• Autor
    Odp.
  • Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

On sam – jego własny zapach – oaza poczucia bezpieczeństwa i… sam seks 🙂
    „ulepszacze zapachowe” są spoko, nawet mnie kręcą, ale żwiadomożc, że jego własny zapach jest tylko dla mnie jest mmmrrrr 🙂

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Johani,mam podobnie 😛 Perfumy w drogerii pachna inaczej niz na moim facecie.Kazdy ma swój naturalny zapach,a moze to feromony? 😉 W kazdym badz razie moj pachnie tak męsko,ach.

alexis878
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Zgadzam sie z opinią, że najlepszy jest prawdziwy zapach meskiego ciałka tuż po wyjsciu spod prysznica:) A poza tym mam słabożc do Kenzo Pour Homme- ten zapach totalnie mnie zniewala 😛 😀

fureur
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Mój pachnie Str8’em zielonym i kocham już ten zapach tak samo jak jego 😀

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

EVERLAST- żlicznie mi pachnie:)))

barbie
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Escada Moon Sparkle… mmmmmmmmmmm 😀

Devi
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Johani,mam podobnie 😛 Perfumy w drogerii pachna inaczej niz na moim facecie.Kazdy ma swój naturalny zapach,a moze to feromony? 😉 W kazdym badz razie moj pachnie tak męsko,ach.

Oczywiscie ze to feromony:) I też tak mam.

Zapach dobrych meskich perfum jest pociagajacy, jasne.
    Ale ja wolę jak moj facet pachnie poprostu sobą. To się z żadną perfumą równać nie może 🙂

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Ja nie potrafię oprzeć się „Cubie”… no prostu odpływam gdy mój ma je na sobie…

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

najbardziej na pokuszenie wodzi mnie subtelny, naturalny zapach tuż po wyjżciu spod prysznica

Pakitos
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hugo Bossem albo Dolce&Gabbana zielonym 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Ależ to zupełnie zrozumiałe, moje miłe Panie! Naturalny zapach w kontaktach damsko-męskich (nie tylko stricte seksualnych) jest czymż nie do zastąpienia¦ Nie wolno go gwałcić żadną perfumerią! Mówię o pobycie w domu, co innego jakież imprezy poza nim.

Gdyby moja kobieta odkryła żlady pachnidła na mnie, uznałaby to chyba za grzech żmiertelny “ musiałbym długo pokutować, hehe, oczywiżcie żartuję. Owszem, używam płynu po goleniu i dezodorantu pod pachy, ale jedynie gdy wychodzę na zewnątrz “ do dzieła życia, o! Po przyjżciu spłukuję wszystko pod prysznicem.

Kobiety – o ile wiem “ są wrażliwsze węchowo, niż mężczyźni, ale i my mamy swoje nosy. Mnie po prostu ona potrafi odwieżć od zmysłów, czy tam rozsądku (no, trochę się też daję) swoim wspaniałym aromatem, zwłaszcza lekko rozgrzanego, czy wreszcie spoconego ciała¦ To objaw tętniącej krwi, gdzież tam od mózgu i serca chyba, nie? wow, lecą wióry wrażliwożci¦

Ale, ale, chciałbym tu jeszcze nadmienić, że wraz z zapachem dla nas facetów (bardziej chyba niż dla kobiet), a przynajmniej ja tak mogę powiedzieć o sobie “ dużą rolę odgrywa smak. W najgorętszych zbliżeniach “ wrażenie nie do opisania! A do tego każda czężć ciała ma swoiste niuanse smakowe: uda, sutki, płatki sromowe, uda, stopy, dłonie, uszy¦

Nie myżlcie, że tak sobie żwintuszę. Piszę o tym, by po prostu pokreżlić warunki naprawdę wartożciowego seksu (lecz i zwykłego bycia z sobą). Jestem wrogiem prymitywnego “ wybaczcie “ spółkowania. Czy u Was też męski zapach łączy się ze smakowaniem? Chętnie się od Was czegoż nauczę.

Choko_Jazz
    Member
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Czym powinien pachnieć wasz książe?

Czemu byżcie się nie oparły?

Najpiekniejszym zapachem faceta jest jego wlasny zapach !!! 🙂 zadne pachnidla tego nie przebija …. Moj ukochany ma piekna i gladka skore, nawilzona, i zawsze ciepla.oczywiscie nie uzywa zadnych balsamow ani kremow :P…jego skora sama w sobie pachnie marzeniem

…Kazdego ranka gdy mnie caluje i przytula, przez caly dzien w pracy czuje jego zapach, na samo wspomnienie ciarki mi przechodza po calym ciele…Brrrr….:P:P:P

Oczywiscie uwielbiam perfumy ktorych uzywa (Mont Blanc STARWALKER) jest to moim zdaniem najpiekniejszy meski zapach 8)

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Moj 'przyjaciel’ ma obsesje ze smierdzi kiedy sie spoci. A ja mu zawsze mowie ze mi to nei przeszkadza, wrecz przeciwnie. Ja to lubie, pod warunkiem ze swierzy :D. Taki spocony wysilkiem, jeszcze najlepiej polnagi facet mrrrrr. Zadne tam perfuma, tylko prawdziwe feromony 😀

leila
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

ja uwielbiam czarny perfum Bruno Banani- Magic Man :D:D:D

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

cały czas, niezmiennie: Lacoste