- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 7 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 7 lat, 11 miesi臋cy temu przez
igortreneronline.pl.
- AutorWpisy
- 18 marca 2014 o 22:00 #10119
Co myslicie na temat diety 3d chili? Podzia艂a艂a u Was? 馃榾
20 marca 2014 o 11:09 #205272Szczerze m贸wi膮c to w og贸le pierwsze s艂ysz臋 na temat takiej diety,mo偶esz napisa膰 wi臋cej szczeg贸艂贸w? Jak wygl膮da taki codzienny jad艂ospis? Czekam na opinie oraz informacje.
3 kwietnia 2014 o 16:46 #205275no w艂a偶nie sama jestem ciekawa co to takiego ogolnie jest?! bo pierwsze s艂ysz臋… 馃榾 dieta diet膮, ale ruch, ruch i jeszcze raz ruch, mam tak膮 pi臋kn膮 pogod臋 za oknem
5 kwietnia 2014 o 09:18 #205276Sam ruch te偶 nie wystarczy, je偶li b臋dziesz si臋 objada膰 niezdrowym jedzeniem. Dieta w po艂膮czeniu z ruchem to co innego 馃槈 I wtedy ma艂e znaczenie ma to, jaki rodzaj diety wybierzesz – czy kr贸licz膮, czy 3d chili
1 sierpnia 2014 o 04:58 #205273Nie znam za艂o偶e艅 tej diety, ale wiem tyle 偶e dieta ma sprawia膰 przyjemno偶膰, by膰 Pyszna i zdrowa. A ruch jest przy okazji – raczej dla poprawy wygl膮du sylwetki, wyszczuplenia.
30 sierpnia 2014 o 19:26 #205274Moja kole偶anka pr贸bowa艂a by膰 na tej diecie, ale przygotowywanie posi艂k贸w by艂o tak czasoch艂onne, 偶e sobie darowa艂a.
15 czerwca 2018 o 09:56 #209236Wejd藕 teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 z艂otych!
Chcesz wygl膮da膰 seksownie i atrakcyjnie?
Chcesz cieszy膰 si臋 wspania艂膮 sylwetk膮?
Chcesz pokaza膰 wszystkim, 偶e mo偶esz si臋 zmieni膰?
Wejd藕 teraz na stron臋 najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klient贸w !
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany 偶ywieniowe, fachowa suplementacja.
Dzi臋ki nim zmiany zachodz膮 ekstremalnie szybko!
Wejd藕 teraz na stron臋 najlepszego trenera w Polsce: igortreneronline*pl
I przeczytaj pozytywne opinie zadowolonych klient贸w !
Zmie艅 si臋 nie do poznania nawet w ci膮gu jednego tygodnia!
Pozb膮d藕 si臋 t艂uszczu na zawsze, zbuduj pi臋kna smuk艂膮 sylwetk臋 lub wspania艂e muskularne cia艂o!
Wejd藕 teraz na: igortreneronline*pl i wygraj 10.000 z艂otych! - AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.