- AutorOdp.
- 8 lipca 2008 at 11:25
Czy któraż z Was stosowała mże tą dietę? Przynosi efekty? Jak długo mozna ją bezpiecznie stosować?
8 lipca 2008 at 12:13Ja tej diety nie stosowałam, ale natknełam się na kilka wątków i opini. Ludzie, którzy ją stosowali twierdzą, że jest to naskuteczniejsza z diet. Jak długo ją stosować??? hmmm… nie mam pojęcia ale myżlę, że miesiąc to max. Potem aby nie uzyskać efektu jojo dodawaj stopniowo kalorie do swoich posiłków.
13 lipca 2008 at 21:05Stosowałam dietę, ale 1200kcal – tysiąc to wg mnie trochę za mało. Zaznaczam – według mnie, bo to pewnie zależy od masy ciała i organizmu.
Dla mnie najlepszą dietą jest jednak porządny wysiłek fizyczny, wystarczą dwa tygodnie w górach połączone z regularnymi ale drobnymi! posiłkami i waga spada… 😉
14 lipca 2008 at 09:28ja ja stosowałam:) nie jest łatwo jak jest sie takim łasuchem jak ja 😛 ale dałam rade:)ładnie schudłam 57 na 49 kg ale po paru miesiacach waga sama sie urtegulowała na prawidłową ijest wszystko ok:) tylko nie można popadać w paranoje tylko regularnie jesc w małych porcjach:) podkreżlę że jestem osoba która mało sie rusza wiec nie bylo mi potrzeba wiele kalorii
17 lipca 2008 at 10:51A ja jestem w trakcie. Tzn wczoraj zaczęłam tak na serio, bo wczeżniej to tak niby stosowałam, ale nie zawsze. Tu grill, tam lody- prawa lata ;). To już trwa ponad miesiąc, ale teraz zaczynam ponownie i tak jak trzeba. Będę ją stosować przez 10 dni, bo potem wyjezdzam na tydzien wakacji, i raczej nie bede miala mozliwosci liczyc kalorii. Ale bede uwazac na to co jem.
Problem w tym, że nie mam wagi w domu. Jedynym moim wyznacznikiem są spodnie. Czuję, że już schudłam, nawet po miesiącu oszukiwania diety 1000kcal ;). Ale tak naprawde waga mnie nie interesuje, tylko tłuszczyk na brzuchu.
A ten jak był tak jest nadal, w niezmienionej formie. Wiem, że do tego potrzebne są ćwiczenia, ale teraz nie mam na to czasu. Dlatego ratuję się dietą. Zobaczymy co z tego wyniknie 🙂
9 listopada 2008 at 22:43stosuję dietę 1000kcal już miesiąc i schudłam 5kg.
polecam! 🙂 - AutorOdp.