- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 09:41
kupiłam buty reebok easy tone pzez przypadek porostu się spodobały mi . Dopiero później odkryłam ich cudowne zastosowanie heeeheheh Najlepszy zakup czuje się w nich super komfortowo a także czuje że moja pupa się ujędrniła .
6 maja 2010 at 12:18Mam je już jakiż czas .Buty EasyTone,najczężciej zakładam, kiedy idę na spacer z moim psem. Są wygodne i miękkie, jakbym chodziła po chmurce. Dodatkowo czuję jak pracują miężnie moich ud i pożladków. To żwietne, że mogę dbać o swoją sylwetkę w tak prosty i przyjemny sposób.
7 maja 2010 at 11:38bardzo fajne buty ,które naprawdę działają i pomagają w uzyskaniu lepszych wyników . Kóry wam model najbardziej się podoba
[usunięto_link]
Ja się zakochałam w modelu trend7 maja 2010 at 12:40Ja bym Ciebie zbanował ,bo to nie forum o butach
17 czerwca 2010 at 07:44[usunięto_link] wrote:
Mam je już jakiż czas .Buty EasyTone,najczężciej zakładam, kiedy idę na spacer z moim psem. Są wygodne i miękkie, jakbym chodziła po chmurce. Dodatkowo czuję jak pracują miężnie moich ud i pożladków. To żwietne, że mogę dbać o swoją sylwetkę w tak prosty i przyjemny sposób.
Też je sobie kupiłam niedawno i czuje jak pracują miężnie teraz muszę tylko często chodzić na spacery 🙂 MAm nadzieję, że szybko zobaczę efekty ale jestem tego pewna że tak, moja koleżanka chodzi w nich już od miesiąca i bardzo je chwali 🙂
- AutorOdp.