• Autor
    Odp.
  • Roxana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Mexxx Ice i Hugo Boss Selection.

bartek_p7
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mexxx Ice i Hugo Boss Selection.

dzis hugo wachalem , niezly!!

stefka19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja też lubię ciałko prosto spod prysznica takie czyżciutkie, ale może też być delikatnie spryskane Axe Africa. Bardzo podoba mi się ten zapach.

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Zapach… lubię zapach seksu… no ale tak nie może pachnieć cały czas 😳
    Niesamowity jest też zapach żwieżego potu wymieszanego ze słońcem.

Mniej erotycznie, mój dziadek zawsze pachniał pszczelim woskiem i czuję się bezpiecznie jak dziż gdzież ten zapach czuję.

Perfumy? Ja i większożć moich koleżanek uwielbiamy Hugo Boss Elements. Polecam gorąco.
    :ok:

mojra89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

moj kochany najpiękniej pachnie kiedy ma na sobie SWOJ wlasny zapach:] uwielbiam zapach jego skóry :] az mnie ciarki przechodza jak go wącham za uszkiem lub na karku;]

kaktoos
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

DIOR HIGHER ENERGY – przy okazji poniuchajcie i powiedzcie mi co o nim sadzicie ?

Podobno to zle swiadczy gdy facet zmienia zapach i nie ma jednego ulubionego ? jakoby niezdecydowany itd.

Ja wlansie tak mam kupuje 50 ml i zawsze nie moge sie doczekac gdy juz jest resztka we flakonie aby odkryc cos nowego i zmienic zapach na inny…

Ale cale zycie z jednym zapachem i nie sprobowac innych…
    To po co ta roznorodnożć 🙂

cynamonowa-herbata
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

a mój facet pachnie Axe i bardzo mi się to podoba…obawiam się że nie tylko mi.

justysia
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

facet jak jest czyżciutki i dopiero co po kąpieli pachnie super i mi w zupełnożci to wystarczy a ewentualnie pomaranczowy adidas i wtedy jest już naprawdę bosko 🙂

Jeffany
    Member
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Miałam kiedyż faceta, jego perfum do końca życia nie zapomnę. Potem okazał się totalnym idiotą, ale tak żlicznie pachniał, że nie mogłam mu się oprzeć.

Też jestem zdania, że facet musi pachnieć! Mój niedługo ma urodziny, n****ętniej kupiłabym mu włażnie jakież fajne perfumy ^ Naturalny zapach -naturalnym zapachem, ale na punkcie męskich perfum mam fioła. Takie moje małe zboczenie 😀

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

lekki zarost drapiacy mnie po szyji i ten zapach – la cost zielony, mmm odplywam… 😳 😉

Jeffany
    Member
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

O tak, dwudniowy zarost. Mmm 😀

Croppa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

zarost?
    TAK I OWSZEM…
    uwielbiam dwudniowy zarost.

a mój Skarb pachnie specyficznie… jego zapach działa kojąco.
    uwielbiam się przytulać 🙂
    a zwłaszcza uwielbiam jego tekst: „no Skarbek przytul mnie… ja tez tego potrzebuję” hehe…

uhh 🙂

ag_
    Member
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

cuuuudnie 😀 juz nie umiem doczekac sie kiedy przytule sie do mojego kotka… ponad miesiac tego nie robialam 🙁 ale to juz chyba nie na temat 😛

zarost i zapach – to jest to 😉

misioczek
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

mylem sie rano , mam 2 dniowy zarost , uzywam hugo bossa szarego , ktora chce sie przytulic 😆

Czerwona
    Member
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ooo ten dwudniowy zarost by mnie zaraz od Ciebie odepchnol 🙂 Facet dla mnie musi byc ogolony i gladziutki na twarzy! 😈

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zapach faceta :)"

Przewiń na górę