• Autor
    Odp.
  • pinkmartini
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja mam swoją teorię na temat kobiecego biustu. Mianowicie kobiety o mniejszym biużcie są bardzo namiętne w łóżku. Poza tym myżlę, że facet kierujący się przy poznawaniu kobiet wyłącznie wielkożcią ich piersi, to ktoż bez wyobraźni, na pierwszym planie stawiający własną przyjemnożć, jaką czerpałby z ich miętuszenia.

Dziewczyny z dużym biustem, o ile nie dbają o siebie, zwykle z wiekiem zamieniają się w matrony, którym wyraźnie ciąży i przerasta noszony balast. Młody duży biust jest jak atrakcyjny bo jędrny.

Sam musiałem przywyknąć do mniejszego biustu mojej obecnej kochanej dziewczyny. Przyznaje, że musiałem przełamać moje wczeżniejsze stereotypy i upodobania. Grunt to odkryć w człowieku jego duchowe zalety, wówczas wszystkie inne powierzchowne braki stają się nieistotne.

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja mam swoją teorię na temat kobiecego biustu. Mianowicie kobiety o mniejszym biużcie są bardzo namiętne w łóżku. Poza tym myżlę, że facet kierujący się przy poznawaniu kobiet wyłącznie wielkożcią ich piersi, to ktoż bez wyobraźni, na pierwszym planie stawiający własną przyjemnożć, jaką czerpałby z ich miętuszenia.

Faceci z małymi ptaszkami też są romantycznymi kochankami, piszą wiersze, są wierni i w ogóle… Mam dziwne wrażenie, że niedostatek jednego chce się zapełnić czymż innym.

Edit:
    Przeczytałem post Samka i……….. 😉 Brawo chłopie!:D
    Mistrzowskie teksty…

samk
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

do szaraka… hm..no ciekawe ale mysle ze sie nei przkonasz, bo pokusa bedzie silniejsza 😛

mi wlaczyla kamerke jedna, juz po chwili zaczela eksponowac swoj biust a ja do niej: i czym sie chwalisz? i ją to szybko zjaralo, wylaczyla kam odrazu bo oczywiscie nie miala by po co sie dluzej pokazywac, poczula sie okropnie tak jakbym odgadl jasno jej cel. Wedlug ciebie skad sie bierze ta pokusa? co sprawia ze mezczyznji sa tak podwladni sexualnie?

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

do szaraka… hm..no ciekawe ale mysle ze sie nei przkonasz, bo pokusa bedzie silniejsza 😛

mi wlaczyla kamerke jedna, juz po chwili zaczela eksponowac swoj biust a ja do niej: i czym sie chwalisz? i ją to szybko zjaralo, wylaczyla kam odrazu bo oczywiscie nie miala by po co sie dluzej pokazywac, poczula sie okropnie tak jakbym odgadl jasno jej cel. Wedlug ciebie skad sie bierze ta pokusa? co sprawia ze mezczyznji sa tak podwladni sexualnie?

Zwykła chęć miętoszenia cycuszków…. 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " biust"

Przewiń na górę