- AutorOdp.
- 29 maja 2007 at 15:25
Moj facet jest zadowolony z biustu,mojej pupci 🙂 jak i woogle z calego ciala i szczuplej sylwetki. 😆 Nawet nie przeszkadza mu,ze ejstem niska(a mi tak bo chcialabym byc troskze z 5,7 cm wyzsza:P).A mam 168cm wzrostu i 75 C w biuscie. 😀 😛
3 czerwca 2007 at 16:15no dobra macie racje ja też jestem kobietą i powiem szczeże wiem jak chciała bym by wyglądły moje piersi, mam zdecydowanie bardzo małe wiem że mojemu hłopakowi to odpowiada ale on lubi tak naprawdę duży biust. troszkie się krępuję przez to nie przed nim ale tak wogóle np. jak jestem w toważystwie dziewczyn z dużym biustem :/
3 czerwca 2007 at 16:16no dobra macie racje ja też jestem kobietą i powiem szczeże wiem jak chciała bym by wyglądły moje piersi, mam zdecydowanie bardzo małe wiem że mojemu hłopakowi to odpowiada ale on lubi tak naprawdę duży biust. troszkie się krępuję przez to nie przed nim ale tak wogóle np. jak jestem w toważystwie dziewczyn z dużym biustem :/
3 czerwca 2007 at 18:25hmmm… myżlę ze wzrok facetow przyciagają duże biusty,… mimo ze np swojej kobiecie powie ze jej piersi mu sie najbardziej poodobaja. Zapewne to prawda;p ale jednak przyciagaja spojrzenia duze:P ja mam 75 B i jestem zadowolona 😀
4 czerwca 2007 at 08:43wczoraj przed snem moj maz ogladal Bonda i tak zerknelam od czasu do czasu i co zobaczylam?
ano zobaczylam ze zadna z kobiet ktora bzyknal Bond nie miala duzych piersi.
to teraz takie durne czasy ze w telewizji wszystkie babki w teledyskach i w filmach maja wielkie cycki przez co my ( ja ) maja kompleks na punkcie malych piersi.normalnie mam tego dosyc i teraz na lato nie bede kupowala stanikow hiper super tylko normalny wygodny staniczek !!!
6 lipca 2007 at 17:23a ten push up jest dla Ciebie nie wyogny? no rouzmiem spoko ale ja tylko w takich hcodze dla mnie sa takie wygodne 🙂 choc mam b ale jakos nie umiałabym w innym takim gietkim wole takie utwardzane:)
7 lipca 2007 at 09:16No to ja tez cos napisze. mam tez male piersi, kiedys mialam na tym punkcie kompleksy, ale sie wyleczylam, z malym biustem mozna skakac, biegac i kregoslup nie boli, a biustonosze teraz sa takie zbajerowane ze spod bluzki nie widac, tylko wydaje sie ze to taki nieduzy ale zgrabny biuscik, choc musze przyznac, ze jak sa upaly to troche czasem mi sie daje to we znaki. A moj maz na pewno wolalby zebym miala wiekszy biust ale pewnie w zyciu by mi tego nie powiedzial.
7 lipca 2007 at 11:30Ja ma male B i jestem zadowolona
Moj chlopak też
17 lipca 2007 at 10:12ja tez mam b ale chciałabym miec CCCCCC no ale przytyć nie chce wole miec mniej w biuscie niz byc grubsza:PP
tak zgadzam się w 100 procentach jak idzie jakas kobieta z DUuzym biustem to męzczyna musi po proistu musi na NIą spojzrzec raczej nie na nia tylko na Jej biust;) to przyciaga jak magnes
17 lipca 2007 at 10:46mój mąż dosyć że patrzy perfidnie przy mnie to jeszcze mówi :widziałaż jakie miała wielkie cycki. No cóż mi tylko zostaje popatrzeć na nią na niego na siebie i pójżć dalej 🙁
18 lipca 2007 at 19:25Ja mam 85C, więc jest za co chwycić. Nawet przyjemnie mi się robi, gdy mój chlopak mówi, że ma piękny biust. Dla mnie jest akurat, nie chciałabym mieć ani większego ani mniejszego. Czasem spojrzenia mężczyzn są krępujące, zwłaszcza jak wpatrują się w dekold, ale co zrobić. 😆 Dodam jeszcze, że jestem szczupła i drobna;p (ale to tak na marginesie)
18 lipca 2007 at 20:02Zauważam jak niektóre forumowiczki zamiast pisząc o sobie obiektywnie, to piszą tak, aby wzbudzic w reszcie podziw itd Przeciez sie nie znamy, znamy tylko nasze nicki więc nie rozumiem tego.
Manora masz 85C to chyba nie możesz być zbytnio szczupla. 85 o tym żwiadczy. Ale to dobrze, ze Ci taki biust odpowiada. Mi by bylo chyba za cięzko. Mam 70B i tak jest bardzo wygodnie hehe.[/b]18 lipca 2007 at 21:38Autoreklama haha:P. Mam 165 cm, ważę 48 kg, no to chyba jestem normalna. Zresztą to nieważne, najważniejsze jest to, zeby się akceptować. Jeżeli same się zaakceptujemy, to inni też to zrobią. Pozdrawiam!!! 🙂
19 lipca 2007 at 08:28manora jak ty masz 165cm i wazysz 48kg to jakim cudem masz pod biustem 85cm jak ja przy wzrożcie 163cm i 56kg[zdecydowanie mniej niz ty] mam 79cm[staniki kupuję na 80]
1 sierpnia 2007 at 21:29ja mam 75 B i ciesze sie z tego „sportowego” rozmiaru. Moje Kochanie też jest z niego zadowolone 🙂
- AutorOdp.