- AutorOdp.
- 1 lipca 2008 at 15:31
a ja co roku SARBINOWO 🙂
polecam 🙂 imprezy też są 🙂 dyskotek z 3 🙂2 lipca 2008 at 08:45A może podacie pare namiarów na fajne i sprawdzone kwatery, ożrodki itp 😉 lepiej wiedzieć że juz ktoż tam był i że było ok 😀
2 lipca 2008 at 08:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
No fakt, ale inna kultura.
Mam sie dostosowac? 🙂 Hehehe, a Ty bys sie dostosowala? Wiesz, moj narzeczony np. nie bylby zadowolony, jakby wzamian mnie otrzymal wielblada…
Tak, bo jadę do ich kraju i ja jestem ich gożciem. Muszę szanować ich zwyczaje i zachowania. Nawet jeżli są dziwne i niezrozumiałe dla mnie.
tylko wielblada?
to jakos kiepsko.
za mnie kilka lat temu na azjatyckim stepie koles zaproponowal mojemu facetowi ogromne stado krow. a jak sie nie zgodzil to przyprowadzil dodatkowo 4 konie i powiedzial, ze jego szwagier ma 120 koz.😆
a ogolnie to zgadzam sie z force.
nikt cie nie zmusza, zebys tam jechala. nie chcesz, wybierz inne miejsce.
ja tam nowe kultury poznawac lubie. ale wiesz: jestem warta wiecej niz jeden wielblad:))))2 lipca 2008 at 11:24[usunięto_link] wrote:
tylko wielblada?
to jakos kiepsko.
za mnie kilka lat temu na azjatyckim stepie koles zaproponowal mojemu facetowi ogromne stado krow. a jak sie nie zgodzil to przyprowadzil dodatkowo 4 konie i powiedzial, ze jego szwagier ma 120 koz.No i jak się mieszka na tym Pogórzu Kazachskim? Daleko masz do Astany? 😆
Konno pewnie ze 2 dni?(to jest żart, nie chcę zaczynać kłótni)
2 lipca 2008 at 12:21mieszkam w polsce.
zart…malo smieszny.
18 lipca 2008 at 06:38Międzyzdroje :> dużo imprez tam jest latem ..
1 sierpnia 2008 at 13:05Polecam Sztutowo i Piaski :d :d spokojnie jest 🙂
1 sierpnia 2008 at 16:51Za kilka dni jadę z mężem i synem do Darłowa, mam nadzieję, że nie będę żałować
1 sierpnia 2008 at 18:52Czy może mi ktos dac jakis namiar na jakis zaufany ożrodek wypoczynkowy w chorwacii???
chce jechac tak na tydzien nie wiecej, najlepjej jakis domek 4-6 osobowy
dzieki z góry
1 sierpnia 2008 at 18:59polecam Międzyzdroje :p 3 razy tam byłam i zawsze było fantastycznie 🙂 dużo dużo dużo rozrywki, nie mozna sie tam nudzić :p
1 sierpnia 2008 at 19:32sorka ale ja nie pytałem o polske???
2 sierpnia 2008 at 10:10[usunięto_link] wrote:
sorka ale ja nie pytałem o polske???
nie odopowiadałam tobie tylko na pierwszego posta z tematu.
2 sierpnia 2008 at 10:31[usunięto_link] wrote:
sorka ale ja nie pytałem o polske???
(Mówcie co chcecie…)
P****! 😯
2 sierpnia 2008 at 19:53ale o co ci biega tak włażciwie ???
zapytałem o chorwacje a koleżanka mi napisała o polsce , sądziłem że odpowiada na mojego posta i po prostu sie pomyliła .
dzięki za okreslenie hmmm bardzo miło 👿
3 sierpnia 2008 at 17:07Teraz dzieki Majdanowi to Mielno stało sie ponoc bardzo popularne;)
- AutorOdp.