- AutorOdp.
- 27 września 2010 at 15:48
włażnie wszystko drażni.. kiedyż wybuchłam wtedy bo mój P. miał nie wyprasowaną tshirt.. 😯 wtedy drobnostki wyprowadzają z równowagi.. ale nauczył się żyć z tym i wtedy wie jak ma się zachowywać. ah te hormony 😈
30 września 2010 at 20:49[usunięto_link] wrote:
Aaaaaa dziewczyny i drogie panie potrzebuje pomocy!!!! Za kilka dni będę miała te złe dni przed okresem!!! A włażnie dowiedziałam się, że będę miała zdjęcia,bo ja pozuje! A ja wtedy puchnę i boli mnie wszystko, a piersi to mi tak wywalają, że koszmar!!! może ktoż coż poradzi??? :((((( Przeciez na fotach to widac będzie :(:(:(
Nie będzie, zawsze masz photoshopa 😉 to jakież akty czy co?a dolega Ci pms, kiedyż brałam mastodynton, ale on po 3 miesiącach cos tam zaczął działać, a to cie nie urządza, poszukaj w necie, gdzież widziałam neo femi jest coż takiego, albo po prostu idź do apteki, na pewno coż ci doradzą. 🙂
30 września 2010 at 21:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Aaaaaa dziewczyny i drogie panie potrzebuje pomocy!!!! Za kilka dni będę miała te złe dni przed okresem!!! A włażnie dowiedziałam się, że będę miała zdjęcia,bo ja pozuje! A ja wtedy puchnę i boli mnie wszystko, a piersi to mi tak wywalają, że koszmar!!! może ktoż coż poradzi??? :((((( Przeciez na fotach to widac będzie :(:(:(
Nie będzie, zawsze masz photoshopa 😉 to jakież akty czy co?a dolega Ci pms, kiedyż brałam mastodynton, ale on po 3 miesiącach cos tam zaczął działać, a to cie nie urządza, poszukaj w necie, gdzież widziałam neo femi jest coż takiego, albo po prostu idź do apteki, na pewno coż ci doradzą. 🙂
Dzieki za odpowiedz :*:*:*, tak, tak półakty :):):) trochę ciałka będzie więc dlatego szukałam i pomysly są rózne 🙁 ale czekolada na zły humor to nie to!!:( … z leków by było fajnie, znalazlam ze ja puchne bo wodę zatrzymuje ogranizm :/:/ koszmar! aaaa brała któaż z Was ten Neo femin???????
- AutorOdp.