas艂u偶ony

@CarolinaV wrote:

@ola57777 wrote:

To jest pewnie tak jak z kremami do twarzy nie kazdemu wszystko odpowiada. Ja sobie chwale Dove bo sparawdzi艂 sie na moich w艂osach i dzieki temu nie musze wydawac fortuny na drogie odzywki.

agatek
    Cz艂onek
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Polecam picie herbatki ze skrzypu polnego naprawd臋 pomaga

馃槈

rotor
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Dosta艂am tak膮 rad臋 od dermatologa i pomog艂a. Opr贸cz tych wszystkich od偶ywek do w艂os贸w, kup sobie w aptece opakowanie cynku 30 tabletek i za偶ywaj codziennie po jednej tabletce po posi艂u. Jak sko艅czysz zr贸b 2-3 miesi臋cy przerwy i od nowa. Pomaga. W艂osy i paznokcie rosn膮 jak op臋tane. Je偶eli masz ma艂o urozmaicone jedzenie, proponuj臋 te偶 1 tabletk臋 witamin (ja u偶ywam centrum, bo najwi臋cej sk艂adnik贸w) dziennie. Najlepiej multivitamina rano zaraz po 偶niadaniu, a cynk wieczorem.

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 16 do 30 (z 81 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋