W którym banku konto?

• Autor
    Odp.
  • buba
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Hejka, polećcie mi jakiż porządny bank, bo w moim pekao bp to już mnie trafia szlag i szukam jakiegoż banku, żeby się przenieżć.

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Ja własnie myżlę o zmianie na Toyota Bank. Obejrzyj sobie ich demo demo.toyotabank.pl Jak dla mnie wydaje się to być super rozwiązanie

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

JA mam w pko sa

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

my mamy konto w mbanku i jeszcze oprocz tego ja mam swoje, stare studenckie w bph, na ktore od lat wplywa moje stypendium.

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

kredyt bank.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

my mamy w ING

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Ja mam również konto w PKO BP i gdyby nie to, że bardzo rzadko zaglądam do placówek (korzystam z konta internetowego) to chyba bym zwariowała, moja połówka ma konto w mBanku i jest z niego bardzo zadowolona 🙂

manja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja już jestem w Toyota Bank od dwóch miesięcy i bardzo ich sobie chwalę. Nie dożć, że dobre warunki finansowe, to jeszcze dostęp przez internet jest super, mogłam go sobie spersonalizować, przelewy wysyłam w pakiecie i nie muszę używać za każdym razem kodu dostępu tylko jeden zbiorczy.

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

No też myżlę o zmianie. Oprocentowanie mają przede wszystkim bardzo wysokie i własciwie wszystkie usługi bezpłatne

muszka_bzzz
    Member
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

ja mam konto w BZ WBK to konto to >30 jest fajne bo jest dla osob poniżej 30 lat, i sie za jego prowadzenie nic nie placi, oczywiscie mozna wszystkie operacje wykonac przez internet i przelewy nie sa zbyt drogvie, takze ja je polecam, tym bardziej ze korzystam z niego chyba juz ze 3 lata

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja na początku miałam w BZ wbk.. ale zmieniłam na PKO 🙂 i jest gut 😛

rupka
    Participant
    • Odp.: 20
    • Bywalec

A ja się przeniosłam z bz wbk do toyota bank, bo bardzo mi pasują ich warunki finansowe i też dostęp przez internet wydaje mi się bardziej przyjazny użytkownikowi.

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

ja mam ING Bank śląski i ogólnie nie narzekam, na razie mam tam konto od 10 lat i nie było większych problemów. Warunki finansowe takie sobie, ale trafiaja sie rozne okazje promocyjne

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Ja mam w mBanku… i nie narzekam.

koala
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja dopiero od niedawna jestem w toyota bank (znęciło mnie korzystne oprocentowanie i minimalne opłaty) i też jestem zadowolona, chociaż to nowy bank na rynku.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " W którym banku konto?"

Przewiń na górę