- AutorOdp.
- 23 listopada 2009 at 13:14
Pora chyba zacz膮膰 zaopatrywa膰 si臋 w prezenty, 偶eby nie zosta膰 z tym wszystkim na ostatni膮 chwil臋 馃檮
29 listopada 2009 at 19:28tutaj jest link do w膮tku dot. Pogotowia Prezentowego
[usuni臋to_link]29 listopada 2009 at 20:24perfumy na prezent s膮 w porz膮dku, pod warunkiem, ze si臋 dan膮 osob臋 zna, nie lubi臋 dostawa膰 perfum od kogo偶, kto zwykle nie trafia w m贸j gust… w tej chwili mam chyba 4 flakoniki perfum, kt贸rych nie u偶ywam, bo to nie m贸j zapach…
aldona.s, zacz膮膰? ja juz nied艂ugo ko艅cz臋 馃槈 nawet dzi偶 pakowa艂am kilka prezent贸w 馃槈
w艂a偶ciwie to nie mam pomys艂u tylko na jeden, mo偶e dwa prezenty, ale my偶l臋, ze skorzystam z tego pogotowia, to co偶 mi podpowiedz膮 馃檪30 listopada 2009 at 21:03dla bliskich to nie mam wi臋kszych problem贸w, gorzej z osobami, kt贸rych praktycznie nie znam, a prezent musz臋 kupic, bo tak wypada ;/
wymy偶li艂am co偶 takiego:
[usuni臋to_link]my偶le, ze to na tyle uniwersalny prezent, ze ka偶dy powinien by膰 zadowolony 馃檪
2 grudnia 2009 at 18:56Mam kilka pomys艂贸w
[usuni臋to_link] – przepi臋kne swieczniki z naturalnego drewna w cenie ju偶 od 30 z艂
[usuni臋to_link] – tu z kolei mozna koszyk z fajnymi rzeczami gotowy zam贸wic albo skomponowa膰 – wino, oliwki, cha艂wa i m贸j faworyt absolutny miodek pomara艅czowy – koszyki od 122 z艂 (Dorota123 to mo偶esz wzi膮膰 pod uwag臋)
[usuni臋to_link] – w nowosciach s膮 zestawy herbatek – dro偶szy w drewnianej skrzynce a ta艅szy w 艂adnym kartoniku – idealne kompozycje na zimne wieczory – 20 z艂 i 68 z艂
[usuni臋to_link] – voucher na metamorfoz臋 – o ile obdarowana osoba si臋 nie obrazi – tu trzeba zrobi膰 wcze偶niej rozpoznanie, 偶eby skuchy nie by艂o. Mo偶na tez na jaki偶 masa偶 relaksacyjny czy aromaterapi臋, 偶eby by艂o mi艂o. Podaj臋 przyk艂adowy salon.
[usuni臋to_link] – to dla bogatego 偶wi臋tego miko艂aja i raczej na prezent skladkowy. W sumie zwraca si臋 chyba szybko je偶li kto偶 du偶o wody mineralnej pije
Je偶li na cos wpadn臋 jeszcze to podpowiem
7 grudnia 2009 at 11:36Widz臋, 偶e wi臋kszo偶膰 z Was wie ju偶 co kupi膰 馃檪 Ja co roku mam zawsze ten sam problem, co kupi膰 facetowi? Ostatnio trafnym prezentem okaza艂 si臋 zestaw sushi. Tym razem zastanawiam si臋 nad czym偶 ekstremalnym, mo偶e lot szybowcem albo skok ze spadochronem. Ciekawe rozwi膮zania znalaz艂am na tej stronie w dziale [usuni臋to_link] Co o tym my偶licie, to dobry pomys艂?
8 grudnia 2009 at 11:47Hejka! Odlotowe prezenty mo偶na kupi膰 na ww.sheshe.pl
Serwis umo偶liwia kupno nowych produkt贸w w cenach kilkakrotnie ni偶szych od cen detalicznych. System aukcyjny dzia艂a na zasadzie podbijania聺 ceny za pomoc膮 klikni臋膰 wirtualn膮 walut膮, kt贸r膮 mo偶na naby膰 w korzystnych pakietach. Co wa偶niejsze proponuj膮 偶wietne produkty.
Polecam 馃檪 A co wy my偶licie o sheshe.pl?
10 grudnia 2009 at 13:31szesze co? Nie lubi臋 tak traci膰 czasu na podbijanie cen. Wol臋 opcj臋 kup teraz. Przecie偶 liczy si臋 skr贸cenie czasu zakup贸w. Na prezent sprawdzaj膮 si臋 elektroniczne gad偶ety r贸偶nej ma偶ci. Dla niej, dla niego, dla ka偶dego.
10 grudnia 2009 at 21:11ju偶 widz臋 jak moja te偶ciowa si臋 cieszy z jakiego偶 gad偶etu 馃槈
28 grudnia 2009 at 15:55i jak uda艂o si臋 z prezentami ???
W prawdzie gor膮czka 偶wi膮tecznych podarunk贸w ju偶 min臋艂a, ja jednak nadal stoj臋 przed pewnym problemem. Musz臋 kupi膰 co偶 m艂odszemu kuzynowi na urodziny. Ostatnio znalaz艂am bardzo fajn膮 stronk臋, gdzie mo偶na stworzy膰 prezent samemu od pocz膮tku do ko艅ca, wykorzystuj膮c swoj膮 wyobra藕ni臋 i poczucie humoru. Jeszcze nie widzia艂am nigdy tak oryginalnej niespodzianki, zw艂aszcza, 偶e jest to upominek na ka偶d膮 kiesze艅. Chodzi o ten [usuni臋to_link] – niezwyk艂膮 gazetk臋, kt贸ra gwarantuje 100% satysfakcji solenizantowi. Dodatkowo b臋dzie mia艂 on uczucie wyj膮tkowo偶ci – w ko艅cu od nikogo nie dostanie takiego samego prezentu. Wypowiedzcie si臋, co s膮dzicie o tak oryginalnym prezencie.
31 grudnia 2009 at 15:15ja w tym roku da艂am sobie spok贸j z prezentami – brak bud偶etu.
19 pa藕dziernika 2010 at 08:08mo偶e co偶 z oferty coconti.com pomo偶e Wam w wyborze wymarzonego prezentu dla bliskich, s膮dz臋 偶e warto sprawdzi膰.
22 listopada 2011 at 23:04Dla kobiet i m臋偶czyzn polecam kosmetyki, warto kupi膰 dobrej jako偶ci i niepowtarzalne. Perfumy po uprzednim rozpoznaniu preferencji zapachowych obdarowywanego. Warto kupowa膰 w drogeriach internetowych, zw艂aszcza tych sprawdzonych….
23 listopada 2011 at 15:07Mojej mamie chyba w tym roku sprezentuj臋 karnet do spa – na jaki偶 masa偶 i inne zabiegi. Nie mam pomys艂u na prezent dla taty 馃檨 A Wy co kupujecie swoim ojcom?
5 grudnia 2011 at 09:37Stawiam w tym roku na kosmetyki, dla dzieci -ubranka i zabawki( standard)
Ju偶 pomys艂贸w mi brak na te prezenty… - AutorOdp.