- AutorOdp.
- 2 grudnia 2012 at 14:06
Jestem dumna , że sobie poradziłam ze wszystkim po rozwodzie!!!
Zostałam nagle sama , tak z dnia na dzień mąz sie wyprowadził do innej , a ja zostałam z synem i kredytem mieszkaniowym , na dodatek parę dni wczesniej straciłąm pracę( nie przedłuzono mi umowy).
Teraz – 6 lat pózniej mam pracę , syn rosnie , a ja jestem zadowolona ze swojego życia!!!!5 grudnia 2012 at 10:25jestem dumna z siebie za całokształt
29 grudnia 2012 at 00:33@marysiaaaa wrote:
jestem dumna z niezależnożci finansowej do której przez całe życie dążyłam, zostałam nauczona, że jako kobieta nie mogę być zależna w żaden sposób od mężczyzny,a już na pewno nie w sposób finansowy i trochę dziwię się moim koleżankom, które potrafią być z mężczyzną jedynie dlatego, ze dobrze zarabia
marysiaaa, bardzo Cię polubiłem za tę^ (czy tą? nigdy nie jestem pewien) wypowiedź 🙄
w każdym razie jesteż fajną niezależną babką – i taką moja męskożć lubi 🙂
3 stycznia 2013 at 18:30Ja jestem dumny że potrafiłem powiedzieć kocham w czasie kiedy wszyscy żyli nienawiżcią do siebie. Jestem dumny, że żyję mimo wielu sposobnożci ku temu by tak nie było. Jestem dumny że żyję mimo codziennej walki.
21 stycznia 2013 at 09:01Ja jestem dumna z tego, że udało mi się ostatnio wygrać konkurs na najlepszą recenzję książki i dostałam za nią iPoda Touch 5 😀
24 stycznia 2013 at 11:07Ja jestem dumna z tego, że wczoraj udało mi się zaliczyć niesłychanie trudny egzamin na studiach. Uczyłam się wiele dni, denerwowałem się strasznie i na szczężcie udało się pozytywnie zaliczyć, uff:)
11 lutego 2013 at 13:01Kilkanażcie kilo dzięki diecie …………… To wie się, czego się już nie ma 😉 Do wiosny będę jak nimfa 😉 Jestem zachwycona 🙂
11 lutego 2013 at 22:34samba mamba wow 😛 gratuluje, a na czym ta dieta polega??? bo też mam kilka zbędnych kg w zapasie
12 lutego 2013 at 14:49a co to za dieta? ja szukam włażnie jakiejż dobrej diety dla siebie? ale boje się, że wybiore jakąż niezdrową.
27 lutego 2013 at 08:48Chyba najbardziej z tego, że poszłam na studia, wyprowadziłam się z domu, usamodzielniłam w 100% i idę własną drogą, niezależnie od tego co mówią ludzie. 🙂
2 marca 2013 at 15:20Mam nadzieję, że mnie moderator nie pogoni, ale nie linkuję do oferty handlowej tylko do opisu – proszę, tu znajdziecie bliższe informacje o programie diety ……………………. Poczytajcie sobie i jeżli będziecie miały jakież pytania, to chętnie odpowiem 🙂
WSZYSTKIE TOWJE LINKI ZEWNĘTRZNE ZOSTAŁY USUNIĘTE. JESZCZE JEDEN ZEWNĘTRZNY LINK I MASZ BANA NA NICK, IP, EMAIL, ID.Pzdr.
MODERATOR14 marca 2013 at 10:36Z syna oczywiżcie 🙂 , jak każda chyba mama 🙂
18 marca 2013 at 21:22no jasne, że z dzieciaków
w sumie nawet z tego, że w ogóle wydałam je na żwiat 😉
i też to prawko – to jakież bardzo tresujące było.
o jeszcze, że się wzięłam w garżć i wreszcie szkołę skończyłam.
.. miło się tak trochę pochwalić.. chociaż sztampą wieje, ale co tam!20 marca 2013 at 09:49ze swoich dzieci 🙂
10 kwietnia 2013 at 14:21Jestem dumna, że skończyłam studia.
- AutorOdp.