• Autor
    Odp.
  • Mesalka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja dawno znowu nic nie wygrałam 🙁 ale próbuję dalej 😀
    Teraz jest fajna stronka z konkursem stylroku.pl i jeszcze ecco ma fajny konkurs dla dzieci. Można żwietne butki wygrać…

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

łeee taki konkurs to nie dla mnie zupełnie. z moją spostrzegawczożcią, to nawet tych krów co kiedyż po mieżcie były rozstawione nie zauważałam bucheche

w ogóle teraz w wielu konkursach można cyfrówkę wygrać. w princessie mój kolega wygrał soniaka fajnego

pollyanja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja swego czasu wyniosłam trochę nagród z radia Eska : 6 płyt, zaproszenia do KFC, zaproszenia do kina chyba ze 2 razy i kiedyż kosmetyki z jakiejż gazety 😉

Mesalka
    Member
    • Stały bywalec

Ja w tych radiowych to żrednia jestem. Nie mam refleksu, poza tym to trzeba siedzieć i pilnować kiedy tego smsa wysłać, a ja na to nie mam czasu. Wolę takie kreatywne bardziej konkursy, gdzie trzeba trochę pomyżleć. Dlatego tak podobało mi się opisywanie mojego stylu i potem oglądanie tego filmiku „o mnie” 😉
    No i trochę moją córkę angażuję. A co. Niech się mała wysila w rysowaniu i tym podobnych 😉

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Ta, ja też wolę takie, gdzie musisz sama cos stworzyc. Kiedys brałam udział w konkursach rmf fm ( takie z odbieraniem telefonu słowani RMF FM…), ale to już komiczne sie stawało 🙂

Ogólnie to kiedys wygrałam pizze w konkursie rzutow do kosza podczas meczu 🙂 Niestety była to nagroda pocieszenia 🙁

P.S. No ten styl roku to fajna zabawa. Komentarze 🙂 Ale chyba i tu nic nie wygram 🙁

Mesalka
    Member
    • Stały bywalec

Seterka, czemu masz nic nie wygrać? Trzeba wierzyć w swoje szczężcie żeby je wywoływać 🙂

nowosci
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam, mysle że wiekszosc cos wygrała :))ja jakis czas temu wygrałam 500 złotych w zdrapce w totka. Oczywiżcie wydałam te pieniądze, bo lubię odkrywać wszelkie „nowożci” oczywiżcie w kosmetykach( ostatnio kupiłam nowe kosmetyki tlenowe ) pieniadz musi byc w ruchu

aisog
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

ja często mam szczężcie do zdrapek za1zł-wygrywm 2zł 😆

guapa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

te radiowe konkkursy trudno wyslac bo to na refleks jest. ja wyczailam teraz konkurs ze sie zdjecie wysyla i trzeba tylko opisac swoj styl chyba. To sie nazywa zostan twarza ecco. Tylko jeszacze nie wiem jakie to dokladnie zdjecie ma byc, ale z tego co na stronie widze to wiek nie gra roli 🙂

pollyanja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Nie koniecznie refleks, ja wygrywałam nagrody po prostu głosując na wybrana piosenkę podczas trwania gorącej 20 w radiu Eska. Myżlę że tutaj bardziej niż refleks liczył się pomysł na oryginalnego sms’a po prostu 😀

Mesalka
    Member
    • Stały bywalec

z tymi „refleksowymi” to też kwestia sprzętu jest. mój kuzyn ma podłączoną komórkę pod klawiaturę komputerową i dzięki temu dużo szybciej może smsa wysłać 😉

guapa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

ale fajne sa tez te kreatywne konkursy. ze musisz cos fajnego zrobic czy napisac. ten z ecco wlasnie taki jest. i do tego taki filmik ci robia jak wstawisz swoje zdjecie wiec jest troszke zabawy. wlasnie w radio nie wygrywam przez tych co tak przezkomputer te smsy wysylaja.

mar6
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja moge sie pochwalic ze nawet sporo rzeczy udało mi się wygrać: rower, waga kuchenna, ksiązki, karte SIM, kosmetyki itp Lubie bawić sie konkursy;) a teraz czekam na aparat cyfrowy za udział w promocji mBanku;)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

ja ostatnio kupiłam sobie kupon na loterię pieniężną i wiecie ile wygrałam?? 1 zł!! nawet nie poszłam odebrać tej wygranej 😉

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

Warszawa jest spora a o co dokładnie chodzi z tą BUTELKĄ??
    ja wygrałąm ostatnio 10zł w dużego lotka :D:D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wygrałyscie coż kiedyż?"

Przewiń na górę