- AutorOdp.
- 19 stycznia 2010 at 13:52
Faktycznie jak się robi zakupy przez internet można łatwo sprawdzić wszelkiego rodzaju promocje. Ja bardzo często wchodzę na stronę kokai.pl, żeby sprawdzić, czy są w promocji moje ulubione perfumy;) A do perfumerii stacjonarnych nie zawsze mam czas zajrzeć;)
21 lutego 2010 at 11:02zakupy przez net są ok, jeżli masz sprawdzone źródło, z którego wiesz, że nie kupisz podróbki oraz oczywiżcie wiesz, jakie masz kupić perfumy 🙂
25 lutego 2010 at 17:00To bardzo dobra metoda,poniewaz w perfumeriach internetowych bardzo często można kupic markowe perfumy po prostu duzo taniej niż w drogeriach. Sama często tak robię.
9 lipca 2010 at 07:19Perfumy zawsze kupuję przez Internet, bo jest zdecydowanie taniej niż w tradycyjnym sklepie. Jeżli już dokonuję zakupu to w Realta, bo są zawsze oryginalne. 😉
12 lipca 2010 at 13:09Widzę na forum coraz więcej zwolenniczek zakupów perfum przez internet. Myżlę, że jeżli przełamie się pierwsze obawy i przekona się, że można zaufać danemu sklepowi, taki sposób na zdobycie ulubionego zapachu w przystępnej cenie jest najlepszy.
16 sierpnia 2010 at 14:00A ja polecam perfumytaniej.pl – zawsze oryginalne i tańsze niż w zwykłych drogeriach 🙂
16 sierpnia 2010 at 14:03[usunięto_link] wrote:
A ja polecam perfumytaniej.pl – zawsze oryginalne i tańsze niż w zwykłych drogeriach 🙂
Racja 🙂 też tam kupuję
30 marca 2011 at 06:15martynazu, zgadzam się z Tobą , to dobre spostrzeżenie, o którym niektórzy zapominają wychwalając zakupy w sieci. Ja tez wolę wybrać się na zwykłe zakupy, kiedy nie wiem co kupić, a moje wymagania ograniczają sie jedynie do „jakichż kosmetyków”.
6 kwietnia 2011 at 14:03Chyba, ze ktos zaproponuje wirtualną drogerię, taką, ze będzie można zobaczyć wszystko jak w normalnym sklepie. To by było coż dla mnie 🙂
6 kwietnia 2011 at 14:33to jeszcze będziemy musieli poczekać na takie rozwiązanie;D
zaciekawiona zaczęłam szukać, jakis pomocy no ale udało mi sie znalezc jedynie żmieszną aplikacje do komponowania listy zakupów. nic poza tym17 maja 2011 at 10:35ja też kupuję perfumy przez internet i nie widzę w tym żadnego problemu 😉
mam swoje sprawdzone perfumy, najbardziej lubię bruno banani pure woman i Bulgari Omnia Amethyste. to są moi faworyci 😉19 maja 2011 at 06:45Zakupy przez internet w dzisiejszych czasach to coż całkiem normalnego. Można powiedzieć, ze przeszły do porządku dziennego. Oczywiżcie, trzeba uważać, gdzie się co kupuje i czy aby jest to wiarygodne źródło.
Możecie kupować perfumy w różnych drogeriach czy perfumeriach internetowych. W przypadku Allegro trzeba być bardzo ostrożnym, aby nie zakupić podrabianej perfumy lub u takiego sprzedawcy, który ma bardzo mało gwiazdek lub w ogóle i jest przez to „niepewny”.
Niemniej jednak, często można trafić na niezłe oferty cenowe. 🙂 Polecam.
20 maja 2011 at 10:54[usunięto_link] wrote:
ja też kupuję perfumy przez internet i nie widzę w tym żadnego problemu 😉
mam swoje sprawdzone perfumy, najbardziej lubię bruno banani pure woman i Bulgari Omnia Amethyste. to są moi faworyci 😉a gdzie kupujesz? w jakim sklepie? a może na allegro?
ja wlasnie do allego mam takie jakies mieszane uczucia. Nie raz się już nacięłam.
27 maja 2011 at 09:23ja kupuję na iperfumeria.pl . też kiedyż mi ten sklep koleżanka, byłam zadowolona z obsługi sklepu itd i tak już zostało 😉 teraz tam kupuję. a na allegro jakoż nie przepadam
27 maja 2011 at 17:38A jak wygląda sprawa z przesyłką? W cenie czy płatna extra, no i w jakim czasie dostawa?
- AutorOdp.