• Autor
    Odp.
  • Hiacynta_86
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Nie wiem co dla pan贸w, ale je偶li chodzi o prezenty dla Waszych mam, si贸str, przyjaci贸艂ek itp itd to idealnym rozwi膮zaniem b臋dzie bi偶uteria. Osobi偶cie polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt – 偶wietne dodatki i akcesoria:) Zag艂臋bie prezent贸w;)

Dareczka22
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

a jakie macie pomys艂y na miko艂ajkowe prezenty? ja od lat kupuj臋 bliskim s艂odycze, Wedel wypu偶ci艂 fajne czekolady 偶wi膮teczne no i moje ukochane praliny w wersji 偶wi膮tecznej:)

olaszym86
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Wed艂ug mnie bardzo ciekaw膮 propozycj膮 na prezent gwiazdkowy jest karnet na si艂owni臋/saun臋/basen (co kto lubi) 馃檪

bluro
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ale odkopano hohohoho. mo偶e zamkn膮膰 i otworzy膰 nowy temat na 2014 rok ?
    chocia偶 偶wi臋ta za 6-7 tygodni dopiero…

policzka
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ale Miko艂ajki za tydzie艅 i wiele r贸zg do rozdania jupi

Lapsus
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja lubi臋 moim bliskim kupowa膰 ksi膮偶ki – oczywi偶cie to wymaga sporo czasu, 偶eby znale藕膰 co偶 ciekawego dla ka偶dego,ale op艂aca si臋 troch臋 poszpera膰 w ksi臋garniach, i tych tradycyjnych, i internetowych, bo obdarowani s膮 zadowoleni i zawsze mi p贸藕niej opowiadaj膮, o czym by艂a ksi膮偶ka.

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Cz臋偶膰 prezent贸w ju偶 kupiona.
    Ale my偶l臋 czy by siostrze i szwagrowi nie sprawi膰 takiego grilla 馃榾

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ten grill ma specjaln膮 pow艂ok臋, nic do niego nie przywiera, wi臋c czyszczenie to moment dos艂ownie, zero szorowania 馃檪

azja85
    Participant
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 85
    • Sta艂y bywalec

Pewnie, bardzo fajny pomys艂.zdrowsza forma na 艂adny kolor sk贸ry, fajny jest zestaw sylwestrowy, taki b艂yszcz膮cy 馃檪 Niez艂e rozwi膮zanie z t膮 r臋kawic膮. Kiedy偶 s艂ysza艂am o tej marce, ale nie wiedzia艂am, 偶e mo偶na w Polsce kupi膰,

rossa
    Participant
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Ja w tym roku postawi艂am na kosmetyki 馃檪 W sobot臋 wybra艂am si臋 na marsz po sklepach w poszukiwaniu prezentu dla mamy oraz te偶ciowej . Zdecydowa艂am si臋 na mas艂a do cia艂a Cece z linii Argan z olejkiem arganowym.
    Sama r贸wnie偶 sobie kupi艂am. Stosuj臋 od kilku dni i jest naprawd臋 fajne ! Bardzo 艂adnie pachnie, nawil偶a sk贸r臋 i nie zostawia takiej lepiej warstwy na ciele.
    Mam jeszcze problem z prezentem dla m臋偶a.
    Zastanawiam si臋 nad krawatem oraz nad ksi膮偶k膮 ( lubi Zychowicza). Jaki prezent b臋dzie lepszy?

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

Kiedy偶 s艂ysza艂am o tej marce, ale nie wiedzia艂am, 偶e mo偶na w Polsce kupi膰,

W sumie od jakiegos czasu s膮 ju偶 na polskim rynku i nawet maj膮 swoj膮 stronk臋 馃槈 Ja ich akurat pierwszy raz pr贸bowa艂am jak mi kuzynka z niemiec przywioz艂a i by艂am baaaardzo zadowolona 馃槈

malgorzat82
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

s膮 na pewno.

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Ciekawe zestawy, chyba te偶 sobie zam贸wi臋, jestem blada jak 偶ciana, przyda si臋 co偶 na sylwestra, a widz臋, 偶e maj膮 na stronie darmow膮 wysy艂k臋.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " pomys艂y na prezenty gwiazdkowe"

Przewi艅 na g贸r臋