- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2014 at 14:02
Ziaja pod prysznic nie jest najlepsza i akurat tutaj uważam,że warto postawić na Nivea lub Palmolive jeżeli ktoż ceni sobie zarówno skutecznożć jak i ładny zapach:)
13 lipca 2014 at 17:56Ja lubię 2 w 1 żele pod prysznic a do tego kremowe.
17 lipca 2014 at 12:33Ja z kolei ostatnio bardziej skłaniam się ku balsamom do ciała pod prysznic,które także skutecznie nawilżają,nie są drogie i spotkacie je w każdym sklepie z kosmetykami.
8 września 2014 at 14:22Balsam pod prysznic Nivea jest całkiem niczego sobie,przynajmniej skutecznie nawilża,podobnie jak seria Dove,którą również polecam z tych tańszych kosmetyków.
17 listopada 2014 at 14:15Teraz generalnie w sklepach internetowych znajdziesz szeroki wybór w niższej cenie,wszystko za sprawą żwiątecznych promocji i wyprzedaży jakie przed nami,warto po prostu szukać:)
21 grudnia 2014 at 17:41ja uwielbiam żele owocowe, które podczas porannego prysznica szybko mnie obudzą 🙂 revive z marakują jest takim żelem, bardzo orzeźwiający, dobrze się spłukuje i pozostawia przemiły zapach na skórze.
28 lutego 2018 at 13:15Bardzo fajne efekty daje żel do kąpieli HB – pozytywnie wpływa na cerę, która robi się zdrowsza, ładniejsza, normalniejsza. Cudów od razu nie będzie, ale systematyczność w stosowaniu tego samego kosmetyku powinna przynieść naprawdę diametralną zmianę. Tylko nie spodziewajcie się, że od razu będzie idealnie.
- AutorOdp.