- AutorOdp.
- 15 listopada 2007 at 19:55
Mam pytanie….moze jest zbyt smiale ale wlasnie dlatego umiescilam je w dziale-MEZCZYZNI.
No wiec:Czy Waszym zdaniem facet powinien sie golic w miejscach intymnych??
Odrazu powiem,ze mnie to nie przeszkadza a nawet wole kiedy mezczyzna jest ladnie ogolony,to jest bardziej higieniczne..no i nie lubie wlosow miedzy zebami 馃槇
Ciekawa jestem co Wy o tym myslicie.
15 listopada 2007 at 20:00hm.. mi sie na go艂o nie podoba.. ale tak przyci膮膰 troszk臋 to dlaczego nie..
15 listopada 2007 at 20:19Ja wol臋 niewydepilowanych:)
15 listopada 2007 at 20:37ja tam wol臋 golutkiego..chod藕 ma艂y zarost tez jest ok 馃槢 馃槢
15 listopada 2007 at 21:09ja wol臋 bez w艂osk贸w 馃榾
15 listopada 2007 at 21:31ja tez jednak preferuje kosmatych 馃槢 bo facet ma byc facetem 馃檪 a to ze ma wlosy na klacie czy tez w innych miejscach wcale nie musi oznaczac, ze o siebie nie dba, wiem z doswiadczenia, bo moj skarb raczej jest puchaty:P
15 listopada 2007 at 21:40Wol臋 z…
15 listopada 2007 at 22:52A ja jestem ugodowa-obie opcje s膮 mile widziane 馃槅
16 listopada 2007 at 08:13Mo偶e si臋 goli膰, ale nie musi.
16 listopada 2007 at 08:35bardzo mnie rozbawil pierwszy post.
„gola sie i sa z tego dumni” buahahaha. usisz obracac sie w kregu bardzdzo specyficznych mezczyzn, skoro z powodu golenia wlosow lonowych czuja dume.a ci, ktorzy „nie gola sie, bo boja sie odrzucenia” tez jacys dziwni…kazdego informuja, ze sie ogolili? kazdemu pokazuja zawartosc swoich gaci? bez przesady.
powiem tak: znajomi mi mezczyzni nie rozprawiaja o tym, jaka dlugosc maja ich wlosy lonowe. mnie to rowniez niezbyt obchodzi.
a i to, czy moj facet goli wlosy lonowe tez chyba srednio powinno obchodzic ogol spoleczenstwa…kazdy powinien miec prawo nosic w majtkach to, co mu sie podoba.16 listopada 2007 at 09:11[usuni臋to_link] wrote:
bardzo mnie rozbawil pierwszy post.
„gola sie i sa z tego dumni” buahahaha. usisz obracac sie w kregu bardzdzo specyficznych mezczyzn, skoro z powodu golenia wlosow lonowych czuja dume.a ci, ktorzy „nie gola sie, bo boja sie odrzucenia” tez jacys dziwni…kazdego informuja, ze sie ogolili? kazdemu pokazuja zawartosc swoich gaci? bez przesady.
powiem tak: znajomi mi mezczyzni nie rozprawiaja o tym, jaka dlugosc maja ich wlosy lonowe. mnie to rowniez niezbyt obchodzi.
a i to, czy moj facet goli wlosy lonowe tez chyba srednio powinno obchodzic ogol spoleczenstwa…kazdy powinien miec prawo nosic w majtkach to, co mu sie podoba.Nie pytalam o Twojego faceta tylko co o tym myslicie Wy-forumowiczki.
Po drugie:mam w gronie przyjaciol wielu facetow,ktorzy nie boja sie rozmawiac takze o TYCH sprawach!!!
A po trzecie:to jest forum,tu mozna rozmawiac o wszystkim. Jak Cie to krepuje to sie poprostu nie udzielaj!!!
16 listopada 2007 at 09:19[usuni臋to_link]
Nie pytalam o Twojego faceta tylko co o tym myslicie Wy-forumowiczki.
Po drugie:mam w gronie przyjaciol wielu facetow,ktorzy nie boja sie rozmawiac takze o TYCH sprawach!!!
A po trzecie:to jest forum,tu mozna rozmawiac o wszystkim. Jak Cie to krepuje to sie poprostu nie udzielaj!!!
tu nie chodzi o to, ze moi znajomi BOJA sie o tym rozmawiac. to raczej kwestia tego, ze dorosli ludzie z klasa nie rozmawiaja w towarzystwie o wlasnych wlosach lonowych, bo po pierwsze maja duuuzo ciekawszych tematow do rozmowy, po drugie…malo ich obchodzi, co ma w gaciach ich kolega. po prostu.
16 listopada 2007 at 09:30Ja jestem przeciniczko golenia na zero tylko z jednego powodu – odrastaj膮ce w艂oski mnie drapi膮 i seks staje si臋 przez to ma艂o przyjemny, raz wypr贸bowa艂am ze swoim facetem i nie mam zamiaru tego powtarza膰!
16 listopada 2007 at 09:41Ja i moi przyjaciele rozmawiamy o wszystkim a to wcale nie oznacza,ze brak nam klasy! Poprostu znamy sie na tyle dobrze, ze nie mamy tzw.-tematow tabu!
Jesli Ty i twoi znajomi spotykacie sie i rozmawiacie tylko na powarzne tematy to twoja sprawa,co kto lubi!Nie musisz zawsze wszystkiego krytykowac-dla zabawy(jak sama napisalas)!!
16 listopada 2007 at 10:07[usuni臋to_link]
Ja i moi przyjaciele rozmawiamy o wszystkim a to wcale nie oznacza,ze brak nam klasy! Poprostu znamy sie na tyle dobrze, ze nie mamy tzw.-tematow tabu!
Jesli Ty i twoi znajomi spotykacie sie i rozmawiacie tylko na powarzne tematy to twoja sprawa,co kto lubi!Nie musisz zawsze wszystkiego krytykowac-dla zabawy(jak sama napisalas)!!
powa呕ne tematy?
niekoniecznie.
jesli ktos nie rozmawia o zawartosci majtek, to nie znaczy, ze dyskutuje tylko o skutkach katastrofy w czarnobylu czy calkach.
- AutorOdp.