• Autor
    Odp.
  • Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

Mam pytanie….moze jest zbyt smiale ale wlasnie dlatego umiescilam je w dziale-MEZCZYZNI.

No wiec:Czy Waszym zdaniem facet powinien sie golic w miejscach intymnych??

Odrazu powiem,ze mnie to nie przeszkadza a nawet wole kiedy mezczyzna jest ladnie ogolony,to jest bardziej higieniczne..no i nie lubie wlosow miedzy zebami 馃槇

Ciekawa jestem co Wy o tym myslicie.

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

hm.. mi sie na go艂o nie podoba.. ale tak przyci膮膰 troszk臋 to dlaczego nie..

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja wol臋 niewydepilowanych:)

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

ja tam wol臋 golutkiego..chod藕 ma艂y zarost tez jest ok 馃槢 馃槢

Missteq
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 39
    • Bywalec

ja wol臋 bez w艂osk贸w 馃榾

ag_
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

ja tez jednak preferuje kosmatych 馃槢 bo facet ma byc facetem 馃檪 a to ze ma wlosy na klacie czy tez w innych miejscach wcale nie musi oznaczac, ze o siebie nie dba, wiem z doswiadczenia, bo moj skarb raczej jest puchaty:P

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Wol臋 z…

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja jestem ugodowa-obie opcje s膮 mile widziane 馃槅

HeteroFacet
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

Mo偶e si臋 goli膰, ale nie musi.

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

bardzo mnie rozbawil pierwszy post.
    „gola sie i sa z tego dumni” buahahaha. usisz obracac sie w kregu bardzdzo specyficznych mezczyzn, skoro z powodu golenia wlosow lonowych czuja dume.

a ci, ktorzy „nie gola sie, bo boja sie odrzucenia” tez jacys dziwni…kazdego informuja, ze sie ogolili? kazdemu pokazuja zawartosc swoich gaci? bez przesady.

powiem tak: znajomi mi mezczyzni nie rozprawiaja o tym, jaka dlugosc maja ich wlosy lonowe. mnie to rowniez niezbyt obchodzi.
    a i to, czy moj facet goli wlosy lonowe tez chyba srednio powinno obchodzic ogol spoleczenstwa…kazdy powinien miec prawo nosic w majtkach to, co mu sie podoba.

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

bardzo mnie rozbawil pierwszy post.
    „gola sie i sa z tego dumni” buahahaha. usisz obracac sie w kregu bardzdzo specyficznych mezczyzn, skoro z powodu golenia wlosow lonowych czuja dume.

a ci, ktorzy „nie gola sie, bo boja sie odrzucenia” tez jacys dziwni…kazdego informuja, ze sie ogolili? kazdemu pokazuja zawartosc swoich gaci? bez przesady.

powiem tak: znajomi mi mezczyzni nie rozprawiaja o tym, jaka dlugosc maja ich wlosy lonowe. mnie to rowniez niezbyt obchodzi.
    a i to, czy moj facet goli wlosy lonowe tez chyba srednio powinno obchodzic ogol spoleczenstwa…kazdy powinien miec prawo nosic w majtkach to, co mu sie podoba.

Nie pytalam o Twojego faceta tylko co o tym myslicie Wy-forumowiczki.

Po drugie:mam w gronie przyjaciol wielu facetow,ktorzy nie boja sie rozmawiac takze o TYCH sprawach!!!

A po trzecie:to jest forum,tu mozna rozmawiac o wszystkim. Jak Cie to krepuje to sie poprostu nie udzielaj!!!

parvati
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:</em/

Nie pytalam o Twojego faceta tylko co o tym myslicie Wy-forumowiczki.

Po drugie:mam w gronie przyjaciol wielu facetow,ktorzy nie boja sie rozmawiac takze o TYCH sprawach!!!

A po trzecie:to jest forum,tu mozna rozmawiac o wszystkim. Jak Cie to krepuje to sie poprostu nie udzielaj!!!

tu nie chodzi o to, ze moi znajomi BOJA sie o tym rozmawiac. to raczej kwestia tego, ze dorosli ludzie z klasa nie rozmawiaja w towarzystwie o wlasnych wlosach lonowych, bo po pierwsze maja duuuzo ciekawszych tematow do rozmowy, po drugie…malo ich obchodzi, co ma w gaciach ich kolega. po prostu.

Calorca
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Ja jestem przeciniczko golenia na zero tylko z jednego powodu – odrastaj膮ce w艂oski mnie drapi膮 i seks staje si臋 przez to ma艂o przyjemny, raz wypr贸bowa艂am ze swoim facetem i nie mam zamiaru tego powtarza膰!

Monika
    Member
    • Zas艂u偶ony

Ja i moi przyjaciele rozmawiamy o wszystkim a to wcale nie oznacza,ze brak nam klasy! Poprostu znamy sie na tyle dobrze, ze nie mamy tzw.-tematow tabu!
    Jesli Ty i twoi znajomi spotykacie sie i rozmawiacie tylko na powarzne tematy to twoja sprawa,co kto lubi!

Nie musisz zawsze wszystkiego krytykowac-dla zabawy(jak sama napisalas)!!

parvati
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:</em/

Ja i moi przyjaciele rozmawiamy o wszystkim a to wcale nie oznacza,ze brak nam klasy! Poprostu znamy sie na tyle dobrze, ze nie mamy tzw.-tematow tabu!
    Jesli Ty i twoi znajomi spotykacie sie i rozmawiacie tylko na powarzne tematy to twoja sprawa,co kto lubi!

Nie musisz zawsze wszystkiego krytykowac-dla zabawy(jak sama napisalas)!!

powa呕ne tematy?

niekoniecznie.

jesli ktos nie rozmawia o zawartosci majtek, to nie znaczy, ze dyskutuje tylko o skutkach katastrofy w czarnobylu czy calkach.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Ogolony czy nie???"

Przewi艅 na g贸r臋