• Autor
    Odp.
  • konnabiegunach
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 94
    • Sta艂y bywalec

A ja w tym roku du偶膮 cz臋偶膰 prezent贸w przygotuj臋 sama 馃檪

Spopielala
    Member
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

A ja w tym roku du偶膮 cz臋偶膰 prezent贸w przygotuj臋 sama 馃檪

A mo偶esz zdradzi膰, co na przyk艂ad przygotowujesz? 馃檪

1kropelka
    Participant
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

My si臋 um贸wili偶my, 偶e w tym roku robimy prezenty tylko dzieciom, kupili偶my zestawy Lego w Toys’R’Us bo by艂y taniej. Mam tylko k艂opot co kupi膰 mojej chrze偶niaczce ma dopiero 10m-cy wi臋c za ma艂a na lego, mo偶e polecicie jak膮偶 fajna zabawk臋 edukacyjn膮???

kolorowa12
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Standardowe prezenty dla ojc贸w to: elegancki krawat,koszula, ksi膮偶ka-krymina艂, ew. kosmetyki piel臋gnacyjne.Ja osobi偶cie my偶l臋 jeszcze nad zakupem butelki wina-ale to ju偶 w zale偶no偶ci od tego czy ojciec jest koneserem tego trunku czy nie:)

Holistic
    Member
    • Odp.: 77
    • Sta艂y bywalec

ja wszystkim kupi臋 bilety wst臋pu na r贸偶ne imprezy lub do restauracji na romantyczn膮 kolacj臋 – ciekawie i niekonwencjonalnie

rose_is_red
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja mam dla mamy kalendarz z sowami – sama zrobi艂am na stronie producenta, wybra艂am foty z netu i og贸lny wygl膮d kalendarza – wydrukowali i przys艂ali w 2 dni, fajnie wysz艂o.

Dla siostry tradycyjnie co偶 z b艂yskotek z Zielonego Kota, bo ona nigdy nie ma do偶膰 kolczyk贸w (ja zreszt膮 te偶 馃檪 a tam jest duuu偶y wyb贸r, wi臋c zawsze si臋 co偶 znajdzie w jej gust.

Tacie kupi艂am zapas yerby na allegro, bo si臋 opija jak smok 馃榾

belle_rose
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Proponuj臋 znale藕膰 dobry serwis dla kobiet, np. Elle, i tam poszuka膰 inspiracji.
    Mo偶na si臋 naprawd臋 pozytywnie zaskoczy膰. 馃槈

Tawny90
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam bardzo fajne miejsce ! Guy .. Pi臋kne .. Wonderful .. B臋d臋 zak艂adk臋 swoj膮 Phorum i we藕 kana艂y dodatkowo … Jestem zadowolony szuka膰 tak wiele przydatnych informacji tutaj w publish , chcieliby偶my pracowa膰 wi臋cej technik w tym zakresie, dzi臋ki za dzielenie si臋. . . . . najlepsze 偶yczenia .

ola57777
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 612
    • Zas艂u偶ony

wiecie co, ja mysla艂am dla faceta o takim prezencie jak przejazd forumu艂a. Czy myslicie ze taki WyjatkowyPrezent bedzie naprawde pozytywnym zaskoczeniem dla niego ?

Mandarynka
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Pomys艂 fajny, m贸j kochany sam sobie takie jazdy wykupowa艂 – tylko mo偶e najpierw zadzwo艅 jaki jest najbli偶szy termin – 偶eby nie by艂o, 偶e w 2014 :). Znajoma wykupi艂a m臋偶owi jazd臋 czo艂giem – jak pojechali okaza艂o si臋, 偶e jest zepsuty i nie wiadomo kiedy naprawi膮.

bellana
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 91
    • Sta艂y bywalec

No i warto czasem omin膮膰 te kupony i pyta膰 o cen臋 u 藕r贸d艂a, bo mo偶e si臋 okaza膰, 偶e warunki i cena lepsze 馃槈

vajola
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja pierwszy raz w tym roku dostane trzynastk臋 z pracy i mam zamiar troch臋 poszale膰:) Mamie kupi艂am ju偶 masa偶 z Groupona, siostrze kilka par kolczyk贸w z Accesories i sweter z Cubusa, kt贸ry nota bene jako nastolatka uwielbia. Tacie i ch艂opakowi mam zamiar co偶 wyszuka膰 na [usuni臋to_link]. Maj膮 tam teraz sporo ofert idealnych w艂a偶nie na prezent dla faceta, zegarki, krawaty itp. Dziadkom planuje zafundowa膰 zestaw kosmetyk贸w naturalnych z mydlarni. Ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 ich reakcji!:)

glove
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

艣mieszna sprawa z tym zepsutym czo艂giem, ale pomys艂 sam w sobie na prawd臋 fajny. Sama ch臋tnie bym si臋 czo艂giem przejecha艂a! 馃檪 Hikayo, pole膰 t膮 akcj臋 znajomym. Ja ju偶 to zrobi艂am. W tym momencie jest nas prawie 18tys, w sumie ci膮gle liczba os贸b ro偶nie. Mo偶e po 艂ikendzie b臋dzie 20tys i 6%. Bierzcie wszyscy udzia艂 w akcji narodowy dzie艅 zakup贸w bo to na prawd臋 艂atwa oszcz臋dno偶膰 przed 偶wi臋tami akurat 馃檪

okm
    Member
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

przy艂膮czcie si臋 bo chcia艂abym mie膰 rabat 6% a najlepiej 15%, wy zapewne te偶

@hikayo wrote:

dzi偶 ju偶 jest nas prawie 19tys, co偶 nam ci臋偶ko idzie dobicie do tych 20tys i 6% rabatu, tam w aplikacji jest taka opcja ZAPRO艣 i za jednym zamachem mo偶na zaprosi膰 du偶膮 licz臋 os贸b, warto skorzysta膰 bo inaczej do tych 15% nigdy nie dojdziemy 馃檨 [usuni臋to_link]

glove
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Okm, 6% rabatu mamy ju偶 jak w banku. Mam te偶 nadzieje, 偶e do 15% dojdziemy w ci膮gu tych 5dni.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " pomys艂y na prezenty gwiazdkowe"

Przewi艅 na g贸r臋