- Ten temat ma 70 odpowiedzi, 48 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 9 miesięcy temu przez
Katie.
- AutorWpisy
- 26 lutego 2007 o 14:31 #850
Potraficie bez problemu wymienic wady jakie posiadacie czy macie z tym ogromny problem ? Ja szczerze mówiąc miałam z tym lekkie trudnożci, ale po namyżle trochę się ich uzbierało.
– jestem strasznie niecierpliwa,
– nerwus ze mnie, bardzo szybko można mnie wyprowadzić z równowagi i jeszcze szybciej wybucham,
– bardzo ciężko jest mi przyznac się do błędu,
– jestem uparta jak osioł,
– klne jak szewc, nie ma na mnie żadnej siły, abym przestała 😯 ,
– itd., itp,A jak to jest z Wami ? Pochwalcie się swoimi wadami. Do dzieła. 😉
26 lutego 2007 o 14:33 #41364Moje zalety: Sam jestem jedną wielką zaletą.
Moje wady: Brak absolutny.26 lutego 2007 o 14:34 #41365Jednym słowem chodzący ideał. 🙂
26 lutego 2007 o 14:57 #41366@.Magda. wrote:
– jestem strasznie niecierpliwa,
– nerwus ze mnie, bardzo szybko można mnie wyprowadzić z równowagi i jeszcze szybciej wybucham,
– bardzo ciężko jest mi przyznac się do błędu,
– klne jak szewc, nie ma na mnie żadnej siły, abym przestała 😯 ,
– itd., itp,. 😉
Podpisuję sie pod tym w całożci…no może nie klnę jak szewc.
Napiszę jeszcze, ze jestem zapominalska, roztrzepana i niekiedy zbyt bezpożrednia.26 lutego 2007 o 15:02 #41367– zapominalska
– uszczypliwa
– ironiczna
– roztrzepana
– bywam agresywna (kopanie żciany.. ała mój paaalec ! 😥 )26 lutego 2007 o 15:22 #41368-niestety często za bardzo władcza choc wiele razy pomogło mi to w zyciu
– bałaganiara 🙁 🙁 🙁 🙁
– pieniązki mnie sie nie trzymają:(:(26 lutego 2007 o 16:08 #41369– bardzo ciężko jest mi przyznac się do błędu,
– klne,
– mowie co mysle… itpJednym słowem chodzący ideał.
nudny inaczej mowiac 🙂 ja bym tam takiej osoby nie chciala 🙂
26 lutego 2007 o 16:10 #41370@Robert Miles wrote:
Moje zalety: Sam jestem jedną wielką zaletą.
Moje wady: Brak absolutny.@.Magda. wrote:
Jednym słowem chodzący ideał. 🙂
No! Nie da się ukryć 😀
@eta wrote:nudny inaczej mowiac 🙂 ja bym tam takiej osoby nie chciala 🙂
Czy idealny = nudny?
Nie zgodzę się z tym.
Ale przecież ludzi idealnych podobno nie ma.26 lutego 2007 o 16:54 #41371Zawsze ciężko jest przyznac sie do swoich wad.Ale pocieszające jest to,że każdy je przeciez ma(no może z wyjątkiem Roberta Miles’a 😉 ).Oto moje wady:
-egoizm
-roztargnienie
-spóźnialstwo
-lenistwo
-złożliwożc
-wpadanie w histerie
-zbytnie wyolbrzymianie swoich problemów
-naiwnożcPoza tym jestem idealna 😉 😉 😉
26 lutego 2007 o 20:20 #41372za dużo płacze i jestem gapa 😳
27 lutego 2007 o 08:36 #41373Bardzo mało jest osób które chętnie przyznają się do faktycznie popełnionych błędów,łatwiej jest nam wytykać błędy innych osób niż zastanowić się nad naszym własnym postępowaniem.Uważam że”Humanum errare est „ natomiast mnie osobiżcie trudnio jest się przyznać do błędu zawsze jak coż mi nie wyjdzie albo sknoce tłumacze to ze to przez kogoż a nie przezemnie samą(szukam zawsze czynników zewnętrznych mojego niepowodzenia)natomiast gdy coż elegancko mi wyjdzie zasługi przypisuje tylko sobie…Musze popracować nad tym…
27 lutego 2007 o 12:14 #41374@maljoanna wrote:
natomiast gdy coż elegancko mi wyjdzie zasługi przypisuje tylko sobie..
I to uważasz za wadę?
Przecież każdy jest odpowiedzialny za siebie.
Jeżli ktoż zacznie sobie przypisywać zasługi, które to według niego przyczyniły się do Twojego powodzenia, to jest hipokrytą!27 lutego 2007 o 12:23 #41375– z wielkim trudem przyznaje sie do błędu
– nerwowa czasami wybuchowa[ale tylko wżród swoich najblizszych]
– nie potrafię przepraszać[a jak już muszę to z wielkim trudem mi to przychodzi]
– w sposób brdzo wyrafinowany ranię najblizszych 🙁
– czasami mówią mi że jestem bez uczuć
– nie potrafię i nie lubię okazywać uczuć
– jestem nieżmiała[co bardzo mi przeszkadza]
– nie mam silnej woli
– naiwna i czasami łatwowierna[pewnie przez to że zawsze mówię prawde i myżlę ze inni też tak postępują]27 lutego 2007 o 12:26 #41376@mia1980 wrote:
– czasami mówią mi że jestem bez uczuć
– nie potrafię i nie lubię okazywać uczućTo ja już rozumiem dlaczego wczoraj było takie spięcie między nami…
@mia1980 wrote:
naiwna i czasami łatwowierna[pewnie przez to że zawsze mówię prawde i myżlę ze inni też tak postępują]
Też tak myżlę, ale jednak jest mało ludzi zawsze mówiących prawdę.
27 lutego 2007 o 12:29 #41377 - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.