• Autor
    Odp.
  • efinioooo
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

Jest tyle różnych ofert na życie , komunikacyjnych , majątkowe no i co tu dużo gadać ciężko znaleźć konkretną opinię chyba że xxxxxxxxxxxxxxxx
    Kolejny spam=ban
    Figa

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Od kiedy wyrażanie swojej opinii jest nazywane spamowaniem ? Po za tym ta informacja może się komuż przydać a forum służy do dzielenia się informacjami 🙂

algerr
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Podoba mi się ta strona. Sporo rzeczy mi się poukładało w głowie. O wielu rzeczach też się dowiedziałem.

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

Ogólnie dobrze ze takie strony powstają, jeżeli tylko nie są przez kogoż sponsorowane. A ta na taką nie wygala, wiec ok 🙂

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Ktoż wreszcie wziął się i wyjażnił, o co chodzi z tymi ubezpieczeniami. Dzięki temu można się dużo dowiedzieć i inaczej rozmawiać z firmami ubezpieczeniowymi.

algerr
    Member
    • Zapaleniec

Bardzo fajne jest też powiązanie ubezpieczenia z różnymi etapami życia. Tam jest taka zakładka „etapy życia” – zajrzyj, można się sporo dowiedzieć.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Niesamowite czego w tych ubezpieczeniach nie wymyżlą żeby zarobić kasę:)

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A jak to jest z tymi informacjami…czy trzeba za to jakoż płacić?
    Czy takie porady ekspertów sa darmowe?

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Porady sa jak najbardziej darmowe-sa wirtualne.
    Wejdz sobie po prostu na stronke i zapoznaj sie z jej działaniem.

mery
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 169
    • Zapaleniec

To jest włażnie fajne, że nie trzeba płacić za nic, bo często jak są jakież ciekawe rzeczy pojawia się info: zapłać. Tutaj tak nie jest

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Co do układania sobie życia fajnie że ktoż posegregował i zebrał te kwestie w jednym miejscu tak to wisiało gdzież w powietrzu jedna wielka abstrakcja [usunięto_link]

algerr
    Member
    • Zapaleniec

A propos ubezpieczenia to znalazłem fajne ubezpieczenie Pzu Wojażer w przypadku wyjazdu za granicę. Często jeżdżę, więc się przyda. Polecam, jak ktoż jeździ, tania i szeroka polisa. Np. pokrywa koszty leczenia
    w razie opieki medycznej za granicą. bagaż też jest ubezpieczony.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ale korzystna jak się często wyjeżdża:)?

efinioooo
    Member
    • Stały bywalec

Rady eksperta z podanego przeze mnie serwisu sporo rozjażniają do tego sam serwis jest fajnie zbudowany jak książka, można intuicyjnie się po nim poruszać.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Chyba sama własnei bede musiała z tego skorzystac,bo w sumie pare pytan mi chodzi po głowie,zwłaszcza jesli chodzi o polise na życie.Tez mozna poruszyc ten temat?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mętlik"

Przewiń na górę