• Autor
    Odp.
  • graficzka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Odchudzałam się już wiele razy,ale nie byłam wytrwała.Uważam,że z kimż zawsze raźniej.Dziewczyny do boju ze zbednymi kilogramami!

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

do boju graficzka! a jaki masz plan jak i ile chcesz schudnac?

graficzka
    Member
    • Początkujący

10 kg musze zrzucic.Zaplanowałam to na 3 miesiące.Musze zmniejszyc objetosc posilkow,pic wiecej wody.Raz w tyg basen.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hmm no to rozsadnie to rozlozylas i mysle ze uda ci sie je zrzucic 🙂 ale jesli moge ci cos zaproponowac to moze jakies dodatkowe cwiczenia bo basen to troszke malo 😉

graficzka
    Member
    • Początkujący

Mogę dorzucić aerobic 2X w tyg po 45 min.Na wiecej nie mam czasu:(

hostessa
    Member
    • Zasłużony

bardzo dobry pomysl 🙂 mozesz tez cwiczyc w domu, ja np cwicze wieczorkiem codziennie mam cwiczenia z netu i cwicze tyle ile mam akurat czasu 🙂

huanaku
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Noe dziewczeta 🙂 Widze, ze sporo sie zmienilo odkad zajrzalam tu ostatnio 🙂 Ciesze sie, ze jest nas coraz wiecej 🙂 Po ciezkim tygodniu pracy udalo mi sie zorganizowac dluzszy weekend dlatego nie obcowalam z wami na forum 🙂 Aktywny weekend tak mnie naladowal, ze siedzac teraz w pracy mam ochote wyjsc na rolki albo rowerek :)Nie powiem nie powiem… ale od ostatniego mojego posta powoli czuje roznice 🙂 Jestem lzejsza i zaczynam spadac 🙂 Pije bardzo duzo wody, herbatki ziolowe i owocowe i jem duzo warzyw. Poza tym codzienne cwiczenia i MOTYWACJA!!! Czego wiecej trzeba? Chyba wytrwalosci w dazeniu do celu 🙂
    Pozdrawiam Was BIALOGLOWE 🙂 i zycze powodzenia 🙂

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

ja przez ostatnie 3 dni ograniczyłam jedzonko do minimum;] a ruch do maximum i jestem zadowolna.wiem ze jedną rzecz robie źle jak nie jem to nie jem wcale albo baaardzo mało powet mam przeogromny bół głowy… esz…w sumie jedzenie poprawia mi humor…;/ nie chce schudnąć cała bo jestem jak każdy mówi szczupła bo mam 181 i waże 63kg (bo schudłam ostatnio 4 kg) i została mi fałdka na brzuchu co mnie mega bardzo wkurza…;/ jak to zrzucić? ćwiczyć??

hostessa
    Member
    • Zasłużony

mysle ze nie powinnas sie glodzic tylko cwiczyc wyrobic wyrzezbic sobie piekne miesnie brzuszka…jesli chodzi o diete to moze jedz wiecej warzyw i pij wode ale cwiczenia to podstawa [usunięto_link] tu sa cwiczenia na brzuszek moze to ci pomoze

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

oki dziękuje żlicznie za linka przyda się napewno;] pzdr:* i trzymam kciuki żeby wam sie udało 😀

hostessa
    Member
    • Zasłużony

dzieki ja tez trzymam kciuki za ciebie 🙂 mozesz pisac zawsze tu na forum gdy bedziesz miala chwile zwatpienia…na pewno cie wesprzemy 🙂 sport i dobra kondycja fizyczna jest na prawde bardzo wazna bo to inwestycja w nasze zdrowie na lata 🙂

SylwiaSylwia86
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Witam. moge sie do Was przylaczyc?? odchudzam sie od miesiaca jakos. i spadlo mi 4 kg. teraz waze okolo 68 kg przy wzroscie 164… chcialabym spasc tak do 59

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

To ja też chce 😆 tylko moze od jutra bo jem wlasnie frytki w biurze 😉 ale od miesiaca chodze dwa razy w tyg na aerobic i jeszcze mam zamiar rower wprowadzic do uzytku 😉 efekty juz jakies widze – mam 165cm i 59kg. Chce miec znowu 55 kg 😀 życze wszystkim powodzenia 😉

hostessa
    Member
    • Zasłużony

zapraszamy dziewczyny:) im nas wiecej tym lepiej 🙂 sylwiasylwia86 a ty jak sie odchudzasz cwiczysz,, bierzesz jakies tabletki??

mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

No to jestem 🙂 Ogólnie to mam straszne problemy z rzuceniem wagi, więc chętnie się przyłączam. Zaczynam od jutra, bo chcę sobie zastosować ten program oczyszczający body pure i do dzieła. Ale pewnie będzie ciężko bo dodatkowo mam problemy z przemianą materii 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zacznij odchudzanie ze mną od jutra!!!"

Przewiń na górę