• Autor
    Odp.
  • Dynia
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja te偶 polecam u偶ycie jedwabiu albo jakiego偶 olejku na ko艅c贸wki. Niestety te偶 mam ten sam problem…. 馃檨 jak wysusz臋 w艂osy to wygl膮dam jak strach na wr贸ble. I trzeba prostowa膰…. ja mam tak膮 prostownice i jestem zadowolona [usuni臋to_link]
    Poza tym jakby si臋 co偶 zepsu艂o to jest 2 lata gwarancji.
    Mam nadziej臋, 偶e kiedy偶 w ko艅cu odkryj臋 szampon po k贸rym w艂osy b臋d膮 g艂adkie bez prostowania… pozdrawiam

PannaAnna
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

艂atwo ci m贸wi膰.

te偶 mam ten problem i nie s膮dz臋, 偶e w spuszonych w艂osach, kiedy wygl膮dam jak pudel po k膮pieli jest mi dobrze.

ja u偶ywam od偶ywki NIVEA straight&easy. niby to s膮 te z serii „prostowanie bez prostownicy”, ale w tym kierunku nic nie daj膮. za to 偶wietnie ujarzmia push up na g艂owie.

Der-med
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Wyg艂adzaj膮co na 艂usk臋 w艂osa podziala jedwab – kuracja regeneruj膮ca wyg艂adzi w艂osy oraz domknie 艂uski. Ale wa偶ne jest r贸wnie偶 od偶ywienie sk贸ry g艂owy – np. za pomoc膮 mezoterapii. Aplikowane bezpo偶rednio w sk贸r臋 g艂owy koktajle dzia艂aj膮 od偶ywczo, wzmacniaj膮co oraz odbudowuj膮co, a ponadto pobudzaj膮 mikrokr膮偶enie. W zale偶no偶ci od rodzaju problemu ustalona zostaje liczba zabieg贸w oraz dobierany jest optymalny program mezoterapii.

gita125
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

mi fryzjerka robi艂a maseczki pod specjaln膮 „suszark膮 nawil偶aj膮c膮” – klimazon, maseczk臋 te偶 odkupi艂am od niej do stosowania w domu (wiadomo, 偶e to nie to samo, ale bez wychodzenia)
    aa jaka fajna – miodowa carin honey mask – polecam
    nawet w necie j膮 widzia艂am na [usuni臋to_link]
    znacznie taniej, ni偶 u fryzjerki.. ;-/

gorzka
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Ciesz臋 si臋, 偶e nie jesyem sama z moim problemem. Codziennie rano wygl膮dam jakby bomba wpad艂a w st贸g siana. Ka偶dy w艂os sterczy w inn膮 stron臋. |rozczesanie z od偶ywk膮 te偶 nie jest 艂atwe. Moja fryzjerka poleic艂a mi produkty z jedwiabiem Biosilk. Musz臋 przyzna膰, 偶e jest poprawa. Niestety butelka szamponu czy od偶ywki kosztuje oko艂o 50 z艂.
    Mam te偶 lepsza nowin臋. Dzi偶 w skrzynce znalaz艂am ofert臋 sklep贸w superpharm, a w niej m贸j nowy szampon za 39,99 wraz z butelk膮 od偶ywki. Zrobi臋 sobie ma艂y zapsik.

Madelaine5
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Jak wlosy s膮 zniszczone to nic im juz nie pomo偶e, nawet najlepsze odzywki. Tzn efekt chwilowy b臋dzie, ale bez u偶ycia tony kosmetyk贸w i tak czupryna bedzie wyglada艂a jak st贸g siana;P

arpka
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja te偶 mia艂am problem z w艂osami, kt贸re by艂y niestety 艂adne tylko przez par臋 godzin po umyciu. Ale ostatnio zacz臋艂am stosowa膰 Mgie艂k臋 firmy PAT&RUB w艂osy mi si臋 ju偶 nie elektyzuja i nie klapn膮, s膮 rewelacyje, polecam

Magda.Mala.Mi
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ja u偶ywam od偶ywki i szamponu loreal z serii profesjonalnej.

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Spr贸buj sobie u偶y膰 kosmetyk贸w z mydlarni u franciszka bo maj膮 tam bardzo dobrej jako偶ci kosmetyki r贸wnie偶 do w艂os贸w. Polecam szczeg贸lnie kosmetyki z serii SAVON NOIR, z kt贸rych sama mo偶esz sobie zrobi膰 mask臋, kt贸ra powinna przywr贸ci膰 dobr膮 kondycj臋 Twoim w艂osom. Najlepiej wymieszaj glink臋 rhassoul z wod膮 z kwiat贸w r贸偶y damsce艅skiej i olejkiem jojoba i na艂贸偶 na w艂osy. Olej jojoba powinien uzupe艂ni膰 niedob贸r sebum wydzielanego przez ludzk膮 sk贸r臋 i przywr贸ci膰 Twoim w艂osom dobry wygl膮d. Wejd藕 sobie na stron臋 tej mydlarni – [usuni臋to_link] i popatrz na te kosmetyki.

Olga123
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Te偶 tak mam , pomaga mi jedwab w p艂ynie;

wernona
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Jedwabiu nie probowalam, ale balsam prostuj膮cy do w艂as贸w mi pomaga. Zwykle Nivea stosuje, albo uzywam jeszcze oleku do w艂os贸w z Avonu.

tucci
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Jedwab pomaga:)

ewelka3222
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja proponuj臋 Ci kupi膰 jak膮kolwiek maske i trzyma膰 j膮 na w艂osach tak d艂ugo jak sie da a p贸zniej dok艂adnie sp艂uka膰 od偶ywek nie polecam bo z tego co wiem nic nie pomagaj膮 i tylko sp艂ywaj膮 bez sensu po w艂oskach pozdrawiam

anake
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 20
    • Bywalec

A czy kto偶 z Was pr贸bowa艂 w salonach fryzjerskich Rytua艂贸w Kerastase indywidualnie dobieranych do w艂osa?

Olga123
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

A co to jest? chyba bym si臋 ba艂a 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " w艂osy jak siano ;|"

Przewi艅 na g贸r臋