- AutorOdp.
- 28 stycznia 2014 at 19:53
też jestem ciekawa :), informacji nigdy za wiele
29 stycznia 2014 at 15:07Ja też słyszałam o masażu, zresztą sama taki sobie robię przy nakładaniu kremu na twarz, lepsze efekty podobno 🙂
10 lutego 2014 at 21:23Zaczęłam robić dwa razy w tygodniu peeling, nie zapominam o masażu przy nakładaniu kremu. Już widzę poprawę.
11 lutego 2014 at 12:42a jak cenowo to serum? Ciekawa jestem tego eliksiru pięknożci, wiecie mam bzika odnożnie czytania składów kosmetyków, im skład krótszy tym bardziej do mnie przemawia
11 lutego 2014 at 17:19Ja nie wyobrażam sobie pielęgnacji twarzy bez uprzedniego oczyszczania, bez tego czuję że moja skóra nie wchłonie kremu. Używam żelu złuszczającego z perełkami jojoba i kwasami (glikolowym, salicylowym i mlekowym).
Teraz można nawilżać jupi12 lutego 2014 at 11:53Przed nałożeniem kremu jak najbardziej należy odpowiednio oczyżcić cerę, wtedy najlepiej wchłaniają się wszystkie cenne substancje.
2 marca 2014 at 20:03ja się trochę boję tych peelingów, bo cerę mam raczej z tendencją do suchożci :/ czy po takim peelingu nie będzi ejeszcze bardziej wysuszona?
4 marca 2014 at 12:35przeciwstarzeniowo dziala witamina C. wlasnie zamowilam sobie krem wodny z ta witaminka i mam nadzieje, ze moja skora bedzie napieta i jedrna 🙂 co prawda jestem mloda, nie mam jakichs wielkich zmarszczek, ale w okolicach oczu czasem nieciekawie to wyglada…
6 marca 2014 at 09:37Dziewczyny, a była któraż z Was w Instytucie Yonelle?
6 marca 2014 at 16:44Słyszałam, że jest dobry, a wybierasz się na jakiż zabieg?
8 marca 2014 at 20:21ten aktor z hotelu 52 jest twarzą tego instytutu, przynajmniej jakoż tak mi się kojarzy, chyba ten salon kosmetyczny cieszy się uznaniem
11 marca 2014 at 08:43Chciałabym pójżć na zabieg, aby trochę rozjażnić i oczyżcić po zimie cerę, ale nie wiem na jaki dokładnie, mam nadzieję, że już przez telefon mi coż doradzą. Własnie chcę się dopytać i sprawdzić czy warto, bo nie mieszkam blisko salonu.
11 marca 2014 at 21:06Tam są sami specjaliżcie, na pewno wybiorą coż odpowiedniego dla Twojej skóry, cery. Daj znać na co się zdecydowałaż.
9 kwietnia 2014 at 09:52dużo czytałam o metodach zwalczania zmarszczek i bruzd nosowo-wargowych. Zdecydowałam się na zabieg nitkami liftingującymi, który zrobiłam w klinice MTTEstetica, krótko po zabiegu bruzdy zdecydowanie bardziej wyrównane a skóra jędrniejsza, efekty mają utrzymać się do 2 lat, jestem bardzo zadowolona z tej decyzji
9 kwietnia 2014 at 10:29Ciekawe rzeczy piszesz,chętnie dowiem się szczegółów bo może faktycznie taki zabieg jest po prostu skuteczny. Poza tym warto podać tutaj cenę bo o tym nikt do tej pory nie wspominał.
- AutorOdp.