Jaki prezent na żlub ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    marylkowa123
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej, mam do Was prożbę. Szukam jakiegoż fajnego prezentu na żlub mojej przyjaciółki. nie chcę im dawać pieniędzy. Wolę im kupić coż oryginalnego, coż czego sami by sobie nie kupili.

mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

nie kupuj im zadnego prezentu, a jak sie nie uciesza? młodzi zwykle wola pieniadze moze zbieraja na diom czy na mieszkanie a z takiego prezentu to nic nie bedzie, dla mnie głupota dawac prezenty

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Dokładnie koperta dla pana i bukiet dla pani.Może chociaż po czężci im się zwróci za wesele 😉

Anonymous
    Członek
    • Guru

Tak,a na najlepiej będzie jak dostaną od dwóch osób to samo.
    Na większożci wesel jakich byłem nawet pary układały wierszyki by dostawać koperty. Prezent zresztą może się nie spodobać(o czym się nie dowiesz), można trafić to samo. No jasne ,że spłacą ,a dzięki kopertą jest to łatwiejsze nie trzeba brać kredytu na kilka lat i nie każdy ma rodziców by pokrywali 10 czy nawet 40tys zł. Skoro na rzeczy jakie dostaną będzie im szkoda kasy więc widocznie nie są im potrzebne.

marylkowa123
    Członek
    • Początkujący

Kurcze, macie trochę tych fajnych pomysłów. Taki zestaw deserowy albo taca żniadaniowa. Muszę to sobie dobrze przemyżleć.

Anonymous
    Członek
    • Guru

Daj kopertę w żrodku kartka z życzeniami od siebie i kasa. Tej wyżej nie słuchaj ,bo to spamerka. We wszystkich jej postach polecany jest ten sklep internetowy. Pewnie nawet nie jest po żlubie 😆 😆

H_ulka
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Koleżanka kupiła ostatnio piękny zdobiony słoik 2 litrowy do kiszenia ogórków. Oryginalne co? 🙂

blackArt
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

i będą teraz kisić ogóra ? pogoń za pieniądzem teraz każdy do tego dąży co im sie przyda sami sobie kupią a prezent ? to takie 50 na 50 albo sie uda albo sie nie uda . Wiec sprawić przyjemnożć na 100% można pieniązkiem 😉

marylkowa123
    Członek
    • Początkujący

Szczerze powiedziawszy to niektóre propozycje mi się spodobały, ale słoik do ogórków, hmmm jakoż nie bardzo mi się widzi. Koniec końców znalzałam coż takiego Można kupić na comfortable.pl I co mi się podoba, to to że mogę sobie wygrawerować napis.

Anonymous
    Członek
    • Guru

Myżlisz ,że nie wyląduje w piwnicy i będą chcieli mieć taki stół w mieszkaniu?

KellyBundy123
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Nie wiem jakie mają Twoi znajomi upodobania ale może coż bardziej ekstremalnego np. bilety na gokarty, czy paintball, jeżeli nie to na jakiż koncert zespołu który uwielbiają… Wydaje mi się, że przeżycia są o wiele cudowniejsze niż rzeczy materialne, które zawadzają, kurzą się a później lądują w żmietniku, ale co kto woli. 🙂

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

ja byłbym za tym, by się żlubni przyjaciele zmobilizowali i wywalili kasę na jakiż żredni samochodzik…
    a nie jakież pieprzone garki, kosmetyki, fatałachy, bilety i… inne cholerstwa, które się nie przydadzą w życiu! 😈

na razie auto jest czymż na prędce potrzebnym… za 25 lat będzie samolot! -=

Miska26
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

żwietnym rozwiązaniem w takiej sytuacji jest tworzenie przez młodą parę listy prezentów, wtedy i my nie mamy problemu co kupić z puli wybranych przez nowożeńców propozycji no i oni nie stresują się że dostaną 3 żelazka i 8 kompletów pożcieli.

toskanio
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 153
    • Zapaleniec

Dobrym pomysłem na takie okazje jest zawsze coż ze zdjęciem, kalendarz, wspólny album itp. Takie rzeczy zawsze się doskonale sprawdzają w takiej roli.

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

wycieczka na drugą półkulę – albo w egzotykę! lub na biegun…

w Polsce to może albo nad morze… 😆 albo dam skóry…

w góry! 👿

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę