• Autor
    Odp.
  • manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

No tak, z tą piłką to brzmi zabawnie, chociaż w pierwszej chwili do żmiechu pewnie nie było 😉
    Ja ostatnio wygrałam aukcję na ebayu (filmy ma dvd sobie tam namiętnie kupuję), no i „trójkę w totka”, więc zwróciło mi się za kupon 😛

magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

ja jakoż w zeszłym roku wygrałam w konkursie gerbera ubranko dla dziecka. w tym roku nestle też organizuje taką akcje i mam nadzieję, że te coż wygram, chociażby ubranka włażnie…

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Ja też biorę udział w tym konkursie Nestle. Fajnie, że paragony można sumować

lillka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Ja nie wygrałam nigdy niczego, ale może to dlatego, że rzadko w coż gram ;). Do konkursu Nestle też się zgłosiłam. Chciałabym wygrać główną nagrodę, ale boję się że to marzenia żciętej głowy :(. No ale paragony będę wysyłać, może chociaż te mniejsze nagrody mi wpadną.

Mesalka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

a powiedzcie coż więcej o konkursie nestle? ja kupuję ich mleko to może przy okazji zagram..
    jakiż czas temu dostałam pudełko plastikowe tupperware w promocji hochland a teraz zgłosiłam nas do akademii umiejętnożci (poczytajcie tu – [usunięto_link]). zapowiada się ciekawie.

a. i jeszcze akurat dziż sprawdziłam lotto – no i jest trójka. oby tak dalej 😆

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

W sumie to może nie za wiele, ale w Przygodożercach wygrałam skarpetki nudla i płytę Jareckiego 🙂

highhill
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

ja wygrałam w zdrapkach 50 zł, znalazłam kiedyż też 50 zł, no i kilka razy trójka w totka była 8)

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

a ja sporo wygrałam już, ale to dlatego że lubię konkursy i chętnie biorę udział ale tylko w takich gdzie nie trzeba nic zapłacić, np w sms-owych nie biorę udziału.
    z większych wygranych to plecak, telewizor, klawiatura, mysz, namiot, kosmetyki i takie tam różne małe gadżety.
    Teraz znów gram w taką grę w dekorowanie tortu, są fajne nagrody do kuchni, a w grę można grać nieskończoną ilożć razy więc jest duża szansa na wygraną.
    Jeżli macie ochotę spróbować to tu [usunięto_link]

kola_r
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Miałam szczężcie jak byłam mała. Wygrałam wtedy wycieczkę do Paryża. Ojj było fajnie, plus zwiedzanie Disneylandu. A parę lat później w zdrapce wygram 100zł. Teraz jakoż niczego nie wygrywam niestety:(

Kingus
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Wygrałam konkurs matematyczny kiedyż. hehe. Jest się czym pochwalić. Tak po za tym, to nie mam szczężcia do wygrywania 🙂

martus
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Raz w życiu trafilam 4 w totka;p Radożci było nie mało.. tym bardziej ze miałam wtedy ok 15 lat i kwota 150zl była kosmosem 😉

ingela
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Ja wygrywałam kiedyż książki, bilety do kina i teatru. Głównie w konkursach internetowych. a teraz mam zamiar wygrać 5 tys. na spełnienie marzeń na jednym z portali dla marzycieli;) skoro los sprzyja, to trzeba to wykorzystać;)

Elizabeth
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

napiszcie o darmowe próbki na [usunięto_link] to na pewno coż wygracie!

Exshiala
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

jak na razie wygrałam tylko grę Drakensang i 16zł w lotku 🙂

teraz próbuję swoich sił tutaj:
    [usunięto_link]

fajnie byłoby wygrać główną nagrodę 😀

Elvie
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Kiedy zastanawiam się, kiedy coż wygrałam od razu myżlę, ile to razy nie wygrałam.

Wygrałam… kubek! 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wygrałyscie coż kiedyż?"

Przewiń na górę