- AutorOdp.
- 17 grudnia 2007 at 15:32
Na jednej ze stron internetowych znalazlam ciekawy link do strony z bardzo pomyslowymi gadzetami , mam nadzieje , ze przydadza sie w planowaniu prezentow na swieta 馃檪 sa tam naprawde oryginalne rzeczy 馃榾
[usuni臋to_link]
17 grudnia 2007 at 17:37Dzieki ale nie skorzystam. Na szczescie juz kupilam prezenty.
Pozdrawiam 馃槢
17 grudnia 2007 at 18:41[usuni臋to_link]
Dzieki ale nie skorzystam. Na szczescie juz kupilam prezenty.
Pozdrawiam 馃槢
Ja na szcz臋偶cie te偶.
19 grudnia 2007 at 20:33ja niestety jeszcze nie , wiec szukam po sieci i nie tylko 馃檪
25 listopada 2008 at 14:28Dziewczyny, w listopadzie ju偶 macie prezenty na 偶wi臋ta? Pozazdro偶ci膰. Ja jeszcze nawet o tym nie pomy偶la艂am.
15 pa藕dziernika 2009 at 16:40Ja r贸wnie偶 jeszcze nawet nie my偶la艂am o prezentach i na pewno zostawi臋 to na ostatni膮 sekund臋 w pocie czo艂a szukaj膮c czegokolwiek. Ale jako偶 w ka偶dym roku tak robi臋, psiocz臋 i wychodzi wi臋c teraz nie b臋dzie inaczej. Gratuluj臋 jednak zdolno偶ci.
18 pa藕dziernika 2009 at 09:15Dobrym i ponad czasowym prezentem s膮 ozdoby. Ludzie nosz膮 ozdoby od tysi臋cy lat i pewnie nie pr臋dko to si臋 zmieni
19 pa藕dziernika 2009 at 16:27tylko nie wiem czy tak 艂atwo jest takim prezentem trafi膰 w gust obdarowywanego…
19 pa藕dziernika 2009 at 20:58[usuni臋to_link]
to jest dopiero prezent 馃槢
20 pa藕dziernika 2009 at 18:44jestem w szoku 馃槸 jak oni to robi膮? 馃槸
25 pa藕dziernika 2009 at 22:39Genialnie wygl膮da 馃槸 Chyba wiem, co powiesz臋 nad 艂贸偶kiem w mojej przysz艂ej sypialni
Ja ostatnio w kwestii fotografii kupowa艂am [usuni臋to_link], fajna sprawa na prezent, ale ta mozaika kurcz臋 rz膮dzi!5 listopada 2009 at 12:37fajnie je偶li prezent jest jednocze偶nie u偶yteczny i designerski;-) na przyk艂ad [usuni臋to_link] 偶winka ca艂kiem gustowna:-)
17 listopada 2009 at 12:48ja bym bardzo chciala aby Mikolaj w tym roku przyniosl mi posciel welniana:P
[usuni臋to_link]17 listopada 2009 at 19:34mojego miko艂aja nie sta膰 na tak drogie prezenty, ale za to dzi偶 si臋 zachwyci艂am si臋 lampionem… uwielbiam 偶wieczki i uwielbiam kamienie, co偶 pi臋knego 馃檪
[usuni臋to_link]18 listopada 2009 at 22:26Ka偶dy ma jakie偶 upodobania i preferencje co do prezent贸w. Ja my偶l臋 偶e fajnym prezentem s膮 kosmetyki, a szeczeg贸lnie perfumy. Nic tak nie dzia艂a na zmys艂y jak dobrze dobrane perfumy, mog膮 sprawi膰, 偶e staniesz si臋 energiczna albo zmys艂owa. Wszystko zale偶y od tego jak chcesz si臋 poczu膰. Ostatnio trafi艂am na fajn膮 srtonk臋 [usuni臋to_link]. Mo偶e j膮 znacie, maj膮 naprawd臋 du偶y wyb贸r, dawno nie widzia艂am tak dobrze zaopatrzonej perfumerii. Je偶li potrzbujecie prezentu na pewno co偶 znajdziecie. I maj膮 偶wietne promocje wi臋c mozecie dosta膰 dodatkowy prezent
- AutorOdp.