- AutorOdp.
- 27 maja 2011 at 20:48
[usunięto_link] wrote:
A jak wygląda sprawa z przesyłką? W cenie czy płatna extra, no i w jakim czasie dostawa?
Przesyłka kosztuje 8 zł.
A dostawa jest w 24h. Także na prawdę spoko.2 listopada 2011 at 23:46@olanqua wrote:
Jeżłi chodzi o perfumy to polecam sklep internetowy z oryginalnymi i niedrogimi perfumkami z dostawa gratis. Ja jestem zadowolona. Polecam:) Kontakt 032 7570016, e-mail:[email protected]
Prosze nie podaj linkow
F.Znam doskonale 😀 Korzystałam, super! Polecam 🙂
28 listopada 2011 at 20:25Kupowałąm i namawiam dop kupowania. W stopce mam przekierowanie na naszą drogerię…
14 grudnia 2011 at 05:45kupowalam i to nie raz. zazwyczaj najpierw ide do drogerii i przetestuję zapach na własnej skórze po czym znajduję takie same w internecie. Outlet jest swietnym miejscem na takie zakupy. Albo kupuję perfumy które juz dobrze znam.
14 lutego 2012 at 20:05Sam jeżeli chodzi o perfumerie internetowe, za dużo niestety nie mam do powiedzenia. Korzystałem tylko z usług jednej – edp24.pl. Kupiłem tam perfumy dla swojej żony na walentynki 🙂 Paris Avenue – nie wiem, czy miałyżcie stycznożć.
I wszystko ok, dostawa w 3 dni, perfumy dotarły do mnie pięknie opakowane i co najważniejsze nieuszkodzone 🙂29 lutego 2012 at 18:22Ja przez neta zamawialam tylko mgielki z avonu do ciala truskawkowa i arbuzowa
7 września 2012 at 07:32A ja szukam pewnej perfumerii, nie chciałabym się dać zrobić w balona. ://
22 stycznia 2013 at 19:40Ja cały czas kupuje przez neta i żwietnie się sprawdza, mam co chce i tanio.
Sama prowadzę sklep internetowy z naturalnymi kosmetykami itp.24 maja 2013 at 13:26U mnie podobnie,zakupy internetowe mogą być prawdziwą przyjemnożcią,ponieważ unikniemy stania w długich kolejkach,oraz wyższych cen. Zachęcam także do kupowania dobrych,markowych perfum,to się bardzo opłaca.
- AutorOdp.