- AutorOdp.
- 26 października 2014 at 18:36
Jakie kuchenki i piekarniki pod zabudowę będą najbezpieczniejsze dla dzieci?? Chodzi mi o zabezpieczenia, najlepiej takie żeby dziecko samo nie było w stanie uruchomić, czy nie poparzyło się dotknąwszy piekarnika.
27 października 2014 at 09:07zamiast płyty gazowej czy elektrycznej, warto pomyżleć o płycie indukcyjnej, która zaraz po zdjęciu garnka jest zimna, moze nie lodowata, bo jednak od ciepłego garnka troche się nagrzeje, ale na pewno nie będzie gorąco i nikt się nie poparzy
12 listopada 2014 at 09:43Płyta indukcyjna to faktycznie bardzo dobre rozwiązanie i również uważam,że warto się nad tym zastanowić. Ja mam co prawda gazową,ale za jakiż czas planujemy wymianę,tak do 2 tyż zł spokojnie kupi się dobrą indukcję
19 maja 2015 at 03:16Chyba wszystkie są bezpieczne.
20 maja 2015 at 08:29[usunięto_link] wrote:
Chyba wszystkie są bezpieczne.
No chyba nie do końca. Szczególnie przy dziecku
Owszem testy i atesty są, ale i tak trzeba uważać7 listopada 2016 at 14:59Wydaje mi się, że płyta indukcyjna będzie bezpieczniejsza niż klasyczna kuchenka gazowa. Rozgrzewa się tylko pod danym garnkiem, a nie całożciowo więc ryzyko popatrzenia jest minimalne. Gdybym miała wybierać jakiż model, to pewnie przejrzałabym ofertę jakiegoż dobrego sklepu typu RTV EURO AGD. Z tego, co widziałam mają spory wybór marek.
- AutorOdp.