- AutorOdp.
- 19 października 2007 at 18:28
czesc dziewczyny!!!
nie wiedzialam gdzie i umiescilam tutaj ten temat. jak widzicie w temacie chodzi o piwko. bo ja bardzo inne alkohole moga nie istniec. no to ja zaczne.
uwielbiam piwko bardzo ,najbardziej czerwona warke!!!!
a jak jest u was?19 października 2007 at 19:03Heh niezły temat 🙂
No ja tez lubię sobie wypic czasem piwko lub więcej piwek 😳
A lubię najbardziej Tatre mocną. a tak to jeszcze Wrke i Żywca najczężciej pije…19 października 2007 at 19:12a ja tylko żywca… z sokiem bądź bez… nie lubię mocnych..
i lubię słodkie wina.. poziomkę bądź malinę.. 🙂 firmy caprice19 października 2007 at 19:26Ja nie przepadam za piwami:)
19 października 2007 at 20:16Czasami lubię wypić piwko choć bardziej lubię Lambrini lub słodkie czerwone winko.
19 października 2007 at 20:19A ja lubie lecha i carlsberga 😀
19 października 2007 at 20:37Ja bardzo lubię piwko, ale tylko jasne (ciemne typu John Smith żlicznie wyglądają w kuflu, ale na smak to się nie przekłada 😉 ), n****ętniej piję Lecha Premium bądź Dębowe Mocne 🙂
19 października 2007 at 20:49wódki i drinków nie pijam 😀 więc zostaje mi wino i piwo 😛 byle jakiego wina się nie napiję a w pubie to bym się nie wypłaciła 😛 Więc pozostaje piwo 😛
Ja najbardziej lubię Lecha choć ostatnio coż mi przestaje smakować i zaczyna mi smakować Żywiec 😛
20 października 2007 at 11:27reddsy moje kochane reddsy : ]
21 października 2007 at 08:06no ja piwko tez bardzo lubie, a najbardziej reddsa, ale tylko i wyłącznie malinowego, a z innych piwek to jeszcze warka, żywiec, tyskie i być może mniej znany, nasz szczeciński bosman
21 października 2007 at 10:34A ja z tych mniej znanych to Leżajsk 🙂
21 października 2007 at 19:45Najbardziej smakują mi reddsy 😉 . A jeżeli chodzi o inne, to wypiję każde, ale zawsze z soczkiem.
Heinekeny są dobre.:)22 października 2007 at 09:08ehm… ja jako lokalna patriotka wolę Perłę. byle nie mocną, bo żmierdzi spirytusem 😉 ale zwykła jest ok.
ewentualnie okocim, albo żywiec.nie wiem-może to kwestia konkretnej partii produkcyjnej, albo tego czy piwko zostaje w swoim rejonie, czy idzie w polske, ale niektóre marki smakują mi jak woda wyciżnięta z brudnej żciery… nie mówię o szczynach za 1,50zł.
22 października 2007 at 10:14ja tez jestem piwoszka 😆 uwielbiam warke strong oraz Kriek:D
22 października 2007 at 11:42[usunięto_link] wrote:
ehm… ja jako lokalna patriotka wolę Perłę. byle nie mocną, bo żmierdzi spirytusem 😉 ale zwykła jest ok.
raz w życiu piłam tą perłę.. i jak dla mnie smakowała całkiem inaczej nić pozostałe piwa.. 🙂
- AutorOdp.