• Autor
    Odp.
  • Lyliaaa44
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

może też i nie w obsesję ;), ale zdrowy nałóg jak najbardziej 😀

tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

To ja was bede dopingowac moje drogie … a zatem …

Co tu jeszcze robicie?! Dlaczego nie widze, jak biegacie w kolo domu?! No juz! Raz! Dwa! Raz! Dwa! W gore nozki! … Nie widze usmiechu na waszych buziach!! Nie cieszycie sie z cwicze?! A wiec od poczatku! 😈

Eh, chyba slonko za mocno wczoraj grzalo. 😀

Tak juz bardziej na powaznie powiem, ze ja tez przez to przechodzilam i mi sie udalo. Zmienilam diete (choc stosowalam pewien bardzo fajny produkt, ale polece go pozniej, jak zaczniecie dzialac 😉 ) i dodalam znacznie wiecej ruchu (spacerki, plywanie, wspolne wypady ze znajomymi w gory itd). Nie zapomnijcie tez o zmianie motywacji. Mniej myslenia o potrzebie odchudzania, a wiecej o tym, jak bedzie fajnie miec juz ta wymarzona wage. 8)

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Zaczynam z wami;P tylko, że od dzisiaj:) Może się uda;)

hostessa
    Member
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

witam:) ja wlasnie wrocilam do domku i zaraz wskakuje na rower! widze ze nasz temat sie rozkreca wiec do roboty dziewczeta!! dziekuje za motywacje wszystich naprawde wasze slowa pomagaja 🙂 tiffany czekam na zdradzenie sekretu obiecuje ze bede grzecznie cwiczyc 😉

tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

witam:) ja wlasnie wrocilam do domku i zaraz wskakuje na rower! widze ze nasz temat sie rozkreca wiec do roboty dziewczeta!! dziekuje za motywacje wszystich naprawde wasze slowa pomagaja 🙂 tiffany czekam na zdradzenie sekretu obiecuje ze bede grzecznie cwiczyc 😉

Oj tam zaraz sekret jakis. 🙂 Mialam na mysli produkt spozywczy, o ktorym juz wczesniej pisalam. 😳

hostessa
    Member
    • Zasłużony

aha…jakos nie moglam znalesc tego w odpowiedzi dlatego spytalam 😳 😳

patrycjaaa
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

a ja to chyba zaczne na rolkach jezdzic:)))to jest fajne!!i tez mozna schudnąć:)) 😆

hostessa
    Member
    • Zasłużony

fajny pomysl! tak mnie zachecialas ze chyba zaraz sama swoje wyciagne 🙂 to bedziie moj trening dzisiejszy w ramach naszego odchudzania a jak tam u was?

nika
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jestem nowa,pisze się na ta akcje masz racje razem raźniej.Za tydzień mam imprezę i chce wyglądać jak najlepiej, czyli muszę schudnąć jak najwięcej 🙂

hostessa
    Member
    • Zasłużony

a ile chcialabys schudnac przez ten miesiac? ja moge ci polecic cwiczenia od tego na pewno nie przytyjesz a na pewno cos pomoga [usunięto_link] tam mozesz wybrac sobie na przyklad cwiczenia o takiej intensywnosci jaka ci odpowiada 🙂
    hmm co jeszcze, na pewno twoja dieta powinna byc zbilannsowana, najlepeij zeby ostatni posilek byl ok 18, pij duzo wody, jedz warzywa….sama nie wiem co jesszcze

nika
    Member
    • Początkujący

Nie planuje dokładnie ile schudnąć,ale myżlę o 5kg.Ostatnio schudłam prawie 6kg-jeżdzę na rowerze stacjonarnym,biorę L-karnitynę i ogólnie staram sie dobrze odżywiać

hostessa
    Member
    • Zasłużony

masz bardzo rozsadny plan wiec myysle ze wszystko bedzie ok i powinnas troche schudnac przez ten miesiac…wazne zebys cwiczyla przez ten czas bo to na pewno duzo pomoze

nika
    Member
    • Początkujący

Dzięki-też tak mysle :)mam nadzieje że mi sie uda i nie strace motywacji 🙂 a tobie jak idzie dieta?

shanleenka
    Member
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

I jak wam dzisiaj poszło? Ja włażciwie nie miałam czasu na ćwiczenia, bo ledwo weszłam do domu, ale spacerowałam, chodziłam, wręcz biegałam chwilami, ok. 5-6godzin;D + zajmowanie się 4miesięcznym maluchem…:D To jednak jest trochę ruchu^^ Szczególnie robienie wielu rzeczy z dzieckiem na ręku:D Pozdrawiam:D
    I chyba zaraz wsiądę na chwilę na rowerek przed TV:D

hostessa
    Member
    • Zasłużony

ja dzis za to nie cwiczylam bo zlapala mnie straszna migrena nienawidze takich dni 🙁 uwazajcie moze sie zmienic pogoda na gorsze bo tym sie koncza najczesciej moje migreny 🙁 ale jutro mam w planach solidnie pocwiczyc bo motywacja nadal jest a ten cieply weekend jeszcze bardziej uswiadomil mi ze lato tuz tuz 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zacznij odchudzanie ze mną od jutra!!!"

Przewiń na górę