• Autor
    Odp.
  • tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Mam problem z moim chlopakiem.Spotykamy sie niecale 3 miesiace.Jak dla mnie to ideal faceta.Poznalismy sie przez pewien portal randkowy.Po jakims czasie ja wykasowalam swoj profil.niedawno sie okazalo ze moj ukochany ciagle tego portalu uzywa.Mowil ze nic zlego nie robi,ze tylko sprawdza kto mu usmieszki puszcza.Jak zapytalam sie go dlaczego to odpowiedzial ze sie jeszcze we mnie nie zakochal.Mowil , ze potrzebuje wiecej czasu.Mowil ze mu zalezy na mnie,ze stajemy sie coraz blizsi i nasz zwiazek zmierza w dobrym kierunku.ze ma nadzieje ze wyjdzie z tego cos powaznego.Niewiem teraz co mam myslec.czuje sie jak taki 'umilacz czasu’ czyli dopoki nie znajdzie dziewczyny ktora pokocha bedzie ze mna sie spotykal.Zalezy mi na nim ale boje sie ze za pare miesiecy jak ja sie bardziej zaangazuje on mi powie ze probowal ale nie umial mnie pokochac 🙁

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

To że jest dla Ciebie ideałem faceta po 3 miesiącach to normalne – zauroczyłaż się i nie dostrzegasz jego wad… poczekaj max 2 lata a zobaczysz 🙄

Ja jako facet zupełnie rozumiem zachowanie „Twojego chłopaka”. Ciężko znaleźć wartożciową kobietę (nie wątpię że faceta też), jeszcze ciężej od razu się w niej zakochać, a żeby to uczucie było odwzajemnione to już w ogóle trzeba mówić o wielkim szczężciu. Na Twoim miejscu nie martwiłbym się o nic tylko poczekał jak sprawy się potoczą. Jestem żwiadom że trochę może to boleć/przeszkadzać, ale w związku chodzi przecież o zaufanie, czy jednak się mylę? Konto na NK też mu każesz usunąć, zabronisz wychodzić na miasto bo może tam spotkać inną kobietę którą może pokochać? Jeżli będziesz starała się go w taki sposób kontrolować to uwierz mi – tylko go do siebie zniechęcisz.

Pozdrawiam

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

To ten pan więzień? Faceci ze żrodowisk kryminogennych min. dilerzy to jednak urodzeni bajeranci i bawidamki 🙁

tapir19
    Member
    • Stały bywalec

Tak, to ten co siedzial za handel.Ale nie wydaje mi sie zeby byl bawidamkiem.

tapir19
    Member
    • Stały bywalec

Denerwowalo mnie to bardzo ze on ciagle uzywa tego portalu radnkowego i niedawno kolezanka mi podpowiedziala zeby napisac mu wiadomosc z fikcyjnego profilu i sprawdzic czy rzeczywiscie nie pisze z innymi dziewczynami.Napisalam mu 'masz ochote na radnke ze mna?’ .on odpisal!!!!!a mowil ze nie pisze z innymi.Klamal.Napisal’niewiem czy mam ochote bo cie nie znam i nigdy nie widzialem.chyba ze sie myle’.wydaje mi sie ze on moze podejrzewac ze to jestem ja.Niewiem co mam robic.Czy ja poprostu moze jestem przewrazliwiona i robie z igly widly?Czy moze zakonczyc odrazu ta znajomosc?albo kazac mu wybierac albo spotyka sie ze mna i kasuje profil albo uzywa stronki dalej i znami koniec.Niewiem co robic, zalezy mi na nim.co byscie zrobili na moim miejscu?

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Nie wiem czy warto dalej z nim być,ale to już Twoja decyzja.Na początku jak sie człowieka poznaje to nie patrzy sie na jego wady,a jak ktoż pisał wyżej schody zaczynaja sie po 2 latach,wtedy wszystko w tym człowieku nam przeszkadza,jesli miłożć jest silna to ten zwiazek ma szanse przetrwac.Ideałów nie ma,my tylko chcemy tak myżleć na poczatku znajomożci.pozdrawiam:)

sunny-007
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Powiem Ci tak, jak każesz mu wybierać pomiędzy Tobą a profilem a wybierze Ciebie to pamiętaj, że może sobie założyć na nowo konto randkowe pod innym nickiem i np. nie ujawniać swoich fotek tylko wysyłać e-mailem. Więc może lepiej żledzić po cichu jego poczynania, jeżli masz wątpliwożci to sprawdź go, nawiąż z nim miłą rozmowę jako inna osoba, zobaczysz jakie ma podejżcie możesz podpytać się czy jest stanu wolnego itp. Wtedy rozwiejesz swoje wątpliwożci to chyba najlepszy sposób…
    Mogłabyż mu zaufać ale jak sama widzisz on już Cię okłamał więc może wybierz też pierwszy wariant 🙂

pozdrawiam

Charlie Angel
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

a z kolei według mnie 3 miesiace znajomożci to taki okres kiedy chyba nie jestescie jeszcze tak ze soba zżyci i będzie Ci łatwiej teraz…. Facet, który od początku kłamie stawia sie na przegranej pozycji. Jeżli juz cos budować – to na solidnym fundamencie, którym kłamstwo niestety nie jest… Sama zdecyduj – sugestia jasna.
    A i jeszcze jedno 🙂 tylko Ci sie wydaje ze idealny 😀
    jak juz ktos wczesniej wspomnial musialabys jeszcze chwile poczekac i wtedy wyszly by te mniej fajne „zaletki”
    Pozdrawiam i POMYśLNOśCI 🙂

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Kurde otrzążnij się kobieto! Masz 26 lat, zadajesz się z KRYMINALISTĄ, masz jawne dowody na to, że ma Cię w d**** i jeszcze się zastanawiasz??? Kobiety są DZIWNE.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem"

Przewiń na górę