- AutorOdp.
- 21 października 2006 at 14:14
czy rozmiar biustu ma dla mezczyzn duze znaczenie??czy naprawde duzy biust taki przelewajacy sie w dloniach jest lepszy??czy mezczyzni wola mniejsze ale jedrne piersi??
21 października 2006 at 17:43Lepsze małe ale jędrne niż duże ale przelewające się. Ale najlepsze są duże I jędrne.
31 stycznia 2007 at 11:33Nie powiem, że wielkożć biustu nie ma znaczenia, bo ma 🙂 Pewnie, że fajny jest duży i jędrny. Ale wiadomo jak jest w życiu, nie wszystko można mieć. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:)
31 stycznia 2007 at 12:30[usunięto_link] wrote:
czy rozmiar biustu ma dla mezczyzn duze znaczenie??czy naprawde duzy biust taki przelewajacy sie w dloniach jest lepszy??czy mezczyzni wola mniejsze ale jedrne piersi??
jaki to jest biust przelewający sie w dłoniach
ja mam duzy[80C] i jakos nie widzę żeby mi sie wylewał z dłoni, choć wiadomo całego dłonią nie obejmę. A co do małych to co ma sie wylewać jak cały w dłoni się zmieżci31 stycznia 2007 at 13:04A ja tam lubie mój mały biust<70B> który idealnie miesci sie w dłoni 😀 😉
4 lutego 2007 at 11:39myżle że rozmiar biustu nie ma znaczenia , facet zawsze patrzy na
tyłek … a to zawsze można poprawić , wystarczy poćwiczyć
4 lutego 2007 at 13:31moj facet pierwsze to patrzyl na moj biust zreszta nadal widze jak gdzies tam pojawi sie babka z duzym biustem to sie delikatnie usmiecha
biust ma chyba znaczenie :D:D
4 lutego 2007 at 14:26no ba 🙂 pewnie że ma , jednak tyłek ma większe
😉 😉 😉
4 lutego 2007 at 14:29i to i to ma znaczenie… w zaleznożci z której strony na nas patrzy
4 lutego 2007 at 14:49i jakie kto ma upodobania…
4 lutego 2007 at 14:53OK !!!! 😉 😉 poddaje sie 😉 😉
mały czy duży , z punktu widzenia seksualnego
jest taką samą strefą erogenną
4 lutego 2007 at 18:48TO zależy od faceta. Czytalam gdzież, ze koles, w ktorego rodzinie kobiety mają duze piersi woli dziewczyny z malymi i odwrotnie. PRzykladem jest mój. Jego siostra i mama sa w miare szczuple, ale balony maja tak wielkie, ze az trudno im sie nie przygladac. A ja? Ja mam 70B, 75A. Malutki i mowi, ze jest żliczny:) ALe rzeczywiscie wieksza uwage przywiązuje do biustu.
4 lutego 2007 at 18:49tfuuu.. do posladków 😉
A tak poza tym to jakbym miala np 70C to tez bym nie plakala. Bo lubie w miare (nie za duze ) kształtne piersi. No, ale jakie mam takie mam i co najwazniejsze-nie wstydzę się ich;)4 lutego 2007 at 21:25Moj partner powtarza mi, ze lubi moj biust bo miesci mu sie w dloniach i nie ma obiekcji coby byl wiekszy.. wrecz czasem, gdy mi puchnie to mi w zartach mowi, ze mam za duzy bo objac nie moze ;P
5 lutego 2007 at 07:51wniosek : małe jest piękne …..
- AutorOdp.