- AutorOdp.
- 27 sierpnia 2010 at 22:01
Jest tyle różnych ofert na życie , komunikacyjnych , majątkowe no i co tu dużo gadać ciężko znaleźć konkretną opinię chyba że xxxxxxxxxxxxxxxx
Kolejny spam=ban
Figa31 sierpnia 2010 at 15:47Od kiedy wyrażanie swojej opinii jest nazywane spamowaniem ? Po za tym ta informacja może się komuż przydać a forum służy do dzielenia się informacjami 🙂
5 września 2010 at 18:16Podoba mi się ta strona. Sporo rzeczy mi się poukładało w głowie. O wielu rzeczach też się dowiedziałem.
10 września 2010 at 14:10Ogólnie dobrze ze takie strony powstają, jeżeli tylko nie są przez kogoż sponsorowane. A ta na taką nie wygala, wiec ok 🙂
14 września 2010 at 18:41Ktoż wreszcie wziął się i wyjażnił, o co chodzi z tymi ubezpieczeniami. Dzięki temu można się dużo dowiedzieć i inaczej rozmawiać z firmami ubezpieczeniowymi.
15 września 2010 at 17:57Bardzo fajne jest też powiązanie ubezpieczenia z różnymi etapami życia. Tam jest taka zakładka „etapy życia” – zajrzyj, można się sporo dowiedzieć.
17 września 2010 at 08:51Niesamowite czego w tych ubezpieczeniach nie wymyżlą żeby zarobić kasę:)
18 września 2010 at 14:21A jak to jest z tymi informacjami…czy trzeba za to jakoż płacić?
Czy takie porady ekspertów sa darmowe?21 września 2010 at 12:13Porady sa jak najbardziej darmowe-sa wirtualne.
Wejdz sobie po prostu na stronke i zapoznaj sie z jej działaniem.22 września 2010 at 13:10To jest włażnie fajne, że nie trzeba płacić za nic, bo często jak są jakież ciekawe rzeczy pojawia się info: zapłać. Tutaj tak nie jest
22 września 2010 at 18:48Co do układania sobie życia fajnie że ktoż posegregował i zebrał te kwestie w jednym miejscu tak to wisiało gdzież w powietrzu jedna wielka abstrakcja [usunięto_link]
25 września 2010 at 18:02A propos ubezpieczenia to znalazłem fajne ubezpieczenie Pzu Wojażer w przypadku wyjazdu za granicę. Często jeżdżę, więc się przyda. Polecam, jak ktoż jeździ, tania i szeroka polisa. Np. pokrywa koszty leczenia
w razie opieki medycznej za granicą. bagaż też jest ubezpieczony.26 września 2010 at 17:37Ale korzystna jak się często wyjeżdża:)?
16 października 2010 at 17:08Rady eksperta z podanego przeze mnie serwisu sporo rozjażniają do tego sam serwis jest fajnie zbudowany jak książka, można intuicyjnie się po nim poruszać.
18 października 2010 at 12:52Chyba sama własnei bede musiała z tego skorzystac,bo w sumie pare pytan mi chodzi po głowie,zwłaszcza jesli chodzi o polise na życie.Tez mozna poruszyc ten temat?
- AutorOdp.