• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Specter Vito jest bardziej zgrabne od tego którym Ty jeździłeż.. 😛 bo to jest Sprinter 😛

Wieeem Myszko – od kilku lat służbowymi Mercedesami jeżdżę. Tylko ten pokrak nie dożć, że mniej zgrabny to jeszcze do parkowania gorszy 😉

heh na pewno bo dłuższy sporo 😛

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ale transport publ nie jest az taki straszny. teraz wiele osob w stolicy sie przesiada z samochodów. korki są nie do zniesienia… i komunikacja jest o wiele szybsza. Juz nawet nawigacja nie pomaga omijać korków a przynajmniej w stolicy.

exult
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja mam corollke 2000, jezdze zazwyczaj sama, chyba, ze na zakupy to wtedy z mezem 🙂
    Tankuje na shell’u i esso. Na gatunek paliwa nie narzekam, zwykle pelny zbiornik starcza mi na dwa tygodnie, jak jezdze spokojniej to czasem nawet na trzy 🙂

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

no to chyba niewiele jeździsz…
    mnie zbiornik na tydzien 🙁
    no ale coż, korki robia swoje, nie są bez znaczenia.

exult
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

no to chyba niewiele jeździsz…
    mnie zbiornik na tydzien 🙁
    no ale coż, korki robia swoje, nie są bez znaczenia.

Dublin jest koszmarnie zakorkowanym miastem, ale na szczescie moja droga do i z pracy – bez wiekszych problemow 🙂

Mirabelka
    Member
    • Zasłużony

mieszkasz w Dublinie… 🙂 piękne miasto 🙂

No korki maja znaczenie jeżli chodzi o spalanie i to chyba nawet istotne prawda?
    a mam pytanie, orientujesz sie mniej więcej w jakim przedziale cenowym są u Was nawigacje do samochodu?

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Ja zaczynałam swoja kariere za kierownica od słynnego 126p – ale bardzo mile go wspominam, bo nigdy mnie nie zawiodł, az szkoda go bylo sprzedac, ale odziedziczyłam Opla Kadetta GSI 1993, ktorego poczatkowo nie darzylam zbytnia sympatia, ale pokochalam i teraz cudnie mi sie nim jezdzi (szczegolnie ze ma 136 KM, silnik 2L),
    wiec zakochalam sie w szybkiej jezdzie. Ale przyznaje ze na oblodzonej drodze tesknie za moim kochanym maluszkiem, bo tym smokiem to drze za kierownica w takich zimowych warunkach. A mialam okazje jezdzic troszke Fordem Transitem i okazalo sie ze nie jest tak zle jak myslalam.

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja mam forda fusion kupilismy z chlopakiem we wakacje ale chcemy zmienic bo ja nie lubie jedzzic z manualna skrzynia biegow wole automata, a teraz tez gdzie pracuje czasem woze ludzi do pracy to wlasnie dostalam daewoo espero automatica 🙂

pokahontaz
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 102
    • Zapaleniec

Ja jeżdżę 5-letnim Volvo s60. Super samochód, zwłaszcza, że wersja D5, silnik 2.4 i 176 KM. Można poszaleć, jak facet nie pilnuje 😆

[usunięto_link]

Moja_Larysia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

No to czas się trochę poudzielać na forum skoro się zarejestrowałam 😉

Ja co prawda prawko zdałam dopiero w sobotę i nawet jeszcze go nie dostałam, ale mój mężuż ma prawko a nasze autko to Audi B4.

Nic specjalnego, ale naprawdę jest super 😀 Już nim jeździłam i ma niezłego kopa 🙂 Zresztą kumple mojego męża też to mówią 😀

No a póki co to czekam na prawko i później będę żmigała naszym brumkiem 😀

Fafyfa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Hej , dobrze że znalazłam ten wątek…
    osobiżcie bardzoczęsto prowadzę samochód i za kierownicą robię się strasznie nerwowa…nie wiem jak wy…ale staram się strasznie być uprzejmą i miłą znaczy wpuszczam jak ktoż akurat chce przede mnie wjechać i migam grzecznie migaczem jak chcę podziękować…ale jest masa takich ktorzy nie dosc ze sie wepchna na przyslowiowego chama i nie podziekuja jak ustapisz mu pierwszeństwa…jakie są wasze przemyżlenia w tej materii???

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Też bym chciała być zmotoryzowana. Za miesiac zaczynam prawko. Mam nadzieję, ze będę dobrze jeździć i szybko zdam egzamin, bo musze prace zmienić.
    Życzcie mi Powodzenia. Z góry dziękuję 🙂

Fafyfa
    Member
    • Bywalec

Pamiętaj że kierowca musi myżlec ni etylko za siebie ale i za tych obk których przyjeżdza.
    powodzonka…

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

dzięki bardzo. Będe pamiętać. Buziaczki 😀

Fafyfa
    Member
    • Bywalec

A czy słyszłąyżcie cos miłego o was jako kierowcach dziewczynach/kobietach?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zmotoryzowane kobitki"

Przewiń na górę