Urozmaicenie w kuchni

• Autor
    Odp.
  • yrena29
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hej 馃槈 Zastanawiam si臋 nad jakim偶 nowym, ciekawym urozmaiceniem do kuchni. Trafi艂am ostatnio na ziarno konopi. Co o tym my偶licie?

szarmen
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Liceali偶ci i gimnazjali偶ci b臋d膮 w si贸dmym niebie 馃榾 a tak na powa偶nie, u mnie w domu wszelkie prowansalskie zio艂a, jaka偶 rukola czy inne tego typu s膮 urozmaiceniem 馃檪 m膮偶 n****臋tniej jad艂by non stop typowo 偶l膮skie 偶arcie albo hamburgery 馃槈

Magda Sissel.pl
    Member
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

moj膮 wigilijn膮 zup臋, siemiotk臋, robi si臋 z ziaren konopi 馃檪

olaszym86
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

W mojej kuchni ostatnio kr贸luj膮 potrawy ostre, z dodatkiem chilli. Musz臋 powiedzie膰, 偶e s膮 bardzo smaczne, a do tego chilli wspomaga odchudzanie 馃槈

eliza104
    Member
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Te偶 lubi臋 ostre potrawy – wol臋 jak dania s膮 dobrze doprawione.

Wloczykij
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Ziarna konopi jako偶 mnie nie przekonuj膮. Urozmaicon膮 kuchni臋 lubie, ale raczej sk艂adniki niech nie b臋d膮 a偶 tak oryginalne.

Kuna_898
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Te偶 lubi臋 ostre potrawy – wol臋 jak dania s膮 dobrze doprawione.

Och, tak, zdecydowanie tak. Stawiam na bardzo pikantne smaki ostatnimi czasy. I faktycznie waga leci w d贸艂.

eliza104
    Member
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

@W艂贸czykij wrote:

Ziarna konopi jako偶 mnie nie przekonuj膮. Urozmaicon膮 kuchni臋 lubie, ale raczej sk艂adniki niech nie b臋d膮 a偶 tak oryginalne.

Ja lubi艂am dodawa膰 ziarna konopii to p艂atk贸w 偶niadaniowych, ciasteczek otr臋bowych itp.

Ooo25
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

U nos ostatnio zacz臋艂a dominowa膰 kuchnia 偶r贸dziemnomorska – du偶o warzyw, owoc贸w, oliwa z oliwek oraz ryby. Nie ka偶demu to odpowiada, ale zdrowe przynajmniej.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Urozmaicenie w kuchni"

Przewi艅 na g贸r臋