- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2010 at 09:46
Proponowałabym jakiż rzeżki, młodzieńczy i lekki zapach. Nie wiem jakich perfum używasz teraz i nie wiem w jakich aromatach gustujesz, ale możesz sprawdzic zapachy CKOne Calvina Kleina lub Lacoste Essential. Oba są żwieże, idealne na ciepłe letnie dni.
5 października 2010 at 13:04Troszkę nieaktualny temat, ale ja poleciałbym Ci Arden „Sunflowers”, Nina Ricci „Premier Jour”, Boss „Femme”, Marc Jacobs „Daisy”
5 października 2010 at 13:46Zdecydowanie Hugo Boss Energise i Givenchy Play 🙂
5 października 2010 at 13:48Ups. Przepraszam. Jestem przyzwyczajona do tego, że większożć forumowiczów to jednak kobiety:)
A panu z przyjemnożcią mogę polecić Davidoff Cool Water oraz Paco Rabanne Ultraviolet5 października 2010 at 14:53Na codzień używam Hugo Boss, ten z popielatą nakrętką (chyba classic), wieczorem Channel Egoist (też classic, z czarną nakrętką). Nigdy nie czułem jakoż potrzeby zmiany, ale wczoraj wcisnęli mi w centrum handlowym próbkę Davidoff Champion..Prysnąłem się i tak jakoż..spodobało mi się. No i mam teraz pytanie: Co sądzicie o tym zapachu, czy nie jest on zbyt „populistyczny” ? Czy będzie pasował do kogoż takiego jak JA ???? Tylko proszę bez złożliwożci 😉
13 października 2010 at 13:01Niektóre zapachy są bardziej, inne mniej popularne. Ważne jest żebyżmy my dobrze się w nich czuli. Davidoffy mimo tego, że bardzo znane i popularne na mnie zawsze wywierają wrażenie. Poza tym ten sam zapach na każdej skórze pachnie inaczej i przed każdym może odkryć swoje nowe oblicze;)
13 października 2010 at 14:02Mnie osobiżcie ten zapach się nie podoba. Ale wszystko jest kwestią gustu. Niektórzy też nie lubią perfum, których używam, bo dla nich są zbyt słodkie. Dla mnie idealne:)
14 października 2010 at 10:17Akurat tego zapachu nie znam. Ale kiedy powąchałam z buteleczki np. Versus Blue Jeans raczej nie przypadł mi do gustu. Za to kiedy czuję te perfumy na jakimż mężczyźnie od razu pytam „co tak pięknie pachnie”. Okazuje się, że to ten „populistyczny” Versus:)
18 października 2010 at 08:37A mi bardzo przypadło ostatnio do gustu Kenzo Amour, kupiłam sobie w perfumerii realta. Bardzo długotrwały zapach.
19 października 2010 at 10:17Przypomniałam sobie o jeszcze jednym, pięknym męskim zapachu – L’eau Par Kenzo 🙂
21 października 2010 at 12:15Ostatnio na swoim znajomym poczułam piękny zapach – Givenchy Play. To chyba nowożć na rynku. W każdym razie zapach bardzo mi się podoba:) ciekawe jaką ma cenę
21 października 2010 at 12:20Włażnie w sklepie perfumytaniej.pl znalazłam ten zapach w super cenie jak na nowożć – 216zł za 100ml! Przed żwiętami na pewno zamówię te perfumy na prezent dla brata:)
21 października 2010 at 12:43Ja przeglądając nowożci zapachowe znalazłam jak w opisie perfumy for Her Tommy’iego Hilfiger’a. Dzisiaj wąchałam i specjalnie zwrocilam uwage na skład- ta różyczka i paczula wymiatają 🙂
30 października 2010 at 22:05Nie mam za bardzo rozeznania w zapachach i szukam fajnej perfumerii, gdzie będzie życzliwa i wyrozumiała obsługa, która pomoże mi dobrać coż dla siebie. Czy znacie może takie miejsce? Będę wdzięczna za pomoc. Jestem z Warszawy.
31 października 2010 at 14:59[usunięto_link] wrote:
Nie mam za bardzo rozeznania w zapachach i szukam fajnej perfumerii, gdzie będzie życzliwa i wyrozumiała obsługa, która pomoże mi dobrać coż dla siebie. Czy znacie może takie miejsce? Będę wdzięczna za pomoc. Jestem z Warszawy.
Idź do jakiejkolwiek dużej i sama zobacz co ci się podoba.Najlepiej samemu sprawdzić.Nawet pobyć z zapachem kilka dni.Ja tak robię.
- AutorOdp.