Zacznij odchudzanie ze mną od jutra!!!

• Autor
    Odp.
  • Agentka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Szukam osób, które bedą się ze mną odchudzały w myżl zasady Razem raźniej!

Agentka
    Member
    • Początkujący

Mam podwójna motywacje. Od niedawna mam chłopaka i chce mu sie podobac a po drugie juz za 3 tygodnie ide na wesele a nie dopinam sukienki i nie zamierzam kupowac nowej

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

to ja tez sie pisze 🙂 wakacje ida wielkimi krokami a ja chcepozbyc sie cellulitu 🙂 to co jaki plan dzialania???

Agentka
    Member
    • Początkujący

Więc ja mam 160 cm waze 73 kg. Jak bym pozbyła się tych 13 to by było fajnie. Udało mi sie to kilka miesiecy temu ale jak zwykle efekt jo-jo. Przede wszystkim odrzucam słodycze i obfite kolacje późnym wieczorem no i bieganie jak sie da to co dziennie. Stosowałam te sposoby i działąją. Najgorzej mam problemy z odstawieniem słodyczy ale najgorszy jest pierwsze 10 dni. Napisz ile chcesz zrzucic i jakie masz na to pomysły….

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ja chcialabym zrzucic kolo 6 kg a przedewszystkim zmniejszyc cellulit na mojej pupie i udach i z tym walcze, myslalam zeb znalesc jakies fajne cwiczenia na to , bo biegac nie za bardzo moge ze wzgledu na kolana 😕 do tego zblilansowana dietka i myslalam zeby kupic sobie preparat z CLA bo slyszalam ze w polaczeniu z cwiczeniami daje efekty

huanaku
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Dołączam się do Was moje drogie Panie 🙂 Oczywiżcie jeżli nadal potrzebujecie „wspólniczkę”…
    Mam dożć już siedzenia przy biurku w pracy i potem leżenia przed telewizorem po południu… Czas wziąć się w garżć i zawalczyć o żwietne samopoczucie, piękne ciało no i zdrowie przede wszystkim.
    Mam 174 cm wzrostu i ważę 69 kg… Póltora roku temu ważyłam 55 km… Daleko mi do tego, a przez pracę roztyłam się okrutnie. Ostatnio naładowałam swoje baterie i jestem pełna energii do walki i „lepsze własne jutro” 🙂
    Zaczęłam biegać i jeździć na rowerze, 2 razy w tygodniu chodzę na plażówkę ze znajomymi… Poza tym czytałam ostatnio o suplemantach diety o nazwie Ideal Fit… myżlę, że warto w nie zainwestować…
    To jak będzie? Razem łatwiej, ha? 🙂
    Pozdrawiam i życzę powodzenia:) Trzymam za Was kciuki i liczę na waszą pomoc 🙂

hostessa
    Member
    • Zasłużony

zapraszamy serdecznie im nas wiecej tym lepiej:) masz moze dla nas jakis fajny plan dzialania?

Zelka
    Member
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

podoba mi się ten pomysł…chętnie się przyłączę;] będziemy się wspierać;D ja mam 181cm i ważę 65kg. chce zrzucic brzuszek i zmniejszyć rozstępy na pożladkach…licze na pomoc;p

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ooo super ze jest nas coraz wiecej 🙂 proponuje dobre cwiczenia na wzmocnienie miesni brzuszka do tego jakis suplement diety no i zasada MŻ tez przyda sie na poczatek

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

czemu od razu zakładacie suplement diety na poczatek odchudzania? Brak Wam wiary w skutecznosc diety i sportu? W każdym klinicznym przypaku rozpatruje sie najpierw skutecznosc diety a srodki farmakologiczne są rozpatrywane jako ostatecznosc w trudnych przypadkach. Tak od razu na początku chcecie napędzać koniunkture koncernom farmaceutycznym?

hostessa
    Member
    • Zasłużony

nie no moze masz racje wiara w siebie to podstawa 🙂 cwiczenia i dieta to podstawa ktora jest bardzo stabilna :):) tylko szkoda ze do lata zostalo tak malo czasu eeeh…. 🙁

buffy
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

macek10 popieram 😆 Nie słodyczą, tak ćwiczeniom i regularnym posiłkom, szkoda się faszerować na początek.. 😉 Nikt tak wam nie pomoże jak wasza silna wola, która sie was obudzi 😉 Trzymam kciuki.. 🙂

hostessa
    Member
    • Zasłużony

trzymaj kciuki bo latwo nie bedzie niestety :)ale bedziemy sie starac nie dla kostiumow kapielowych nie dla mini, a dla NAS!

macek10
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

nie no moze masz racje wiara w siebie to podstawa 🙂 cwiczenia i dieta to podstawa ktora jest bardzo stabilna :):) tylko szkoda ze do lata zostalo tak malo czasu eeeh…. 🙁

do lipca 5 tygodni wiec dobrze skomponowana dieta z powodzeniem sprawi 5-6 kilowy spadek wagi wiekszy i tak nie jest korzystny zdrowotnie, 10 -15 kilo do lata nie da sie zrzucic jak to mowi jednen z najwiekszych specjalistow od otylosci w Polsce: „przybieranie na wadze do długotrwały proces i tak samo jest ze spadkiem wagi”. Jesli nie chcecie same sie męczyc z układaniem jadłospisow to piszczie do dietetyka: [usunięto_link] ,dietetyk z wykształcenia i pasji napewno pomoże.

huanaku
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Macie wszystkie racje… Silna wola to podstawa… DZieki niej sie zdeterminowalysmy do podjecia decyzji o checi zrzucenia kilku kg naszego „nadbagazu”… A za dietetyka dziekuje, przyda sie na pewno… Czas popasc w obsesje aktywnosci ruchowej 🙂 yummy 🙂
    Dziewczyny poradzimy sobie 🙂
    Razem łatwiej 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zacznij odchudzanie ze mną od jutra!!!"

Przewiń na górę