• Autor
    Odp.
  • wiola9696
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

kupiłam buty reebok easy tone pzez przypadek porostu się spodobały mi . Dopiero później odkryłam ich cudowne zastosowanie heeeheheh Najlepszy zakup czuje się w nich super komfortowo a także czuje że moja pupa się ujędrniła .

uwb1987
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Mam je już jakiż czas .Buty EasyTone,najczężciej zakładam, kiedy idę na spacer z moim psem. Są wygodne i miękkie, jakbym chodziła po chmurce. Dodatkowo czuję jak pracują miężnie moich ud i pożladków. To żwietne, że mogę dbać o swoją sylwetkę w tak prosty i przyjemny sposób.

blackuberry900
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

bardzo fajne buty ,które naprawdę działają i pomagają w uzyskaniu lepszych wyników . Kóry wam model najbardziej się podoba
    [usunięto_link]
    Ja się zakochałam w modelu trend

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ja bym Ciebie zbanował ,bo to nie forum o butach

paulus23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 76
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mam je już jakiż czas .Buty EasyTone,najczężciej zakładam, kiedy idę na spacer z moim psem. Są wygodne i miękkie, jakbym chodziła po chmurce. Dodatkowo czuję jak pracują miężnie moich ud i pożladków. To żwietne, że mogę dbać o swoją sylwetkę w tak prosty i przyjemny sposób.

Też je sobie kupiłam niedawno i czuje jak pracują miężnie teraz muszę tylko często chodzić na spacery 🙂 MAm nadzieję, że szybko zobaczę efekty ale jestem tego pewna że tak, moja koleżanka chodzi w nich już od miesiąca i bardzo je chwali 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zgrabne nogi i pupa"

Przewiń na górę