• Autor
    Odp.
  • mythbuster
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Jak mozna chociazby po zdradzie spojrzeć komus w oczy? Udawać, ze jest ok? Ja nie potrafię tak grać, nie wiem ja inni…

Twój ukochany jakoż grał. Przeciez był z dziewczyną 4 lata a do Ciebie na nocki…

Robert Miles
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 1479
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Jak mozna chociazby po zdradzie spojrzeć komus w oczy? Udawać, ze jest ok? Ja nie potrafię tak grać, nie wiem ja inni…

Twój ukochany jakoż grał. Przeciez był z dziewczyną 4 lata a do Ciebie na nocki…

O czym Ty mówisz?
    Pisząc takie rzeczy przekraczasz granice dobrego smaku kolego!!!

mythbuster
    Member
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Prawda Ci nie smakuje, KOLEGO?
    Kolezanka z forum o tym pisała w innym pożcie.

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ciżka sprawa z Tą zdradą,czasem w życiu tak bywa ze los sobie z nas zadrwił.
    „Nigdy nie pomyżlałabym
    Że mnie spotka miłożć
    Którą kochać chcę
    Tego któremu zabroniona ja i on mi też
    Mój stróż widział to inaczej
    Ułożył piękną bajkę
    W której już księciu jestem przeznaczona
    Ale Ty nie jesteż nim
    To nie jesteż Ty…”
    Ja byłam tydzień przed żlubem gdy ktoż od kogo bardzo chciałam usłyszeć Kocham Cię powiedział ze mnie kocha zaczeliżmy się całować i poleciało dalej,obiecałam sobie ze to się juz nie zdarzy nigdy i zdarzyło gdy byłam 5 miesięcy po żlubie.Wiem ze mogłam odwołać żlub wczeżniej ale brakowało mi odwagi…

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

a teraz sie bije z myżlami,pisze prace na zaliczenie o zdradzie,słucham wielu ludzi zdradzających i zdradzanych,to zycie jest porąbane….

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

piszecie tutaj o zdradzie że jesli sie kocha to nie powinno się zdradzać itp itd, ale czy nigdy nie spotkaliżcie kogoż kto wam zainponował a nie był waszym partnerem i przez głowę nie przeszło wam pytanie 'jak by to było z nim?’ to też jest zdrada 😉
    nie bede tutaj bronić ani tłumaczyć zdradzajacych bo nie to jest moim celem. Sama jestem przeciwna zdradzie zresztą tak jak kazdy, tylko że my chyba zbytnio idealizujemy związki i wybiegamy w przyszłożć

kasia21
    Member
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Pewnie, ze grał, ale czy ja powiedziałam, ze pochwaliłam go za to? Nie wiesz jak było wiec nie wypowiadaj sie. Historię tą skrociłam w tamtym temacie… . W momencie gdy nie kochałam swojego Go jeszcze miałam to gdzież, ze kogoż miał, byłam taką samą egoistką, jakim niegdyż egoistą był mój były chłopak. Potem to sie zmieniło.
    Teraz jestem inną osobą i mam takie a nie inne poglądy. Poza tym było to juz jakis czas temu.

Robert Miles
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 1479
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Prawda Ci nie smakuje, KOLEGO?
    Kolezanka z forum o tym pisała w innym pożcie.

Posłuchaj mnie!
    Nieważne, czy pisała o tym czy nie.
    Nie Twoje to zmartwienie i nie powinieneż pisać o tym w taki sposób.
    Przemyżl swoje zachowanie!
    Za dużo już jest na tym forum wulgaryzmów w przeróżnych postaciach!

[usunięto_link] wrote:

piszecie tutaj o zdradzie że jesli sie kocha to nie powinno się zdradzać itp itd, ale czy nigdy nie spotkaliżcie kogoż kto wam zainponował a nie był waszym partnerem i przez głowę nie przeszło wam pytanie 'jak by to było z nim?’ to też jest zdrada

Nie róbmy kpiny z życia codziennego.
    Wszyscy pieprzycie, że można zdradzić myżlami. Nonsens!

Meru
    Member
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Temat zdrada jest bardzo trudny bo tak naprawdę dla każdego to co innego.

Jeszcze nigdy nie zostałam zdradzona (przynajmniej o tym nie wiem) i nigdy też nie zdradziłam. Mogę powiedzieć tylko tyle że napewno nie wybaczyłabym zdrady fizycznej wieloletniej.

onpsex
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 13
    • Bywalec

zdrada powstaje poprzez chwilowe wyidealizowane drugiej osoby..

wiec zastanawiajcie sie zanim zranicie, a jezeli to sie powtórzy drugi raz, to znaczy ze wasz zwiazek jest do d*** i trzeba sie przyznac

nie mozna miec wszystkiego

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Moim zdaniem szczerożć jest najważniejsza,nie można tkwic w kłamstwie….
    Jeżeli ludzie zdradzają,to według mnie znaczy,że nie są do końca szczęsliwi w związku.Przestają się rozumieć

iwa1
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 25
    • Bywalec

ZDRADA – coż okropnego! Gdy się kocha drugą osobę to nie można jej tego zrobić!!

klusia123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Zdrada to chwila jak ktos tego nie pozaluje to pwtorzy to. Chciala bym zeby faceci sie wypowiedzieli na ten temat dlaczego zdradzaja??

klusia123
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Zdrada to chwila jak ktos tego nie pozaluje to pwtorzy to. Chciala bym zeby faceci sie wypowiedzieli na ten temat dlaczego zdradzaja??

rusek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

ja osobiżcie nie wyobrażam sobie zdradzić ukochaną osobę, ponieważ się bardzo przywiązuję no i nigdy nie zerwałem związku. poza tym jestem fatalnym kłamcą i nie mógł bym spojrzeć tej osobie w oczy po zdradzeniu jej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ZDRADA MAŁZEŃSKA PRZYZNAĆ SIĘ CZY MILCZEĆ??"

Przewiń na górę