• Autor
    Odp.
  • lwica1998
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jestem dumna , że sobie poradziłam ze wszystkim po rozwodzie!!!
    Zostałam nagle sama , tak z dnia na dzień mąz sie wyprowadził do innej , a ja zostałam z synem i kredytem mieszkaniowym , na dodatek parę dni wczesniej straciłąm pracę( nie przedłuzono mi umowy).
    Teraz – 6 lat pózniej mam pracę , syn rosnie , a ja jestem zadowolona ze swojego życia!!!!

luiza22
    Member
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

jestem dumna z siebie za całokształt

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@marysiaaaa wrote:

jestem dumna z niezależnożci finansowej do której przez całe życie dążyłam, zostałam nauczona, że jako kobieta nie mogę być zależna w żaden sposób od mężczyzny,a już na pewno nie w sposób finansowy i trochę dziwię się moim koleżankom, które potrafią być z mężczyzną jedynie dlatego, ze dobrze zarabia

marysiaaa, bardzo Cię polubiłem za tę^ (czy tą? nigdy nie jestem pewien) wypowiedź 🙄

w każdym razie jesteż fajną niezależną babką – i taką moja męskożć lubi 🙂

marekpiotr1984
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja jestem dumny że potrafiłem powiedzieć kocham w czasie kiedy wszyscy żyli nienawiżcią do siebie. Jestem dumny, że żyję mimo wielu sposobnożci ku temu by tak nie było. Jestem dumny że żyję mimo codziennej walki.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja jestem dumna z tego, że udało mi się ostatnio wygrać konkurs na najlepszą recenzję książki i dostałam za nią iPoda Touch 5 😀

Burket
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja jestem dumna z tego, że wczoraj udało mi się zaliczyć niesłychanie trudny egzamin na studiach. Uczyłam się wiele dni, denerwowałem się strasznie i na szczężcie udało się pozytywnie zaliczyć, uff:)

samba_mamba
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Kilkanażcie kilo dzięki diecie …………… To wie się, czego się już nie ma 😉 Do wiosny będę jak nimfa 😉 Jestem zachwycona 🙂

czekoladka23
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

samba mamba wow 😛 gratuluje, a na czym ta dieta polega??? bo też mam kilka zbędnych kg w zapasie

galadriela
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

a co to za dieta? ja szukam włażnie jakiejż dobrej diety dla siebie? ale boje się, że wybiore jakąż niezdrową.

Tara
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Chyba najbardziej z tego, że poszłam na studia, wyprowadziłam się z domu, usamodzielniłam w 100% i idę własną drogą, niezależnie od tego co mówią ludzie. 🙂

samba_mamba
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Mam nadzieję, że mnie moderator nie pogoni, ale nie linkuję do oferty handlowej tylko do opisu – proszę, tu znajdziecie bliższe informacje o programie diety ……………………. Poczytajcie sobie i jeżli będziecie miały jakież pytania, to chętnie odpowiem 🙂

WSZYSTKIE TOWJE LINKI ZEWNĘTRZNE ZOSTAŁY USUNIĘTE. JESZCZE JEDEN ZEWNĘTRZNY LINK I MASZ BANA NA NICK, IP, EMAIL, ID.

Pzdr.
    MODERATOR

Wloczykij
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Z syna oczywiżcie 🙂 , jak każda chyba mama 🙂

LauraPalmer1
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

no jasne, że z dzieciaków
    w sumie nawet z tego, że w ogóle wydałam je na żwiat 😉
    i też to prawko – to jakież bardzo tresujące było.
    o jeszcze, że się wzięłam w garżć i wreszcie szkołę skończyłam.
    .. miło się tak trochę pochwalić.. chociaż sztampą wieje, ale co tam!

merkantyla
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

ze swoich dzieci 🙂

Draholt
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Jestem dumna, że skończyłam studia.