• Autor
    Odp.
  • mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Dziewczyny mała rada co do suplementów diety – jak już się decydujecie na branie jakiż żrodków, to bierzcie jedne i nie zmieniajcie co chwilę no i poczekajcie na efekty. Ja jestem taka mądra po szkodzie. Tyle tego żwiństwa łykałam, żeby osiągnąć cel, że wczoraj wylądowałam na ostrym i dostałam zastrzyki. A dzisiaj tak mnie boli żołądek…

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ojej mala mi a co sie stalo co takiego sie nalykalas?? mam nadzieje ze juz lepiej 🙁

graficzka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Jeżli korzystać z suplementów,to po konsultacji z lekarzem.Ja stawiam na diete i ruch.

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ojej mala mi a co sie stalo co takiego sie nalykalas?? mam nadzieje ze juz lepiej 🙁

W sumie to do końca nie wiem od czego to było. Pewnie wszystko po troszeczku się do tego przyczyniło – stres, różne proszki, herbatki i co najważniejsze zbyt małe ilożci posiłków i nieregularne jedzenie. Na szczężcie już lepiej 🙂 Dzięki 🙂

mala mi
    Member
    • Zapaleniec

Czereżnie podobno też mają mało kalorii i 80% wody.

tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Moze nie popadajmy w obled, bo za chwile dojdzie do absurdalnych sytuacji, ze nie pijemy wody, bo ta tez bedzie miec jakies kalorie. Tu przeciez nie chodzi o to, by je zmniejszac do zera tylko, by je kontrolowac i jesli zjadlo sie za duzo, to sobie odpuscic. 🙄

hostessa
    Member
    • Zasłużony

tez apeluje o rozsadek dziewczyny, nie powinnysmy sie glodzic tylko rozsadnie ustalac sobie jakosc posilkow, zamiast batonika warzywa smaczna salatka a do tego duzo ruchu 🙂 no wlasnie jak idzie wam dbanie o swoja kondycje ?? mam nadzieje ze oprocz liczenia kalorii macie jeszcze ciekawe pomysly w zanadzrzu 🙂

graficzka
    Member
    • Początkujący

Jeżli jest ładna pogoda,to wychodze na rower-godzina co drugi dzień.2 razy w tyg basen.
    2 h spaceru z dzieckiem codziennie,ale to w wolnym tempie wiec pewnie niewiele spalam.Po drodze plac zabaw wiec mało ruchu.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

no co ty mysle ze spalasz sporo 🙂 masz zroznicowany ruch tu spacerek tu rower, basen bardzo dobrze 🙂 a dziecko na pewno tez zmusza cie do ciaglej aktywnosci 🙂 jesli chcesz to wejdz na te cwiczenia moze cos fajnego dla siebie znajdziesz 🙂 [usunięto_link]

graficzka
    Member
    • Początkujący

Chętnie skorzystałabym z ćwiczeń na tej stronie,ale żeby się zarejstrować trzeba podac dane teleadresowe.Nie jestem zwolenniczka podawania adresu.Nie muszę brać udziału w konkursach,ale jeżli bym wzięła i otrzymała nagrodę,to wówczas mogę poda adres.Czy jest możliwożć rejestracji bez podania adresu zamieszkania?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zacznij odchudzanie ze mną od jutra!!!"

Przewiń na górę